неділя, 29 вересня 2013 р.

Хай Нехай



Слова Хай-Нехай належать до залишків прадавньої силової мови, за всіма ознаками:

1. Вони короткі
2. З мінімальною кількістю гласних
3. Семантика майже втрачена.
4. Розповсюджені в багатьох язиках народів які не пов'язані один з одним географічно.

Тут треба трохи зупинитись на цій прадавній мові. Сучасна брехлива ще додам продажна наука стверджує що людина походить від негра. Це звісно маячня. Народоформувальною расою є біла, арійська раса і прямими нащадками її є українці та інші слов'янські нації в силу їх змішування та деградації.
Я прекрасно розумію що це звучить дико, але ж я не винний що ми живимо у часи де правда виглядає як дика брехня, це не до мене претензії.

Повернемось до прадавньої мови. Суть мови як такої в древні часи майже нічим не відрізнявся від заклять. Як вам відомо чим розумніша людина тим вона менше патякає. Це не якась там пафосна культура мовчазного героя - гемороя, ні, це пов'язане з усвідомленням мудрими якою силою наділені слова і як та сила втрачається через практики Триндичихи.
Зауважу що це стосується лише усної мови, писемність була і буде мертвою буквою.

Яке силове значення мають слова Хай та Нехай, та як їх ефективно використовувати у житті?? Для цього вам треба шарити у ієрархічній будові цього вашого всесвіту. Де б ти не був, що б ти не робив, ти будеш або зверху або знизу. Це така важлива деталь без розуміння якої Хай-Нехай не відкриють тобі свою таємницю та силу.
Так от.. Будь яка твоя взаємодія, а справжнє слово це завжди енергетична взаємодія,  може бути або з верхнього або з нижнього енергопотоку, це пов'язане зі сваргами - енергетичними центрами людинки.

Коли ми кажемо Хай ми використовуємо верхній струмень енергії наче стверджуємо щось надаємо цьому силу.
Коли ми кажемо Нехай ми використовуємо нижній струмень, для тих хто знаходиться нижче тебе в ієрархічному становищі. надаємо цій події дозвіл бути. Також можливо використання Нехаю у вигляді прохання, коли нижній звертається до верхнього наче питаючи його/її : Нехай вже буде так??
На тему хаєв-нехаєв існує безліч інсинуацій:

Хай походить від слова хаять *фублядь*
Нехай це заперечення,
Нащо той нехай взагалі потрібен.

Ви ж розумієте що якщо дитина розумом лізе у вищі сфери що воно буде??

Нехай ніколи не був і не буде запереченням, ось вам заперечення. Нехай це напрямок так само як у слові вірний - невірний напрямок, невірний це теж напрямок, це не антагонізм не антинапрямок, він інший в іншу з двох можливих сторін.  Коли існує два, то вони завжди так чи ні. Такі речі треба розуміти.
Взагалі ця тема дуже цікавезна і у цьому пості не місце і не час розкривати глибинний, сакральний сенс Хаєв та Нехаєв, скажу лише що це два різних, хоч і паралельних світи.

Наснаги родичі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар