пʼятниця, 13 грудня 2013 р.

Боротьба за владу, територія егрегору, вплив середовища на свідомість.




.
 В Україні вже майже місяць як йде революція. Це абсолютно не нормальний стан для суспільства, але він вже достатньо стабільний тому можна робити певні висновки, досліджувати процеси, побачити та помацати виворіт Всесвіту. Все те що у звичайному стані спокою, приховане від ока.
Я буду використовувати термін Егрегор, наразі мені важко знайти йому заміну. Бо буду розглядати егрегор
 в першу чергу як потойбічну істоту. Як це назвати?? Дух?? Так, національний дух
 на Майдані потужний як ніколи, уявіть собі що кожного часу співають славень. 
Аби не було б сильної присутності Духа Нації, це б набридло дуже швидко, але не 
набридає, сьогодні славень (гімн) України, це мантра, яка надає сили, яка тебе тримає
 на морозі, під тиском страху побоїв з боку нелюді. Тому егрегор це не Дух. 
Але все по порядку. 
Сьогодні мені наснилась революція, ми біжимо, захоплюємо якісь будівля, скидаємо
 владу, робимо якісь штаби, то пиздимо когось то навпаки тікаємо, займаємося в перервах
 між цими гонитвами сексом, їмо, співаємо, коротше двіжуха. 

Врешті решт я прокинувся, з чітким усвідомленням того що все це є боротьба за владу. 
Таке чисте абсолютне знання - все що відбувається, це боротьба за владу.
Звісно я не маю на увазі політику 
або якісь там дурнуваті вибори.
Я кажу про абсолют.. як би пояснити, так саме як людина вперто йде на лижах крізь заметіль, як вірус атакує твої клітини щоб змусити їх розмножати себе, це як те коли ти щодуху лупашиш молотком по стіні, після того як вдарив себе по пальцю. Щось таке дике, глибинне, первісне, щось таке, що було на засадах першотворення цього світу. Це дуже сильно відчувається, хоча протест і є мирним, митингарі зазвичай не нападають на владу чи ментів.
Візьміть якусь дівчинку яка ріже бутерброди для людей, спробуйте у неї забрати це.. тільки близько не підходьте аби вона вас не порізала)) Це її місце, це її воля, це її влада робити те що вона хоче, там де вона хоче.
До речі, про кухарок революції. Всього тут працює десь півтори тисячі дівчат, які постійно щось готують. Хавка на майдані безкоштовна, ще і розносять, тикають тобі під носа, мовляв на з'їж не будь москалем. Українці нація хлібосольна і такою завжди була, ми не розуміємо як це робити революцію на пустий шлунок. Дівчата героїчні, сплять по чотири години на добу, працюють на холоді, коротше богині. Ще раз підкреслю - це їх влада. Вони не отримують гроші, вони у свою зміну залишають родини, ризикують втратити роботу, але вони це роблять, заради насолоди, жертовності. Це їх влада.

Майдан в першу чергу місце зміненої свідомості. Звісно для того треба відкритися, але якщо ти щиро відкрився, тебе підхоплює шалена тепла хвиля і ти опиняєшся в раю який ось тут зараз, на землі. Тисячі людей, десятки та сотні тисяч в різні періоди просто ходять там, співають, щось роблять. Всім цим ніхто не керує, це якесь унікальне середовище яке самоорганізується. Тобто ти приходиш і кажеш собі: "я хочу щось зробити". І тобі наче голос шепоче йди туди, роби те. Ти такий йдеш, тобі всі посміхаються, ти такий робиш щось, всім посміхаєшся, думаєш тихенько: чи ти дурний??)) що, а головне навіщо я тут?? Від цього посміхаєшся ще більше і хочеться робити і приходити ще і ще. Це як зачароване місто. Воно підкорює всіх. Прийшла міс Україна, закортіло нарізати трохи бутерів, залишилась.

 
Прийшла жінка міністра, залишилась, приїхала Ештон Кетчер, боронеса, верховний представник ЄС там з якихось питань, тупо стоїть ріже бутери. Все це заради шаленого драйву, який панує на Майдані. Третя ночі, -11 градусів морозу, люди, звичайні менеджери, працівники або керівники стоять либу тягнуть та лупашать лід на Хрещатику, чистять вулицю. Під співи, танці, лозунги та іншу революційну атрибутику. На майдані повністю стираються класові або ідейні розбіжності. Коли ти переходиш границю барикад, ти потрапляєш наче в якусь теплу ароматну олію яка наповнює тебе з середини і ось ти бачиш як лесбіянка і нацист, які ненавидять друг друга у звичайному житті, разом лаються на Беркут та б'ють їх дрючками по шоломах, захищаючи один одного. Це живий організм. Яким мирно, але непереможно захищає свої границі - територію, обмежену, але геть іншу по духу та силі. 
Егрегор Майдану, досить дивний, він дуже потужний хоч і лагідний одночасно. Коли ти підпадаєш під його дію, ти відчуваєш себе суперменом, я ще не зрозумів як він працює, але він не виснажує тебе, навпаки наповнює. Я маю підозру що це якась нова генерація дружніх егрегорів. Подекуди на майдан, а це десь чотири-п'ять звичайних міських квартали, заходять фрікі, забухані, провокатори. Так от, егрегор їх швидко вираховує та кидає на них охоронців, наче імунітет якийсь, виштовхує з себе інородне тіло. Охоронців, до речі, близько трьох тисяч, афганці, вояки, менти, як діючі так і звільнені в запас. Їх ніхто не організовував, ніхто не платить зарплатню, але вони кожного дня заступають на чергування, боронять майдан від покидьків. Треба сказати про благодійність. Цілий день на майдан кияни та українці з всіх повсюд, несуть, везуть хавку, одяг, коштовне обладнання, бензин, дрова, все що тільки треба. За десять днів зібрали сто тисяч доларів, з яких витратили лише половину, бо все є. Хліб вже просять не везти, бо його нема куди дівати. 
Уявіть собі на хвилину!! Абсолютно самодостатній організм, який сам себе забезпечує, боронить, прибирає, розважає і все це заради чого?? Просто так, бо ми так хочемо, хочемо щоб так було красиво, заради драйву, бо це наше право, наша влада. Все це в центрі міста, де майдан захопив вже чотири адмінбудівлі, і повільно але впевнено нагинає владу, яка вирішила що на людей можна покласти хуй. Зараз цей хуйок та яйця вони так втягнули в себе, що ті підскочили аж до горлянки, просять переговорів. А люди все стоять і кажуть: або по нашому, або ніяк. Люди баряться за владу в своїй Батьківщині, виборюють її у паразитів та "кровосісєй" (це Азірівській мем) Це щось унікальне та  насправді дивне. 
Окрім господарської роботи в обозі, раз за разом треба відбивати напади орків)) Якось так:


Дурнувата влада вирішила що людей можна розігнати. Але що робить Егрегор Майдану - як тільки влада вдається до силових дій, це в рази підсилює та збільшує майдан. Аби я не був в курсі, я б сказав що майдан замутили сірі і вони тупо хавають агресора)) Це теж абсолютно нова, унікальна якість цієї формації егрів.
Ну ще Майдан відправляє рейди на блокування адмінбудівель, судів, де мордор намагається арештовувати та катувати мітингарів, коротше своїх не кидаємо напризволяще. Це теж нетипово бо зазвичай егри роблять навпаки.

Ось так брати і живимо, на шляху до світлого майбутнього. Чого і вам бажаємо.

P.S. Ось вам ще майданівський хитяра. стоїть у мене на рингтоні)) Тролінг ригівського депутата.

http://www.youtube.com/watch?v=3Bq3Ee6aU1w


2 коментарі: