пʼятниця, 9 серпня 2013 р.

Деструктивний вплив сумнівів



 Про шкоду сумнівів знають всі. По перше вони руйнують намір, по друге вони створюють негативні варіанти всесвіту там де їх нема. Ще під часи свого воцерковлення я чув багато на цю тему, і каюсь, навіть цьому навчав. Коли ж я нарешті звільнився від дурману пана Єгови, сумніви стали моїм найкращім другом, бо завдяки їм я саме і звільнився від сліпої віри в ніщо.
Тільки зараз коли пройшли роки і я досяг певних висот в езотериці, можу чітко сказати що воно таке, навіть можу стверджувати що я нарешті вільний від сумнівів.

Наведу простий приклад. Вважається що Б-гу треба безумовно вірити, любити, до-віряти, бо він образиться та кине тебе у палаюче озеро та буде вічність дивитись на твої корчі, (а що дєлать таке воно Добро)). Також чітко написано що сумніви приходять від Лукавого. Але виникає запитання, як можна довіряти тому хто кришує диявола який постійно буде тебе діставати тими сумнівамию.. розумієте про що я??)) Такий собі парадокс.

Сьогодні я розкрию вам головний секрет сумнівів який дозволить подолати вам цю границю свідомості неушкодженими.
У чому суть?? Суть явища у тому що коли тобі щось невідоме, сумніви не дозволяють тобі зануритись у фанатизм, втратити зв'язок з реальністю. В цьому сенсі сумніви корисні. Іншими словами, якщо ти чогось не знаєш, а ти ніфіга не знаєш насправді, сумніви допомагають дивитись на події та явища з широким кутом, не звужувати себе, читай, не бути примітивним.
Є ще декілька способів розширити горизонт сприйняття, наприклад не припиняти дивуватись світу, бути відкритим у стосунках з людьми не клеючи на них ярликів, тощо. І сумніви також є корисними у цьому питанні.

Сумніви та любов.
Це складний момент.. З одного боку сумніватись в тих кого кохаєш некруто, це отруює стосунки. З іншого є загально відомим факт того що любов це психічний розлад. Особливо на початковій фазі закоханості, коли людина втрачає голову. Тому введемо поняття - здорові сумніви. Вони потрібні. Сумніви, пов'язані з твоїми минулими травмами є нездоровими та хворобливими *кеп*. Тут все дуже просто, будь відкритий до першої помилки партнера, та не ставай на ті граблі двічі. Наприклад ти віриш що твоя дівчина з тобою чесна, не бреше, якщо ти стикнувся з брехнею просто не вір що твоя дівчина з тобою чесна, збрехала раз, збреше і вдруге.

Сумніви потрібні там де тобі щось невідоме. Де це?? Будь де. Все що не є створене тобою, є чужим, тим що живе за своїми, а не за твоїми правилами, те що треба вивчати, а от же сумніватись.
Де сумніви не потрібні?? В зоні твого наміру, у тебе повинне бути чисте місце в свідомості, не забруднене сумнівами, там де ти думками своїми створюєш своє життя. Як цього досягти?? Дуже просто, треба прийняти себе, незаперечно, безумовно. Це дуже складно насправді, але якщо я цього досяг, ти теж можеш. У томі світі де ти сам з собою, сумніви не потрібні, там нема у чому сумніватись, а от далі де твоє Я, твоє Его починає взаємодіяти зі світом, з іншими істотами, там треба пізнавати, і ось там здорові сумніви стануть тобі у нагоді.

Шануймося родичі!!

Немає коментарів:

Дописати коментар