субота, 24 серпня 2013 р.

Попустися малятко



Сьогодні ми знов повернемось до триєдності людської істоти, спробуємо впихнути невпіхуємоє та скрізь цю унікальну призму подивитись на таке явище архіважливе як самооцінка, та її взаємодію з думкою суспільства, так, про тебе.

Тож з точки зору єдиної науки яка цікавиться людською душею - психології, ця ваша пси має три чинники.

1. Ід
2. Его
3. Суперего

Це відповідає трьом стихіям

1. Земля
2. Вода
3. Воз-дух

Також треба додати що саме вода також має три стани, твердий, рідкий та газоподібний. Такий собі фрактальчик, особлива якість Его поєднувати собою і дике -природне, і високе - супердуховне.

Земля=Ід 

Це основа людини, його так би мовити платформа, те що є стабільним та незмінним у його житті. Наприклад родовід. Гарна людина чи погана, розумна чи ідіот, це ніяким чином не впливає на його родовід, бо це базис. Або хатинка, яка, до речі, з землі робиться. Гарно тобі чи погано, ти повертаєшся домів у місце сили.
Далі йде.

Его=Вода.

Як вам відомо вода не стабільна та приймає форму сОсуда. Так само і психіка людини - динамічна, швидкоплинна, ось тіки що було весело а так шльоп і раптом журбонька. Таке воно Его.  Ну і останнє що нам залишилось це

Суперего=повітря.

Найвищий стан душі. У цьому стані психіка має максимальну частоту коливань, так само як газ відносно рідини або кристалу.

З цим Суперего, заправило і виникають проблеми, серйозні проблеми. Звідки у нас береться самооцінка?? Вона залежить від головного чинника - чи отримала дитина достатньо любові від батьків. Чи допомогла ця любов та турбота гармонічно пройти соціалізацію у суспільстві. Ну а далі людина вже сама досягає впевненості у собі через життєві досягнення та перемоги.
Треба сказати що ідеальних випадків майже ніхуя нема. Це така проблема. Бо батьки постійно лажають. І ти звісно маєш право плюнути їм за це в пику, але якщо сам станеш батьком або матусею, зрозумієш як це все некльово насправді та важкувато бути папой Карлой.
Але ми йдемо далі. Який ти є?? Це питання на мільйон доларів, бо саме самооцінка є вирішальною у житті людини. Ми її розклали на три складові. Наприклад ти можеш бути 100% впевнений у собі що ти чоловік або жінка. Хоча останнім часом жиди понаплодили підарасів які навіть це ставлять під сумніви, але це вже девіант. Далі твоє Его, отримавши розуміння того хто ти є, звертається до Суперего: а яка я жінка або чоловік?? Ось тут починаються качєлькі. Виходу з них нема, тому я тобі підкажу відповідь. Твоє Суперего повинно подивитись на Его з теплою посмішкою та сказати - Я хочу бути добрим чоловіком або жінкою. Все, це єдина правильна відповідь, чекай на неї, все інше не слухай. Але є ще один аспект:

Думка загалу.

Тут треба знати правила гри. Якщо ти переконаєш їх що ти кльовий, вони будуть вважати тебе кльовим. Так це працює, навіть і не мрій дубина, що ти будеш таким собі сумним готом, а раптом хтось зацінить. ЦЬОГО НЕМА!! Таке тільки у кіно, яке знімають соціофоби для соціофобів. У реальному житті ти просто десь сконаєш у канаві і ніхто навіть не прийде на могилку до Могилевської. Також не забувай що будуть випробування, у будь якій спільноті, тебе будуть намагатися "злити. Образити, принизити, це така перевірка на бліх, вистоїш - молодець, зламався - туди тобі дорога. Така хуйня є скрізь, не тільки у тюрмі. Мені особисто це не до вподоби, але не ми вигадали цей світ. Хоча треба зауважити що у нас сірих дзеркальні правила гри, тобто навпаки. Ламається той хто намагається зламати. Свідомо гівнюк чи просто бидло не асфальтоване, не має значення. Або як кажуть люди - каковпреведтаковмедвед. *відволікся*

Ось ти замутив собі некволий піарчик, та твої групізз сцуть окропом коли ти виходиш з під'їзду.
У цьому стані сильно збуджується Суперего. Це називають зірковою хворобою, але будь який збуджений, надхненний стан подібний до цього. Особи які є невігласами у слов'янизмі, називають це славою. Насправді це лише надрочене Суперего ім. Джастіна Бібера. Слава це взагалі геть інша форма енергії, але всім похуй.
Ти такий весь красивий, модний, і тут так раз.. в тебе якась мавпачка кидає своїм лайном, хлоп ти ти вже не крутий. Дуже галімо насправді тобі, ти звісно намагаєшся посміхатись, сказати як Джизас - "я тібя пращаю паддонаг" Але воно вже все не те. Всі ви пережили подібні злети та епікфейли, на своїй шкурі знаєте що воно таке. А що там насправді??

А на справді ось що. Велика кількість повітря, якщо його заморозити, а саме це з тобою відбувається у подібних випадках, перетворюється на рідину, сльози, або ком землі у горлі. Це все тому, що твоє Его, було навчене Суперегом існувати на високих частотах, а тут опа!! - любішмєдок, любі і халадок. Виходить заморозка. Це все звичайна фізика, недарма людина у подібних випадках робить покерфейс, або як кажуть - морозиться. Бо люди правду кажуть ;))

Що тут робити?? Нічого, хочеш заморожуйся, хочеш далі літай, це все життя. І головне ці всі процеси розуміти.
Але якщо ти раптом прагнеш досягти успіхів у відьмацтві, то я скажу тобі - треба акцентуватись на Землі, а іншими станами гратися, і чим більше тим краще, для тебе, твого здоров'я та енергуйства.

Все ясно??

2 коментарі:

  1. Как всегда с вопросом.
    Если ты получил внимание и похвалу людей,к которой не был готов, а один человек попытался тебя унизить, что сделать, чтобы не заморозиться? или как выйти из состояния?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. думаю таке - по перше не треба взагалі приймати щось у житті, якщо ти до цього не готовий, це така мудрість до якої я прийшов з роками. Як кажуть чужого нам не треба а своє не віддам.
      По друге, якщо людина тебе намагається принизити треба перенести увагу з її меседжа (який є стовідсотковим інформаційним вірусом) на спробу зрозуміти нащо цей агресор таке робить у чому його проблема, чи є сенс мати щось спільне з цією особою. Стає значно легше.

      Видалити