пʼятниця, 2 травня 2014 р.

Оргазму океан



В своєму мегапопулярному та унікальному блозі *ха-ха* я якось незаслужено обійшов увагою, відомого фройдисвіта та шизотерика, пана ВільгельмаРайха. Так оце виправляюся (якраз підказочка була).
Не дивлячись на те що він плохокончіл *яксимволічно, братське чувирло залишило після себе дофіга приколів, які лягли в основу багатьох сучасних аспектів соціального договору та езотеричних вчень. Особливо вдаватись в подробиці його кампфа не буду, хатітє-гуглітє, тому перейдемо зразу до діла.

Чи існує насправді той оргазму океан, який наші пращури називали жИвою - енергією життя?? Звісно існує, чого тіко в цьому всісвіті нема, нема лише того про що ми не говоримо. Як тільки заговорили або подумали - хлоп, воно вже є. Навіть яко і не було нічого такого.

Кому і навіщо потрібен той Оргон.  Ну наприклад ти можеш використовувати його для оргазмічних медитацій, особливо цікаво це для чоловіків, бо наш оргазм більше схожий на постріл, ніж море насолоди, тому є куди цю вашу тантру сувати. Наприклад ваш покірний слуга в свій час всю цю муру проходив, прикольно було.. це я про раскрєпащєнія лібідО.

Друге питання, чи можна той оргон накопичити в баночку, а потім пити, кайфувати та лікуватися. Теоретично можна, але це хєрня. Бо вся суть того оргону в природності. Навіть якщо ти самим природним засобом нап'єшся з місця сили, тобі сподобається і ти станеш залежним. Будеш змушений їздити туди знов і знов. Така халва, малята. Тому оті всі прибори Райха це путь в нікуди. З іншого боку все треба перевіряти, та обирати для себе найкраще, тому не спиняйтеся, а робіть що ваша душа бажає, вона вас і доведе, кудись там.

Треть. Всі ці ваші духовно-емоційні скрепи, які призводять до м'язевих блоків, ті в свою чергу до проблем зі здоров'ям та накопичюванню в тілі антиОргона який веде у могилу. Цю шняжку особливо люблять йоги-уносітіноги, і так, це також пан Райх все навигадував. Це звісно має місце бути, але не треба з цього робити ідола. Навіть навпаки, кажу вам, щоб ви були обережні бо на всих тих тренінгах вам можуть цю вашу точку зборки задвинути в п'яту точку.
В чому прикол.. Це вам окрім мене ніхто не розкаже. тому слухайте уважно. Як і той оргон, так і антиоргон це все частина всесвіту. Ви кажете м'язовий блок, а я кажу що без того антиоргона равлик би собі таку прикольну домівку на спині не накрутив. Тому комусь духовна скрепа, а комусь домрадной. Так що без фанатизму, якщо щось заважає - звісно приберіть, а якщо ти не знаєш що воно таке - краще не чіпай, бо може накритись вся система. Так, золоте правило комп'ютерного задрота тут також працює.  Ну начебто все.. Питайте що не ясно.

А.. тю, ще хтів сказати, що є цікавезний фонд, який теж побудували на фундаменті Райха, так той фонд досліджує історичні моменти, коли людство втрапило в цей патріархат і емоційну скрепочку, теж нічо такий напрямок, перспективний, типу психоаналізу, намагаються вилікувати нашу дитячу травму, глобальнінько так.

Всьопокапішитіпісьма

10 коментарів:

  1. Расскажи лучше чем кончится оргазм на Востоке.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. лутше иди на йух раССказывать кому и што гиде рассказывать

      Видалити
    2. Ну, и зачем так нервничать? Серые не должны нервничать. Значит не знаешь. А ведь тема интересная и как раз по твоему профилю.

      Видалити
    3. Изя, не делайте мне нервы

      Видалити
  2. що, серой свидомит, очко еще порваль от кирпичей?
    Как та едЫна Украина поживаэ? Не вмерла?))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. жыве Беларусь!!

      всьо норм, живемо потрохи,
      ти це з чебу-рашкі написав, чи з інтернету??

      Видалити
  3. ниччё нипоняла ( , а например...? пжаалста.
    и что тут серость скажет?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну это просто статья про человека, для тех кому интересно.
      На примере - почему биомасса стремиться к более сложной организации, почему милиарды клеток в теле людей дружат и не ссорятся, почему енергия которую нам дает природа - свободная, фотосинтез или холодный термояд. у животных и т.д.и т.п. Пан Райк объясняет что за етим стоит его величество Оргазм, И что ето не просто событие после тудысюды, а что ето океан енергии - Оргон. Типо всем рулит любофф. Еще одна из интересных теорий из которой можна выловить кусочки правды. Вопщем ето рецензия от Бармы для тех кто в курсе вопроса.

      Серости ето все пох. пушо нам оргазмы неуказка.

      Видалити
  4. ясно теперь вполне. что-ж, тоже "органичный" вариант понимания энергии. А вот Барма обесчал книжку! Хде?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. надо его спросить, а то иш какой, обещает а не говорит когда!! Несерьозно..

      Видалити