четвер, 24 квітня 2014 р.

Хаосити серед нас.


И день за днем сигареты и кофе
Мы не умрем никогда. 
Обещания - мой профиль.
Я устал открывая чужие конверты
Сигареты и кофе, кофе и сигарет-ты.
(с) Сегодняночью 

Хаос животворящій - цей
баян можна почути часто-густо, і мало хто замислюється що воно таке і чи правда є ця брехня. Ні не правда, я вам кажу, а ви мені не вірте, а краще слухайте.

Хаос народжує смерть, Порядок народжує життя.

Щоб ваш мозок не вхопив заворот кишок, від такої надскладної математики, розглянемо це все на прикладі. Це допоможе тобі, мій дорого-цінний читаче, засвоїти такі премудрості.

Всі хто мають компутір грали на ньому в карти, така вот цікавинка. Графіка відстій, сюжет прогнозований але тримає така простота гра мільйони, щоб не сказати тисячі користувачів. В чому секрет??
Архетипічність мій друг, архетипічність явища. Хто з вас розкладаючи того павучка анансі не відчував катарсиса, дотику до якоїсь таємниці, сакрального знання яке ось ось спливе на поверх-ню?? І ось воно спливло)) Нехай бардак з цих карт буде Хаосом, а розкладений пасьянс Порядком, салют, всі діла. Що є життя?? Хаос чи Порядок??
Правильно, Порядок дає тобі перемогу та право на нове життя, тобто гру.
Але.. скаже уважний читач, без того хаосу всєхмастєй не було би гри, не було би цікавинки, і буде абсолютно правий. Хаос народжує гру, а гра це ще не жізнь дагагой, життя або смерть залежить від того як ти будеш грати, і ось тут ми повертаємось на початок - Порядок дарує життя. Всі вільні, всі йдуть до дому. Засвоїли дитяче їдло?? Йдемо далі.

Візьмемо ті самі яйця тільки в профіль. Гендерну модель:
Традиційно вважається жінка народжує життя. Також є лю-бітелі казати що жінки це ісчадіє Хаосу, зло в чистому вигляді і все що може чоловік зробити - вбити в собі рожеві жіночі шмарклі та таким чином отримати перемогу над внутрішньою пітьмою.
В цьому є доля правди, а як вам відомо, там де ця долько, це або шуткаю-мора або брехня. Порядна жінка це ще те життя. Але залишимось в рамках моделі. Нехай жінка це Хаос якій народжує гру - тебе або твою личинку, не суть. Стане дитина наркоманом або якимось мудаком, чи великою Людиною, залежить від того, вкладуть в ню батьки порядок або дитина так і залишиться твариною, мауглі бля колорадське.
І ось ти  трохи піднявся, зарубив грошенят, і пошлопоєхало, кофе та цигарки, п'янство - блядство, в решті решт проблеми з здоров'ям і глибока, глибока могила. Що робити?? Правильно, мутити Порядок - розкладати пасьянс. Сидячий спосіб життя змінити на активнийта та корисний, бухло чи наркотики - на овочі та фрукти. Якщо народжуєш порядок - народжуєш життя, або засмокче тебе той бардак, і отримаєш від життя хуємполбу, а не чудові, різнокольорові са-лютики.

Скажу більше, розкласти можна будь який пасьянс, яким би засраним не був варіант всесвіту в якому ти опинився, достатньо знати прості правила, яка карта лягає на яку, в своїй або в ворожій масті. Це все ясно?? От і молодці.   

4 коментарі:

  1. Концентрована мудрість Барми. Актуально на сьогодні. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Так когда разложишь, то скучно становится на недвижные стопки карт смотреть. Тогда и жмешь кнопочку "да будет Хаос", чтобы карты перемешать и дальше наслаждаться процессом.
    Вторичный Хаос спасает Порядок от Смерти и закостенения, так же как Порядок кристаллизует Жизнь из Первичного Хаоса, разве нет?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. теоретично так, але це в рамках гри,
      є чисте творіння без хаосу та руйнації взагалі.

      Видалити