четвер, 8 серпня 2013 р.

Зло споживацтва


В нашому світі існують дві ідеї. Жидівська та Арійська. Коли я кажу жидівська, я не маю на увазі євреїв, вони нещасна нація зі складною долею, я маю на увазі темний бік людства, з цієї точки зору ще невідомо кого більше серед українців жидів чи арійців.

Арійська ідея спрямована не на паразитичне, тваринне існування, вона основана на прагненні до мети. Не суттєво якої, важливим є сам принцип.
Або ти прагнеш до високої мети, або ти просто відбуваєш свій термін на цій планеті. Користуючись можливостями, задля бездумного існування, а нащо докладати зусиль коли можна і так жити.
Підлість, безпринципність, байдужість, потрєблядіє, аморальність, продажність, контроль, пиха та приниження - ось ознаки паразитів які висмоктують з нас Живу - цінну енергію яку надала нам матінка природа.

В основі сучасного жидівського суспільства закладено прагнення до споживання їжі, товарів, послуг які підживлюють твою темну примітивну природу. Ви не раз чули що лінь це рушій прогресу, так, навіть прогрес сьогодні не є прогресивним бо спрямований на задоволення бидлобажань біомаси та їх "пастирів - олігархів, попів та інших ієрархів темряви.

Що ро-бити??
Багато хто з неуків вважають що треба мочити всіх, починаючи з мусорів і закінчуючи президентами.  Ця тупа ідея насправді дуже вигідна жидам. Фізично не можна знищити темряву, бо вона поставить нових ляльок. Але це дуже зручний спосіб виявити та контролювати тих хто прагне змін. Єдине чого вони справді бояться це бути непотрібними. Уявіть на прикладі, ви маєте тирана керівника, який постійно псує вам кров, залякуючи тим що звільнить тебе (читай уважно - зробить вільним). В один прекрасний день свого життя ти приходиш та кажеш: любчику, звільни мене будь ласка від себе. Ти звільняєшся і далі живеш новим наповненим життям. Але ці поганці не є одинаками, це все така собі система гівнюків, яка намагається зламати тебе, переконуючи що нічого не можна змінити все одно будеш змушений лизати дупу не йому так іншому "нашальніказачємругаєш.
Я вам скажу що робити, а ви далі самі.  Основою цього депресивного суспільства є споживацтво. Тебе переконують витрачати гроші, щоб потім знов йти їх заробляти. І ніхто не винний у цьому окрім тебе. Так, вони тебе професійно дурять, спокушають, але вибір робиш ти.
Якщо ти вб'єш в собі потрєблядь, то вже нікого не треба буде вбивати. Звільни себе від цього наркотику - постійного об'їдання послугами, товарами, їдлом, враженнями. Не тікай від нудьги, перемагай її. Запам'ятай, жертвами маркетологів та рекламістів стають люди зі слабкою психікою.  Все дуже просто. По пунктах.

1. Заробляй багато. Бути заможним це здорово, це надає тобі силу, робить тебе вільним. Відокремлюй гроші які ти заробляєш від тих що ти витрачаєш.
2. Витрачай мало.  Все що потрібно людині, це дах над головою, зручний одяг та здорова, корисна їжа. Все це коштує дешево, значно менше ніж ти витрачаєш зараз.
3. Ніколи не дивись рекламу. Вона створена таким чином що використовує твою підсвідомість, впливає на неї так, щоб ти вважав чужі думки та бажання за свої власні.
4. Прагни до мети. Твої досягнення, твоя справа, ось що говорить про тебе, не намагайся компенсувати занижену самооцінку статусними речами та подіями.
5. Не їж хімію, вживай тільки натуральні продукти.
6. Займайся фітнесом якщо твоя робота тебе не навантажує фізично. Слідкуй за своїм здоров'ям.
7. Не витрачай свій час на блукання торговими центрами, клубами, телебаченням, інтернетом. Час це єдиний ресурс який не оновлюється, дорожи ним.
8. Не витрачай життя на мандри, мандри корисні для відпочинку, але дуже шкідливі для життя.
9. Рухайся всередину, а не назовні. Там всередині всі відповіді на твої запитання.
10. Нікому ніколи не служи. Живи для себе та своїх близьких.

Якщо ти справді сприймеш те що я написав тобі, ти побачиш як ці десять простих вправ докорінно змінять твоє життя, звільнять тебе від жидівського контролю. Наснаги!!

2 коментарі:

  1. а почему путешествовать вредно вне отдыха? (если гугл правильно перевел п.8)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. правильна пиривел, патамушто быть бамжом некруто, жить и размножаццо лутше на зимле своих предкаф, де и камушек и дерефцо тибе памагаюд.

      Видалити