субота, 28 вересня 2013 р.

Мьортвиє мовчать або перший закон Барми.



Як будь який видатний фільософ, всєхврімьонінародофф, я повинен внести до колективного розуму опис якогось закону щоб він був названий на мою честь. Я зроблю все сам, щоб не обтяжувати відомих критиків, мислителів та пейсателів вікіподії.

Перший закон Барми голосно голосить:
Будь яка статистика, аналітика, соціальний міф або договір не має сили якщо він не зараховує "голосу мерців"

Що це зафігня?? "Голос мерців" - умовна назва інформаційного потоку, який не мав фідбеку, пішов у відкритий космоск і не повернувся. Його треба зараховувати, якщо це замовчати, то будь яка начебто правда буде брехнею, самою найнебезпечнішою з її форм - напівправдою.

Наприклад: Віряни стверджують аж занадто впевнено, що після смерті людину чекає пекло-рай. Що це, правда чи брехня?? Дивимось перший закон Барми. Що мертві?? Мертві мовчать. Значить брехня. Все просто.
Далі йдемо. У Києві обирали останнього мера, по збоченій системі згідно якої кандидатура яка набрала більше ніж 20% голосів за гречку стає мером. Добре, а що інщі 80 відсотків кажуть?? Мертві мовчать бо їх позбавили голосу проти наркомана Космоса, що робити?? Нахуй таку систему, вона не проходить скрізь перший закон Барми.

Цей красивий закон працює будь де, достатньо тіко зрозуміти чи є якась частина інформації яка загубилась, яку проігнорували, є?? Один відсоток?? Добре, зараховуємо той відсоток проти всіх. Тепер нема тих хто утримався, у кожного є своя думка.
Чому це важливо. Справа у тому, що ніхто не має повної та істинної картини всесвіту. Тому навіть один голос одного мертвого може бути вирішальним, якщо йому дати слово. Нехай людина або думка скаже: так і ось так. Всі нехай сміються та тичать дулі, а раптом коли все станеться як бажала більшість, виявиться що той один був правий. Буде значно легше повернути голоблі, бо ми знаємо що істина ще тоді стукала у наші дерев'яні лоби.
Якщо ви щось почуєте десь, вам будуть розповідати про чудодійні ліки, новава найкрутішава бога, най вигідніше вкладання грошей, все най най най куди вас будуть кликати. Ви спитайте так тихесенько: А цей ваше найнай підкоряється першому закону Барми?? Ті хто не вилікувався, ті хтого божа не почув=невідповів, скільки людей збанкрутіло у тому пізнесі?? Що кажуть мертві?? Якщо будь яка скотина не підкорена ПЗБ - женить її сцяною ганчіркою - все це найоб.

Все ясно?? Нехай з цього місця і назавжди мертві не мовчать, а своїми вчинками та мовчазним негодуєм кажуть правду.

Хай буде правда!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар