пʼятниця, 15 листопада 2013 р.

Чим простіше - тим класніше



Ви мабуть часто чули що це не можна робити, а те можна, це гріх, а це смертний гріх та іншу світлану лабуду. Як воно насправді??
Насправді, якщо без брехні, все дуже просто. Є прості психічні реакції, а є складні.
Наприклад. Ти фізично сильний, молодий хлопака, так собі ідеш тихенько Хрещатиком - столицею світу, та бачиш як тобі на зустріч гребе чудо фпєр'ях, цок цок каблучки. Нічо така. Ти так хапаєш її за патли, тягнеш до найближчого під'їзду та робиш своє мокре діло - обмінюєшся з дамою рідинами, слиною там.. потом та спермою. Навіть є невеличкий шанс попадання в десятку, якщо ця дівчина "ізмученаянарзаном" мала саме таку, останню, сексуальну фантазію, бо все інше вже було.
Якщо все непросто. Ти так само робиш майже те саме, тільки через: "Привіт", ресторан, подорож у Турцію, знайомство з мамою, РАГС та інше ускладнення. Ще раз. Дія та сама але має більш складну психічну структуру.
Ще приклад, щоб вже дійшло. Ти новий український)) ги-ги, злоєбучий олі-гарх, їдеш собі тихесенько Хрещатиком - столицею світу, та бачиш красивий будиночок. Кажеш: все хочу собі таке. Виходиш так.. даєш подсрач консьєржці, кажеш мешканцям, ану геть звідсіля сцукє, фсєх куплю. Тупо перетворюєш цей будиночок у публічний дім бо ніума ні фінтазії. Або у тебе достатньо звивин щоб зрозуміти що з людьми так не можна, що будиночок - історична цінність має свою атмосферу і все таке. Ти так само його купуєш, але на складних психічних реакціях зберігаєш та примножуєш всю ту красу. Все ясно?? Це були приклади зі "стяжатєльством" страшним гріхом проти бога))  тіко чомусь ці говнюки приховують, що прагнення духовних цінностей, така сама хоч і трохи ускладненна психічна таки да реакція. Або взяти бажання вбивати, воно притаманне кожному, хоча і кажуть що гріх. Тавагіщі, якщо це гріх, то чому божа прагне вбити диявола?? А скільки він людей повбивав, грішник, то я вже мовчу.

До чого це все я.. а ось до чого - є певний парадокс, вирішити який у сучасному світі складно, майже неможливо. Парадокс еволюційний тому стосується всіх живих та не дуже істот.
З одного боку, ритуалізація, вона ж соціалізація або ускладнення примітивних психічно-біологічних прагнень та реакцій і є еволюція по суті. Але виникає протиріччя, прості психічні реакції значно потужніші, а в світі енергій - мають більші шансі на матеріалізацію, тобто успіх. Саме тому високорозвинені цивілізації трахали і в хвіст і в гриву дикуни. Саме тому чахоточна інтелігентка обере сильного хоч і дурного хлопця з села. Саме тому тупориле бидло швидше прийде до влади бо воно так хоче. В цьому нема гріха або горіха, я все розумію, навіть вам пояснив, але просто воно мені якось не подобається.  От і все.  

Немає коментарів:

Дописати коментар