четвер, 17 жовтня 2013 р.

Екосистеми світу духів.



Термін Екосистема останнім часом стає дууже вживаним, часто буває недоречно навіть)) про що нам це говорить?? Людство вийшло на новий виток усвідомлення навколишнього світу і це прекрасно. Подвійна вдача полягає у тому що напрямок наш, природний, не якийсь там жидівський армагедець. Коротше бути добру.
 Що це таке?? Екосистема це середовище та певна кількість істот які до того середовища пристосувались. Всі ці істоти, тварини, рослини, в свою чергу теж впливають на середовище, все ото воно чавкає плямкає, жере, сре, типу живе собі тихенько нікого не чіпляє.
Змінилось середовище - змінилась екосистема. Такі прості речі треба розуміти))
Все що ти бачиш навколо є своєрідна екосистема. Наприклад твоя квітка у вазоні, вона та певна кількість інших рослин та мікроорганізмів повинні адаптувати ґрунт вазона, замкнути екосистему, буде того підґрунтя багато чи мало, рослинка буде крива та нездорова. Так і з людьми. Наприклад візьмемо общагу, це також своєрідна екосистема. в яку входять дохєра студенських істот, грибів, мишів та інших слонопотамів консьєржок. Все це одне на одного впливає, донбасиццо.
Якщо у тебе є розуміння екосистеми в якій ти існуєш це дуже круто насправді, бо розуміння надасть тобі можливість утримувати верхній харчовий ланцюжок, тобто всі печеньки - тобі.
Далі йдемо. Якщо така хня тут тваориться і іншого нема, навіть у кислотних озерах своя екосистема, бактерія сцука живе в кислоті, ціанидах і їй пох, то що відбувається у світі духів?? Так я тебе питаю.
Правильна та сама хня. Енергетичне середовище певного готунку, надає можливість там адаптуватись, жити, еволюціонувати певним категоріям духів. Все це можна відчувати та усвідомлювати.
Наші пращури поки їх не покращили у тупих христюків все те шарили, не відо-кремлю-вали світи, а навпаки, завдяки тьорочкам з духами, посилювали міцність екосистем. Наприклад чи може Дідько існувати в залізобетонноскляних джунглях?? Правильно, не може, не те середовище. А у лісі?? Саме там він і мешкає, він такий собі камертон та захисник екосистеми.
Йа нііпаццо який моднявий ієрарх у 4д, всі як бачуть тікають і кланяюццо. Але, коли я приперся у ліс, я до Щезника з повагою, здрасті/дасвідання, дозвольте потусити, ось вам даруночок. Чого це я такий дурний?? Правильно, поважаю екосистему. Зрозуміли мене??
Нехай це знання стане вам у нагоді, коли ви наступного разу відправитесь у подорож паралельними світами, поводьте себе культурненько, екологічненько і буде вам щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар