субота, 9 листопада 2013 р.

Некромантія



Некромантія - наука про "життя після смерті.
Напрямок дуже цікавий та прогресивний, але штучно демонизований. Хоча для того є певні причини.
По перше, боги померлих не дуже приємні чуваки, тому спілкування з ними спотворює психіку неофіта, звісно якщо він не є андепендент відьмак, який не бздить кинути їм виклик та має достатньо сили щоб зберегти свою незалежність.
По друге, спілкування з померлими які були тобі близькими за життя, така емоційна штука яка теж косить ряди неофітів.
По третє, якщо ти вже став у цю лижню, ти рано чи пізно наштовхнешся на злих духів, а це вам теж не халву покушать
Ну і в четверте всі релігії дуже сцють некромантії, за весь час історії активно тих хлопців та дівчат випилювали. Тим більше що вся релігійна брехня побудована на маніпуляціях зі страхом смерті, вони не зацікавлені у правді.

Особисто я не практикую некромантію бо безсмертний, тому не маю сенсу витрачати на це свій час та енергію, але у мене є що вам розповісти. Тому поїхали.

Сьогодні поговоримо про випарювання або стадії деградації душі померлого. Все це я вам розповім згідно слов'янського Звичаю, бо як вам відомо він єдиний походить з Прави. Все інше - Кривда, викривлення реальності, читай - збочення.

Наші пращури рахували все трійцями. Вони не казали двадцять сім - казали три дев'ять. Три дні є космічним циклом життя, тому і процеси які відбуваються з померлим кратні трьом.

День смерті. 
Чому люди помирають?? Нормально коли людина помирає від старості. Якщо це нагла смерть, то вона завжди відбувається з одної причині - людині зрізали нитку долі. Це відбувається через:
1. Родову карну.
2. Так звану "випадкову смерть", коли людина втрапила в ОВН та її сили не вистачило щоб вийти з нього живою.
3. Прокляття
4. Самогубство
5. "Перегрів,
причин багато коротше, про всі тре писати окремо. Зараз це не важливо.
Людинка вже померла, а як кажуть  - померлі не пітніють. Що відбувається?? Нитка яка зв'язувала тіло та душу перерізана. Саме тому духів смерті та некромантів часто малюють з серпами. Коли душа відокремлена, вона починає випаровуватись. Це ключовий момент який дуже важливо усвідомлювати. Коли душа одягнута в костюм з м'яса, вона може багато чого. Наприклад працювати на високих енергіях. Ти психував кричав, або занадто радів -  все, ти випарувався, відчуваєш спустошення, треба попоїсти, потрахатись, поспати. Тобто зарядити душу від м'ясця. Ти підзарядився  - все, як новенький.
Померлі такого щастя не мають, ще гірше те, що наш вимір не придатний для існування голих душ, тут їм не затишно бо інша щільність енергетичного поля. Важко їм тут.
Тому померлого ховають за три дні  - один цикл. Це важливо. Бо перші три дні 
померлий має на те щоб усвідомити свою смерть та підготуватись до переходу у некроплан.
Шлях цей довгий, людина буде йти 40 днів. Два цикли, щоб врешті решт дійти до місця де він буде жити типу вічно.

1 Цикл.

Три дні - перші поминки - прощання з померлим, всі рідні його відпускають в дорогу, прощають та прощаються. Поховання. Ми спалювали тіло, спалювати тіло наче спалювати мости. Допомогти душі не застрягнути. Єгиптяни муміфіцировали, щоб навпаки втримати, ховали разом з барахлом щоб померлі мали ілюзію життя. У єгиптян найпотужніша некромансерська школа.  Жиди та всі жидівськи релігії закопують, щоб потім коли прийде їх Машиях, можна було тих жмуриків воскресити. Типу зомбіленд. Взагалі авраамічні релігії мають потужні некромансерські коріння бо походять з єгипетської школи, саме тому смерть та начебто воскресіння Джизаса - некромантія "чистої води.

Три три (9) дні - другі поминки. Душа пройшла три триденні цикли - Друга брама некроплану. Саме для того померлого поминають щоб дати йому нової енергії на новий цикл. Всі брами (етапи) я вам розписувати не буду, нехай залишиться хоч трохи втаємниченості.

Три чотири
Три п'ять
Три шість
Три сім (п'ята брама) кінець шляху.
Три дев'ять (царство) Померлий зустрічається з Білими Богами, гoловою Роду, йому все розказують за його життя. Все таке.
Три десять (государство) Померлого приписують в нову матрицю згідно його життя, родоводу, та прохвесії)) Відправляють далі у регіони.


2 Цикл.

Три Три- Остання брама - Біла Нава. Адаптація - особисті апартаменти.
1 день на остаточний перехід. Поминки на 40 днів, остаточне безповоротне прощання. Святкова вечеря яка розділяється не тільки з померлим але з всім своїм родом. Вважається що саме в цей день людина оселяється в новому світі, подібного до нашого, хоча це і світ духів. З цього періоду особисті стосунки з померлим припиняються. Його окремо вже не поминають, він переходить у сонм померлих пращурів з якими спілкуються згідно Коляди.

З цим все ясно, йдемо далі. А що якщо що??!! Так, це дуже важливе запитання. Бо окрім описаного гармонійного варіанта існує безліч інших. Зразу таке:

Увага!! 
Алярм!! 
Внимание!! 
шухер і повний ахтунг!!!!

Ми вас офіційно попереджаємо, якщо ви загравали з жидівськими релігіями - іудаїзмом, християнством, ісламом, у вас є всі шанси втрапити в халепу та стати хавчиком паразита Єгови. Чому кожна дурна релігія проповідує свій рай/ад. Бо душа людини це що твоя атомна електростанція. Збирання душ це самий вигідний бізнес з усіх. Якщо тебе при житті помітили, зробили посвяту, похрестили або ти уклав угоду, ти завзято молився щоб тебе забрали у рай, або вірив що потрапиш у пекло - будь певен після смерті за тобою прийдуть. Ти можеш побачити янголів, демонів, або будь яку іншу картинку, яку тобі намалюють, тебе будуть примушувати, залякувати, тягнути, щоб ти пішов з ними. Якщо ти це зробиш - тобі пизда. Якщо тебе уведуть з твого шляху у Білу Наву, повернути тебе звідти буде дуже важко, кажу бо ми вже таке робили. А там куди тебе відведуть з тебе будуть тупо висмоктувати енергію. Все Вождь вас попередив. Якщо ти цього не хочеш, тобі при житті геть необхідно зректися Єгови, та пильнуй щоб на твій похорон не пускали попів та інших душежерів.

Добренько, йдемо далі. Що відбувається з душею померлого якщо вона зачепилась. Людина перетворюється на некроса - істоту яка у минулому була людиною. Щоб ви не мали ілюзій, уявіть таке, що буде як людину покинути на острові саму?? Так, вона почне деградувати, рано чи пізно перетвориться на тварину. Так саме і тут. Є декілька стадій деградації душі померлого, про які я вам зараз розповім. Це здебільше стосується тих хто помер наглою смертю, якщо ти при житті був психом, то чуда не буде, як помреш твоє божевілля тільки посилиться. Чому наприклад попи душежери не беруть до себе самогубців?? Бо хоча та душа має таку саму цінність як і душа "праведника, адаптувати її дуже важко. Як то кажуть: аффчінкавидєлкінєстоід. Впоратись з такою душею дууже важко. Взагалі всі ці обряди та поминки про які я писав це допомога померлій людині пройти нелегкий шлях додому. Фішка в тому що допомагати треба правильно. Якщо занадто надавати уваги цьому, це теж шкодить, бо душа буде чіплятись за твою енержи та не зможе покинути наш вимір. А тут їй знаходитись не можна, це не її середовище. Їм тут майже не можливо вижити. плюс до того багато небезпек. Бо всі хто тут залишився перетворюються на монстрів.
Розкажу один випадок (привіт Лані та Крилатому))
Одна родина поїхала до Єгипту на відпочинок, там до них причепився некромант, який під виглядом торговця намагався продати їм на перший погляд звичайний шарф. Ті горе-туристи спочатку відмовлялись але через декілька днів переслідування таки взяли собі ту прокляту річ. Що сталося?? Коли вони повернулись домів, жінка яка носила той шарф збожеволіла. Вона почала балакати з новою уявною родиною, повністю втратила зв'язок з реальністю. Бо через той шарфик на неї повісили некросів. Аби не наші відьмаки, ті некроси повністю висмоктали б її душу. Тому будьте обережні бо іграшки з некропланом можуть вийти боком.
Якщо померлий не піде, він починає випаровуватись. Достатньо йому психанути, він сильно втрачає енергію. А для них це те саме що втратити вагу та здоровий глузд. Таким чином відбувається перетворення на монстра.

Полтергейст - це коли душа померлого зачипилась за якусь місцину. Наприклад за свій будинок, або втопленик за те місце де потонув. Такій істоті треба хавати десь енержи. Звісно певним чином він підживлюється від місцини, але якщо туди потрапить якийсь сцикливий хом'ячок, Некрос буде залюбки і його жерти, бо людська енергія для некросів наче мурмеляд)) делікатес. Але треба враховувати що некроси можуть підживлюватись тільки енергією певної частоти. Якщо це релігійний діяч, він буде підживлюватись енергією молитви - всі ці ваші святі звичайні паразити. Або якщо це якийсь звичайний уєбан, то він живиться низькочастотними страхами. Тому вони і лякають хам'ячка.

Поселенець, паразит на другій стадії деградації. Якщо некрос взяв під контроль душу ідіота, він може до нього прикріпитись, або взагалі увійти в людину. Наприклад Ленін - огидна мумія яка живилась енергією цілого совка. Або буддисти які під виглядом реінкарнації поселяють своїх некросів в тіла дітлахів. Таких носіїв часто плутають з одержимими, це помилка, бо класичний одержимий це той у кому є біс, демон. Як вам відомо раса демонів було знищена у 2002 році.

Також сильний полтергейст може перетворитись на духа вбивцю. Коли людина помирає не своєю смертю, вивільняється велика кількість енергії, якою живляться некроси. Наприклад всі маніяки - одержимі духами вбивства. Це навіть по їх очах видно, не треба мати особливий талант в езотериці.

Остання стадія деградації - злий дух. Коли некрос дуже старий, його душа майже повністю випаровується та трансформується в Духа, дух це наче скелет душі. Такі виблядкі найнебезпечніші, якщо ти не відьмак, краще з ними не перетинатися. Все ясно??

Ну і на останнє. Спілкування з померлими теж дуже небезпечна тема. Відбувається така фігня через канали, які пов'язують твою душу з душею неспокійного, часто таке буває що некроси приходять уві сні, на свій день народження або смерті. Якщо ти не зацікавлений в цьому, а це нагадаю небезпечно, тобі треба ті канали розірвати. Для згадок та спілкування з померлими є свято - Гробки.

Наснаги, юні некроманти))

Немає коментарів:

Дописати коментар