субота, 10 травня 2014 р.

Демон георгіївської стрічки




Символом путінського неофашизму все частіше стає так звана георгіївська стрічка. Чому цей символ має такий вплив на ватників, чому він змінює свідомість людини??
Про це ми поговоримо сьогодні.

Розглянемо історію явища в зворотньому порядку. Попу-лярвизація цього сумного явища з'явилась нещодавно. Неуки стверджують що це є символом перемоги СРСР у другій світовій, але ця стрічка не була символом цієї сумнівної перемоги в совку, та і мала іншу назву - гвардійська стрічка. Значно частіше вона використовувалась власівцями та самими фашистами. Ось тут деталі.
Впровадила цей символ Єкатерина II - тупа німецька пізда. яка захопила владу на РоССії шляхом перевороту. Ця одіозна корова відзначилась в історії впровадженням анального рабства та кривавими війнами. Переписала історію і зробила багато злааа слов'янам. Саме вона вигадала цю стрічку та орден.
Символізує цей смугастий паразит два демонічних атрибута - вогонь та дим, символи пекла. Присвятили її "святому Єгоркє. Що ми знаємо про цього типа??
Так званий святий Гриша є дуже цікавою постаттю в контексті нашого дослідження. Заглиблюватись в які ніхто не хоче, все що знає більшість - що це какойтадядя який штрикає фалічним символом бідну ящірку. Насправді треба заглиблюватись, бо там масла дохуя.
Навіть християни не приховують що Гриша був ще той некромант.  В списку див, які витворяв цей типу святий ви не зустрінете зцілення хворого, допомогу бідним або інше будь яке добре діло. Нема такого, але є декілька досить дивних чудесатостей, які напряму зв'язані з чорною магією. Викликання демонів, потужний полтергейст, надприродна регенерація тіла, зваблення заможних жінок та інші дива "настоящєго полковника" викликають у християнських хом'ячків лютий фап та буремні фантазії. Унікальним явищем є також те, що цей святий, чи не єдиний з християнських ідолів який є дуже популярним в ісламі. І це нам дуже допоможе, бо нитка тягнеться в дохристиянськи та доісламськи часи, де ми отримаємо підказку що святий Гриша насправді є аватаром, реінкарнацією древнього божества Тамуза, сина Ваала - семітського царя демонів. І тут раптом все стає на свої місця.

Тамуз, такий собі антихрист, божество з надприродними здібностями, демон - мажор, проявляє себе у східних культах під різними іменами. В темні часи стає символом війни та страждання. Кривава цариця на його честь створює орден яким нагороджує вбивць і раптом під час неофашиськой руССкай вєсни, коли тиран Путлєр перетворює велику країну на збіговисько маргинальних фріків ця стрічечка знов спливає з пекельних глибин. Як я вже сказав - все на своїх місцях, все так і повинно бути.

Як це працює?? Як будь яка демонічна атрибутика, георгіївська стрічка має свій певний магнетизм. Розглядати вплив цього атрибуту на свідомість людини треба не у вузькому спектрі, а так як воно є. Я не буду давати вам посилання, якщо хочете самі пошукайте в цих ваших інтернетах фотки збоченців які чипляють ці стрічки куди попало, на тварин, взуття, хіба що на половий хуй не накручують, хоча може і таке було вже. Тобто вплив є. Люди починають робити неадекватні вчинки, набухуватись, трощити майно, вчиняти бійки. Чому так?? Якщо демонічний атрибут активований, він створює певний енергетичний канал між егрегором демона та його адептом. Звісна така людина демон-струє демон-ічні форми поведінки.

Будьте обережні. 

2 коментарі:

  1. Так демонiв же нема вжэ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нема демонів тих що занепалі янголи, в різних традиціях різних духів називають демонами, це вже як сталий вираз.

      Якщо уважно читати, то там написано про егрегор демона.

      Видалити