понеділок, 11 листопада 2013 р.

Виганяння духів



Пост про некромантію отримав широку аудиторію, тому продовжимо мрачненьке)) піпл хаває, гиги. Сьогодні поговоримо про екзорцизм, ібо як вам відомо, наймогутнішим екзорцистом на цій вашій планеті був ваш покірний слуга. Я був настільки крут що знищив самого
Люцефера, тобто Сатану. Кажу був, бо бойові будні залишились в спогадах, я пішов з Повітряних Сил, коли обрав свою долю. Але досі мої учні стоять на передовій між світом духів та людей і не тільки в Україні але по всьому світу, вони найкращі, бо отримали найкраще вчення та практику.

У чому суть Екзорцизму?? Це бойова магія яка спрямована на підкорення духів та очищення від них тіл людей, місць сили та інших "організацій та закладів"
Люди потребують екзорцистів. Візьмемо звичайного лоха м'якого. На що він здатний?? Терпіти коли його всі мають куди захочуть, *лохетасутьба* Нехай з тих лохів є хтось хто може трохи дати відсіч. Нехай ти крутий чакноріс, вася Огурець з района або полкан СБУ. Будь ти хоч президент америки, коли людина стикається з реаліями духовного світу вона перш за все накладає повні штани дитячої несподіваності. Бо це і справді страшно. Тому екзорцист перш за все повинен мати круті яйця. Під час екзорцизму дух який захопив одержимого може легко вбити тебе або одержимого, такі випадки бувають, і коли про це дізнається суспільство, вони швиденько підіймуть тебе на вили. Розбиратись не будуть шо там почом - є труп значить ти вбивця, бо дуже того сцуть.
Добра новина є у тому що найнебезпечніша раса - демони, була знищена у 2002 році. Це до речі також стало однією з причин з яких я пішов "на пенсію" Інші злі духи не мають такої потужної ієрархії та системи живлення як демони, вони менш небезпечні, але у будь якому випадку все одно опасностє.
Тому якщо ти вирішив стати на шлях екзорциста ти повинен готуватись до надзвичайних подій у своєму житті. Твоє життя зімнеться раз і на завжди. Наприклад коли ти попросиш продавчиню у магазині  хліба, у неї може статися припадок, з тобою почнуть розмовляти вуличні одержимі, тебе будуть атакувати ієрархії чиї інтереси тут на Землі ти зачепив, багато цікавинок коротше. За це все тобі ніхто не подякує та грошей не заплатить, хоча по різному бувало.. Було що і тачки дарували, але це скоріш виняток. Бо якщо станеш "продажним, будеш брати за магію гроші, не тільки втратиш силу, взагалі погано кінчиш. Я тебе попередив.

Екзорцисть повинен бути безкомпромісним фанатиком. Бо інакше твоя "точка збірки" не запрацює. У тебе не повинно бути жодного сумніву в своїй силі, бо ці сумніви вони для духів наче двері. Ти мусиш мати чисте сумління, або хоча б бути похуїстом. Злі духи та і не злі теж знають про тебе майже все. Справа не в тому що вони круті, ні, вони як комахи, таргани, просто в їхньому світі будь яка інфа є загальнодоступною. Наприклад, ти взяв на сеанс дівчину на яку "тайно ввечері подрочив" бо ти її хочеш)) У цьому нема нічого поганого, це все життя. Але коли дух якого ти будеш виганяти, скаже тобі під час сеансу: А ти казав Маші в яких збочених позах ти вчора на неї фапав?? Буде конфуз і сеанс буде зірвано, а для пОцієнтів одержимих це дуже боляче, для них це як катування. Все ясно??
Екзорцист повинен чітко вимірювати свою силу та не лізти на духів які сильніші за тебе, все просто, або тебе опездюлять або вб'ють. Саме тому краще проводити сеанс групою. Бо тоді ви можете створювати коло сили, заміняти один одного, допомагати друг другу своїми духовними дарами.

Чому духи підкоряються?? Все банально як труси - бо ти їм завдаєш страждань. Екзорцисти катують духів. Якщо ти надивився дурнуватих холівудів, то про все те забудь. Ніхто на стінку не полізе, навіть духи підкоряються гравітації, атрибутика на кшталт святої води або осиковий кілок мають силу лише тому що ти в це віриш. Жодні заклинання не мають сили і значення, єдине що має значення - влада та сила. Вони йдуть поруч завжди. Ще є авторитет, після першого десятку екзерсів  духи почнуть тебе впізнавати. Це теж йде в копілку. Але повернемось до влади. Я завжди мав владу над демонами бо мав духовний сан від їх "Отця. І хоча батьком демонів часто називали Сатану, це не правда, він був їх босом, а батьком був Єгова. Мати владу це те саме що мати ксиву. Ти кажеш: ану піздуйте звідсіля, вони - а хто ти такий. Ти так ксиву хлоп - воімя Ісуса, всі діла. Тобто ти маєш право. Але цього не достатньо. Демони були гірші за будь яких злочинців, тому вигляд зброї на них діяв сильніше ніж твоя "ментовська ксива. Це стосується всіх духів. Наприклад ти захочеш вигнати або знищити хворого Щезника (леший) який у сусідньому лісі вбиває людей. Тобі треба отримати дозвіл у Шума, а потім його владою або вигнати або вбити Щезника. У будь якому випадку буде бійка. Тому сила часто-густо важливіша за владу.
Духи яких виганяють, ведуть себе наступним чином - спочатку тебе ігнорують або насміхаються. Потім як отримають люлєй - матюкаються та намагаються втекти, іноді погрожують. Ну і через деякий час намагаються повернутись, в людину, або на місцину, тобто в зону свого комфорту звідки їх вигнали. Все це треба враховувати якщо ти хочеш бути ефективним. Навіть якщо ти з часом навчишся знищувати духів, а це дуже важко насправді, ти все одно будеш зустрічати їх "запчастини в інших істотах, бо духи легко склеюються знов, часто з різних шматків.

Начебто все для початку, питайте якщощо.


ПиСи: більшість хвороб виникають через захоплення тіла людини духом хвороби, після екзорцу, людинка швидко одужує. Але вигадувати нічого не треба, є тільки так як воно є. Або там дух хвороби, або це хвороба з інших причин.

1 коментар:

  1. выгнал маленьких демонят, привели старшего суко здорового...не напугал....уважуха. Бувало до драки не доходило ситуёвина сложная - выходили на лобное место где зал-зеркало как бэ низ-верх . как-то так. Лан.

    ВідповістиВидалити