вівторок, 20 травня 2014 р.

Чому "хотядлируССкиевойны"


На тлі останніх подій у світі знов стало модним роздуми роздмухувати, чому руССкіє такі дегенерати.  Мовляв, умомрасію не панядь, аршинам не измеридь. Якщо тебе цікавить відповідь на це питання читай далі, якщо тобі до вподоби створювати ілюзії та фапати на таємницю - закрий зараз цей блог, бо твоя свідомість після прочитаного зміниться назав-жди.
У чому прикол.. Щоб це зрозуміти тобі треба усвідомити будівлю всесвіту. Існують дві сили - Кривда та Правда. Кривда це все те що тебе оточує, славнозвісне 3.14, яке викручує всім роги, коротше якщо нічого не робити то всім \piзда.
Але, у ході революції або певного втручання вищих сил (це те саме, кому як подобається) виникла арійська нація - українці. Ми вигадали Правду.

Що таке Права?? Технічно це те саме що малювати сузір'я - надприродня, підкреслюю НАД, здібність вишукувати порядок в хаосі кривди. Так нами був створений новий вимір, вимір в якому все правильно. Вимір в якому не можна гвалтувати жінок, зраджувати друзів, обдурювати партнерів та всілякі інші приколи яких в природі нема. З того часу в світі діють дві сили - арійська, сила правди та жидівська - сила брехні та підступу. Ресурсом, середовищем, є той самий хаос, але в ньому створюються нові "струни, які тримають нас у чистоті думок та вчинків. Цього прагнуть всі, у кого є "ген арійства" Ця надприродність стала для нас за часи еволюції абсолютно природною і ми дуже засмучуємось коли ті струни, під впливом зовнішніх або внутрішніх сил рвуться.
З тих пір йде війна цих двох ідей. Права це те що відрізняє Людину від тварини. Ми намагаємось побудувати у всесвіті кристал правди.
Жиди (не плутати з євреями, назвемо їх надтваринами, які проповідують тваринність як релігію, хочешжидьумєйвертеццо, тощо) з того всього хтиво посміхаються та розводять тварин на банківські проценти та продають їм за дурні гроші ГМО та щеплення. Так би ми і жили, але в процесі еволюції виник побічний ефект - роССія матушка. Мати дурості та невігластва. уРодіна Івана (расового іоанна, до речі) Дурака.
Ради справедливості треба сказати що у виникненні СС винні ми українці, бо проєбали князя Володєньку, який все те замутив, але наша земля таке не носить, тому вісь зла була скинута у москОFFські болота.
Ще раз. такої нації як руССкіє не існує,  так само як не існує кАзаків, бо є козаки. Вся ця буха шобла дегенератів у власівських стрічках до певного часу була нам потрібна, для захисту духовного центру світу - Києва. Але ті часи вже давно минули. Тому ми це відкинули, а нароССію зараз через це сильно ковбасить, темрява стискає їх все більше та щільніше, щоб потім все це зруйнувалось. Це ясно, але ви досі не розумієте чому воно так. Давайте ще раз подивимось як працює зрада Київської Русі. Зрадники - це ізгої, яких з енергетичної точки зору вивернуло назовні. Шиворотнавиворот це те саме задзеркальне, все як у тебе але там де праве, там ліве. Якщо подивитись на сучасну роССію, ви побачете що там все піжжене. ВСЕ. Стяг данський, герб Чернігівський, гімн радянський (від слова гімно, бо у нас славень) і все інше. Таке собі задзеркальє Аліси в странє дуракофф. Чому так?? Справа у тому що роССєяних викинуло в третій вимір, це не Правда та навіть не Кривда, це інша реальність в якій купа рабів та перманентні царьки намагаються побудувати Праву на фундаменті Криви. Тобто взагалі щось геть нереальне. Коротше царство Брехні. Брехня це цілком штучне утворення, яке само по собі не здатне існувати. Воно потребує дуже великих енергозатрат. Як їхній Протон який не літає бо не здатен, але вони його будуть запускати знов і знов. Це як комунізм, який технічно не можна побудувати, але вони будуть його знов і знов будувати знищуючи мільйони життів ітакбесканцадоканца. Ось і вся таємниця того хибного "ар-шина, яким вони намагаються собі у банє хуй памєрять.  Саме тому національною ідеєю рашистів є рабство, війна та брехня. Все це ознаки душевнохворої людини, яка постійно знаходиться у стані стресу. Нащо лізти до других народів, коли ви самі досі живете у сортирі?? Нормальній людині це не зрозуміти, бо вона спочатку вирішує свої проблеми, а потім вже комусь щось радить, і то не завжди. РуССкіє своих не брасают!! Пафосно кричать глашатаї брехні. А хто ці свої?? Свої це будь яка вівця, яка згодна разом з кацапом дрочити на світлий образ Путлєра. Свої, тобто офіційні, адекватні россєянє які не згодні дрочити, бо їх не влаштовує тупорила брехня та розкрадання бюджету, автоматично стають ворогами та агентами америки/бендеровщини/допишись своє. У людей з зад-дзеркаленою психікою все по іншому. Той самий комплекс зовнішнього ворога. Сидить лошара в американському інтеренеті, з американського комп'ютера, в американському фейсбуку і пишить: "піндоси тупиє ахаха" і все про що мріє дегенерат це під'їхати на піндоському джипі до піндоського макдональдсу, щоб на все село грав піндоський репчик піндоських негрів.
Отака хуйня малята.

Ще раз.

Кривда - хаотичне, тваринне існування спрямоване на отримання тимчасового гешефту.
Правда - надприродний процес структурування простору, створення стійких до хаосу кристалічних структур серед всесвітнього безладу, гівна та крові. Люди які красиво проходять лейвел Прави, або кладуть за це своє життя потрапляють до Слави - місця існування арійськіх бігів.
Рашизм - створення хибної реальності, на непристосованому для цього фундаменті хаосу, за рахунок експлуатації тупорилих рабів. Безкінечна інформаційна війна з реальністю, нав'язування всім іншим брехливих цінностей рузСкава міра з метою збільшення армії рабів за рахунок інших націй.

Ось і всі секрети.

3 коментарі:

  1. Хай їм морока,скорішеб Всесвіт згорнув цю структуру.

    ВідповістиВидалити
  2. Я бы добавил, што левый путь это ещё и наслаждение от энергии разрушения (и своего и чужого); то же самое паразитирование на других. Как ни странно, понять мне это помогла омериканская книжка, которую написала еврейка, мигрировавшая из совка. И ту книжку я сравнивал с окружающей столично-рассейской москвой.
    SJ

    пс: Бармо, ты не хочешь перейти на какой-нить более популярный ресурс?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вотвот

      та не, у мну ваще все меньше и меньше желания взаимодействовать с колективным умом)) звезды ждут, все дела.

      Видалити