неділя, 27 жовтня 2013 р.

Show Must Go On




Чим зайнята та куди прагне сучасна людина?? Весь її день можна поділити на дві фази - робота та відпочинок. Робота особливого сенсу
не має, бо більшість людей насправді страждає там хуйньою, казати про це не можна бо почнеться соціальний калапс. Але давайте уявимо на мить, що вам не треба ходити на роботу, тобто у вас є якийсь там невеличкий прибуток 2-3 тис долярів на місяць, цього достатньо щоб жити, щоб більше мати - треба напружуватись. Напружуватись облом, бо як каже видатна класик російської літератури Анна Кореніна: "Всё смешалось в доме Обломовых" ги-ги.

Що ти будеш робити?? Є два типи основних розваг кіно та музика. Якщо бути чесним з самим собою, все що ти будеш робити так це дивитись кіно, відеокліпи та слухати музику. Хтось якщо дууже напружиться, та захоче видати себе за небидло, скаже - я буду мандрувати!! Це те саме по суті - поїдання емоційних вражень. Працює воно по наступній схемі.


Трі-ада дуже проста, як все геніальне. Також вона є фрактальною копією харчування їжею. Бо все воно те саме навколо. У чому суть. Цей замкнутий потік енергії сучасного людства формує певні сили та формує певні процеси які ми спробуємо проаналізувати.

Хто керує світом?? Правильно - індустрія розваг. Це раніше вам партія лєнь-і-на казала що слухати і що знімати. Зараз всім керує його високість Лайк.
Головним ресурсом в цьому коловороті є увага. Якщо ти не зміг пригорнути до себе увагу, тебе не існує, це смерть. Якщо ти таки зміг, все, до тебе йде сила біомаси, гроші, слава та інші атрибути успіху. Не має абсолютно ніякого значення, чи ти черговий клоун настяпатап, який змушений кожного разу вигадувати новий жахливий несмак, чи ти афігєзно крутий симфонічно-камерний поет білого вірша. Присуд один: є увага - є життя, нема уваги - смерть.
Якщо твоя розвага пригорнула увагу, ти отримуєш владу над групіз - твоїм м'ясом. Ти їх захоплюєш у полон. Втримати їх там нелегко, але на будь який товар завжди є свій покупець. З цим все ясно?? Що далі??
А далі глухий кут. Ось ти такий лежиш на дивані перемикаючи вкладки з кіна на кліпець. Ось ти ледь встав та пішов на концерт, ось тебе все це набридло і ти поїхав у Туреччину, тюлєнєм красивим лежати на пляжу. Все. Глухий кут. Ви будете сміятись, але раб-ота для біомаси це порятунок насправді. Це хоча б якось змушує їх рухатись.
Вихід з цього кута все далі і далі позаду. Що чекає людство попереду, навіть мені, сказати важко. 

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. творчість у сенсі робити щось реальне руками - імхо єдина надія людства. Але це вже теж мало кого цікавить - є 3д принтери.

      Видалити