субота, 26 жовтня 2013 р.

Контракт з Дияволом.



Люди люблять гроші, успіх, красиво попоїсти та ще щоб їх любили, бажано все це отримати нашару, просто так, бо ніхто не хоче напружуватись. Подібне хибне, інфантильне ставлення до життя створює поживне середовище для
різного роду аферистів, які з радістю пропонують Лоху м'якому всі його мрії у вигляді обіцянок. Лох йде за мрією, його роздягають, роззувають і він повертається сумний та незадоволений цим несправедливим та жахливим світом.

Всі ви чули байки про те як людина ставши на перехресті доріг та виконавши певні ритуали може отримати бажане натомість втративши душу. Цей прикол активно популяризував Хулівууд, але я чув цю байку ще у дитинстві. В нашому слов'янському варіанті ритуал був пов'язаних не з дияволом а з дууже цікавим язичницьким бігом Цур, при цьому за втрату душі ніколи не йшлося бо Цур це божество пов'язане з душами пращурів. Ті ж самі християни тичуть навколо брошурки обіцяючи в обмін на душу, люксові номери після смерті та позолочену арфу у вигляді бонусу. Як то кажуть - "без лоха жизнь плоха"

Як запобігти цим розводкам, та не втрапити у халепу на своєму шляху??
Дуже просто насправді, зрозуміти що за Марксом, халяви не існує. Щоб отримати додану вартість потрібен експлуататор, експлуатований та покупець згодний переплачувати. Це основа всього. На цьому можна ставити крапку, але ми не будемо))

Так само як не кожному вистачає клепки та сміливості розпочати власну справу, у світі духовному не кожному езотерику можливо піти своїм шляхом. Принаймні спочатку тре "десь влаштуватись" Як зрозуміти, чи не обдурять тебе твої наставники, духи великого гуру, білі та не дуже боги та інші спіритичні сеанси, яке воно ото все?? Зараз розповім, бо сам через все те пройшов.

1 Правило - нікому не вір.  Якщо істота або релігія яка створена навколо цієї істоти замість пізнання вимагає сліпу віру, будь певен - тебе намагаються ошукати.
2 Правило - визнач межі можливості тієї ієрархії з якою хочеш укласти угоду.
Візьмемо той самий ритуал на перехресті. Є дві кандидатури Цур та Диявол. Хто такий Диявол?? Це темний бік жидівського бога Єгови, який стверджує що він є справжній Творець Всесвіту. При цьому Єгова демонструє відсутність елементарних знань про його будову. Наприклад в біблії написано що всі зорі (галактики), сонце та луна впадуть на планету Земля коли настане кінець світу.. Што бля на таке можна сказати?? Тільки одне - сідай Єгова, сьогодні по астрономії двійка, давай щоденник та завтра приводь батьків у школу.
Чи може темний бік двієчника скоригувати твою долю таким чином що до тебе прийди успіх?? *чарівна посмішка*
Думаю що у Цура шанси значно більші.
3. Якщо з боку ієрархії з якою ти вже уклав угоду є хоча б одне порушення, це надає тобі повне право розторгнути домовленість або принаймні переглянути умови. Не зволікай з цим, та не зважай на залякування, невдахи часто цим користуються щоб утримати свій контроль.
4. Краще співпрацювати з декількома ієрархіями які готові до конструктивної, творчої співпраці.

Навіть ці чотири прості поради захистять тебе від втрат часу, енергії на твоєму шляху до досконалості. Не забувай - твоє лише те, що є чесно напрацьованим.

Наснаги.

Немає коментарів:

Дописати коментар