пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Активация сварг.


Що важливо розуміти?? Важливо розуміти одну просту істину - брешуть всі!! Все що ти читаєш, бачиш, думаєш це все брехня. Що таке брехня?? Є зловмисна, коли тебе хтось хоче наєбать на інтерес та ненавмисна, якої значно більше бо вона від невігластва чи наївності. Видавати бажане за дійсне - це брехня і саме так працює наш мозок.

Юному подавану відьмаку або відьмі треба через всю цю брехню пробитися, бо є лише два механізми у всесвіті які працюють:

1. Правда
2. Воля (намір)

Правда працює сама по собі. Воля працює на твоїй енергії, достатньо сили - ти продавиш свою волю, мало сили - тебе розчавлять. Це зрозуміло?? Якщо не дуже перечитай ще раз, а ми підемо далі.


Що таке сварги (чакри)?? Це частини нашого духовного тіла. Так само як печінка або нирки є частиною м'ясного. Як активувати сварги?? А як активувати печінку?? Правильно, ніяк. Вона і так є, вона і так працює. Але є одне але. Вертикальна еволюція, йде знизу вгору. Внизу знаходяться тваринолюди, милі мавпенятка, центральний ареал їх існування в ростові на дону та даунбасі, а є верхня ланка - відьмаки та відьми, вони не тільки живуть у Києві, але їх там овер 100500. На цьому шляху, вертикальної еволюції у тебе полюбе активуються сварги. Вони самі це зроблять. Наприклад коли твоя свідомість почне контролювати твої вибори, у тебе почне крутити Гирло (Устье), думки - Чоло, дії - Рада і так далі і тому подібне пОдОбІЄ. Ще раз.
Ти еволюціюєш як істота і в процесі цієї еволюції відбувається активація твоїх сварг. Чули таке - у мене/неї/нього виросли крила?? Це коли твої Лада та Леля утворюють силовий меридіан з нижніми та верхніми сваргами, воно навіть виглядає як крила. Тобто щоб твоє духовне тіло почало активно працювати тобі треба духовно розвиватись, зростати, бо більшість людей навіть до смерті знаходяться у стані духовного ембріона.

Чи є те що я написав тут, брехнею??
У певному сенсі так, я змушений зварити вам супчик, з тих інгридієнтів які ви здатні перетравити, бо більшість тієї інфи яку вам треба знати в цьому питання, людство зможе засваювати років так через 50, як що я це буду писати - до добра не призведе.

Тепер трохи критики про брехню, яку сіють кляті йоги-уна-сіті-ноги. В чому проблема?? Проблема у тому що більшість адептів йоги, я не маю на увазі тупих пьозд, які ходять у підвали розтягувати мишци самі знаєте чого, я кажу про тих хто серйозно займається йогою, не розуміють взагалі що вони ро-блять. Бо для того щоб зрозуміти треба дивитись на явище в контексті, хоча б історичному.  Звідки це все духовне лайно прийшло у наше життя?? З тупорилої індії, в який люди досі не підро-сли з кастової системи і сруть просто під себе просто на вулиці. Саме в таких антисанітарних умовах була виплекана дурна хвороба - заробляти гроші на духовності. Духовність це товар. Ось девіз йогів та юних йогінь, і це злооооооооооооооооооооооооооооооооооо.
Не можна торгувати духовністю, торги закінчуються ще на рівні води, на рівні психології, коли клієнт психолога підрос до такого стану що він здатен займатися самолікуванням - все, вже йому ніхто не потрібний, бо якщо твоя психіка здорова, духовний розвиток попре сам. Це як волога для зернятка. Але ні, у 90х після розвалу совку, понаєхалі на наші терени всілякі секти, гуру, повилазили кашпіровскіє та інше белоє бляцтво. Духовність це товар, сказали вони та почали грести гроші лопатою, трахаючи мізки пєздуховним лохам. І так звана "активація чакр" - є одним з най-попу-лярниших товарів. З таким самим успіхом можна продавати активацію сечового міхура. Ну може щось підлікується, може стане краще а може взагалі піпець буде, будеш пісяти під себе в тролейбусі та казати що це на тебе зійшов духсвятий, це все бізнес, поки будуть лохи які хочуть платити за брехню, будуть лиходії які цим обов'язково скористуються.

Теоретично, ти можеш погратися сваргами, відчути їх, покрутити, але користі з того не буде, користь буде тільки з еволюційних надбань, цілісного сприйняття своєї істоти - трьохмірного в трьох вимірах тіла. І комплексної взаємодії з Всесвітом побудованої на платформі цих трьох тіл.

Успіху, якщо що питайте у коменти. 

8 коментарів:

  1. Вичерпно Барма. ДЯКУЮ ! Не підкажеш з чим пов язана мерзлякуватість .Вже дістала. Аня.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. якщо фізичних вад нема, скоріш за все проблема психологічна. Спробуй подолати це. Ти практикуєш дихальні вправи??

      Видалити
  2. Ні , але знаю що Їх багато ,які краще?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спробуй таке: сядь у зручну позу, закрий очі, сконцентруйся на легенях, почни часто та потужно дихати, уяви що в твоїх легенях розжарюється вогонь. Якщо зробиш все правильно, відчуєш наче перехід і від тебе почне виходити жар. Потім заспокойся, дихай повільно, поверни собі нормальну температуру. Наступного разу набери повну ванну холодної води, досягни цього гарячого стану та сядь у холодну воду. Відпиши результат.

      Видалити
  3. Барма, хотела спросить, у нас с Ланом температура тела последние три года упала- у Лана 34 и 5. у меня 35 и 9 всегда при этом чувствуем себя комфортно, ат чего сие может быть? Айолана

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вапше это карашо, дольше будете жить)) а што ето фиг знает, купите новый градусник)) *шутка. У мну такое тоже было но временно потом восстанавливалась.

      Видалити
  4. Всім привіт, я Адорян Адельмо з села Ясіня в україні, і я просто хочу висловити величезну подяку службам фінансових позик pedro за їх щирість, відкритість, прозорість, правдивість, любов та підтримку під час і після отримання від них кредитних коштів. Я пережив багато чого в житті, і час не дозволить мені сказати все, що я пережив у рік пандемії, але Бог відповів на мої молитви завдяки підтримці та любові від служб фінансових позик Pedro, які обійняли мене та зрозумів мене, незважаючи на мої початкові сумніви та несерйозність, і з його добрим серцем і любов'ю я тепер власник житла через його 3 позичкові фонди з процентними ставками, і я обіцяю поширювати цю новину, а також розповісти світу, що в Інтернеті все ще є справжніх і мало хороших кредитні фірми, які можуть допомогти, а також оживити сухі кістки, як я. не забудьте послухати і прочитати це свідчення, тому що це справжній досвід, що змінює життя, і будь-хто, хто потребує такого повороту, не повинен вагатися або сумніватися в цьому, тому що я довів і клянусь Богом на небесах, що ця історія реальна і також історія мого досвіду з ними. зв’яжіться з ними сьогодні, щоб отримати консолідований кредит, бізнес-позику, житловий кредит, автокредит, особисту позику. електронна пошта: pedroloanss@gmail.com whats-app: +1- 8632310632

    ВідповістиВидалити