понеділок, 2 грудня 2013 р.

Євромайдан, Евромайдан, #Euromaidan, #Ukraine



 Що відбувається зараз в Україні?? Українські ЗМІ брешуть бо вони у більшості своїй провладні. Російські ЗМІ помножують цю брехню на десять та отруюють нею душі братнього народу. Західні ЗМІ, намагаються щось зрозуміти та часто густо транслюють фрагменти тої брехні.
А що насправді??

Коли президент Янукович йшов до влади на виборах, він запевнював що приведе Україну до Європейської Спільноти та буде впроваджувати європейські цінності. Це була брехня.
До влади прийшов кримінал, він наче ракова пухлина проросла у всі частини нашого суспільства. Суди, Засоби Масової Інформації, Силові структури, весь державний апарат  працював на купку олігархів які почали розкрадати країну. Дійшло до того що приватних підприємців змушували під страхом банкрутства або смерті переписувати свої статки на провладних злочинців. У країні утворився нестерпний клімат. Люди декілька разів виходили на вулицю, але ці протести були пригнічені. Останньою краплиною яка наповнила чашу народного терпіння, стала підступна відмова Януковича підписати угоду про євроінтеграцію України. За тиждень до підписання наш президент раптово почав вигадувати якісь дивні причини, про які мовчали на протязі кількох років. Нагадаю угода було порафована, з обох сторін, треба було тільки поставити підписи. У Вільнюсі на саміті Янукович почав жалітись на тиск який на нього здійснює Росія, сфальсифіковані економічні розрахунки та начебто важкий стан української економіки.
Важкий стан української економіки є наслідком розкрадання бюджету та "дружніх" жестів з боку Ерефії, яка банила українські товари у себе на кордоні. Це все цинічна брехня та дешеві політичні інтриги.
Для прикладу, як стверджують українські журналісти, Янукович та провладний олігарх Фірташ, лише на одній газовій угоді поклали собі у кишеню, два мільярди доларів, що складає чотири річних бюджети на медицину. Ось така фінансова криза.
Після зриву угоди про євроінтеграцію, люди вийшли на вулицю. Влада ігнорувала або насміхалась над волевиявленням людей. Треба пояснити, що українці прагнуть у Європу не тільки заради шенгенських віз та кращих ніж зараз життєвих умов, головне прагнення нації було у тому щоб покласти край тоталітаризму. Люди хочуть жити у країні де є демократія, свобода слова, де правда та справедливість є не пустими словами. Коли почався студентський страйк, з боку влади було вчинено віроломний злочин. На групу мирних мітингувальників, серед яких були вагітна жінка, неповнолітні, люди похилого віку, влада кинула спецназ який по звірячому забив їх до полусмерті. Потім вони вишукували тих хто втік та добивали, також били пересічних громадян, які взагалі не брали участь у страйку.
На сьогоднішній день поширюється інформація про загибель двох людей. Ще четверо пропали безвісті. Залишки побитих студентів були змушені заховатись у Михайлівському монастирі, від переслідувачів, як у часи монголо-татарської навали.

Україна вибухнула.

Такого злочину не було з часів СРСР. Особлива жорстокість звірів у погонах сколихнула розум та серце українців. Ми прокинулись у іншій країні. Розгром мирної демонстрації отримав назву Кривава "Йолка". На вулицю у Києві вийшло півтора мільйона людей, які оголосили імпічмент президенту та розпуск Уряду. Також по всім містам країни почались масові акції протесту.
Був захоплений будинок мерії. Був штурм Адміністрації Президента, який зупинила Опозиція.
Сутички з спецзагонами "Беркут" продовжуються, вони і досі так само жорстоко та цинічно б'ють людей, це ще більше підбурює радикально налаштовані групи. Є свідчення коли керівництво МВС віддавало накази бити журналістів та трощити камери, аби не залишилось свідчень. Вже від їх кийків та газових гранат постраждало близько 40 журналістів половина з яких є іноземцями. Така поведінка ще більше підбурює радикалів яких дуже важко стримати. Хоч опозиція і намагається робити все можливе щоб протест був мирним, подекуди спалахують сутички. Все це відбувається на тлі політичної кризи, коли всі інститути влади не працюють. У опозиції є план дій, скоріш за все він буде втілений у життя, бо є велика підтримка з боку українського народу.

Побажайте нам добра та спокою.

P.S. Трохи сумного гумору для моїх читачів.
Ось так, юні українські маги ведуть запеклу боротьбу з силами темряви)) фаєрбол і фріз - зброя пролетаріату.


Немає коментарів:

Дописати коментар