середа, 21 серпня 2013 р.

Модний виклик.



 Всі люди приблизно розуміють що таке мода. Ця "приблизність" дуже небезпечний стан свідомості. Бо якщо тобі щось не відомо,
у тебе увімкнеться цензура, з'явиться критичне оцінювання того що відбувається. Але якщо  воно відоме, хоч і не зрозуміле - твій психічний контроль пропускає це всередину і те що увійшло почне свою роботу, за межами твоєї свідомості. Завдяки цій "модній" технології існує ціла раса - віруси. І ось вам кричащий приклад - всі хавають термін "вірусна реклама", не розуміючи що це те саме що смерть. Бо ніхто не хоче наприклад вірусно підхопити та залайкати Вірус сказу.

Давайте разом спробуємо зрозуміти що таке мода. 

Це щось що знаходиться за гранню твого розуміння, щось що захоплює тебе на рівні емоцій, впливає на тебе таким чином, що ти змінюєшся. Навіть якщо людина вважає себе не в тренді, та буде заперечувати що вона є модником, все одно вона є жертвою моди, просто в іншому, не дуже популярному напрямку. 

Чим займається людство?? Чим завгодно але не тим що треба. Нам треба чотири речі.

1. Безпека
2. Наука
3. Безсмертя
4. Відкритий космос

Все інше не має значення бо все інше не впливає на наше існування, все інше - маячня. 

Тепер подивимось чи справді людство прагне до тих чотирьох?? Відповідь НІ. Тому що це не модно, це не захоплює. Замість створення безпечних умов існування для нашого виду, ми воюємо. Замість наукового розвитку люди досі цілують ручки попам. Замість пошуків безсмертя маємо косметику, гаджети, багатомільярдний фейсбук та нескінченні сперечання на тему що краще закапувати чи спалювати те що ще вчора було матір'ю, дитиною, найкращім другом. До Луни летіти три дні, ми туди погуляли 50 років тому, і все, це нікому не потрібно. 
Як казав один хлопчик мем - "Ета пічальна".

Хто у цьому винен?? Відповідь дуже проста - мода. Мода є причиною постійних безглуздих дій людства, нескінченного витрачання ресурсів та часу на марноту. Що ж у цьому наркотику такого особливого, що воно затьмарило розум могутньої, древньої цивілізації??  

Не знаю як вам, мені ця тема дуже цікава, саме тому я витратив не один рік на дослідження явища. 

Окрім того що мода у невідомий більшості спосіб захоплює людей, дуже цікавим є напрямок куди вона веде полонених, куди і навіщо?? Мені дуже подобаються всі ці казочки про світовий уряд, який начебто робить з людей баранів, щоб.. ЩО?? Таак, на це відповіді не буде, бо її нема. 

Хто з мене робить барана коли я роблю все що забажаю?? Хто окрім мене, ідіота, може зробити з мене ідіота?? Це ключ. Віруси непомітно захоплюють твоє тіло на клітинному рівні і ти це усвідомлюєш лише тоді коли з'являються симптоми. Так само мода захоплює твою свідомість, і ось ти прямуєш на модну вечірку, у модний бутік, крутиш, крутиш той бідний ролик свого найближчого друга - комп'ютерної миші у пошуках нових, модних вражень та подій. Це щось більше за тебе, щось над тобою, і повір мені, це не зловісний світовий уряд. Це зловісна, світова дурість "чєловєческайа. 

Я міг би довго писати на цю тему, розписуючи демонологію явища, схеми впливу на свідомість людини, географію ціх впливів на карті душі, наприклад смішна мода на храми у яких начебто є більше бога.. багато там є у загашнику Бармуши)) Але це не мета мого блогу, його місія полягає у тому щоб розштурхати читача та пробудити його на рух у вірному напрямку. Що я і зробив ще раз, тому йду спати щасливий, "толстий і красівий" 

Чого і вам бажаю. 

5 коментарів:

  1. Барма, почему вы выделили бессмертие как цель, если после скидывания физической оболочки начинаются интересные няшки? Разве тело нас не ограничивает, а некрос разве не даёт нам больше возможностей?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дивлячись на те з чим порівнювати, тіло посмертя звісно має більші можливості, можна вільно мандрувати у просторі, силою думки створювати предмети, але це все у тонкому плані, у наш вимір дорога буде заказана. З професійної точки зору більші можливості надає сильна свідомість, і тут і там. А людство прагне безсмертя, але якось не впевнено.

      Видалити
  2. сильное сознание это сильно сказано, спасибо)

    ВідповістиВидалити
  3. ))) Безопасность, ага для Госдепа - безопасность - это устраивать революции, бомбить Ирак, Сербию, готовить вторжения в Иран и т.д.

    Пока люди разделены по государствам и границам - понятие Безопасность означает лишь безопасность своего государства, народа. И пока у людей не будет чувства Единства, что мы Земляне, Мы одно целое, всегда будут войны и хаос.

    Вот что должно быть целью = ЕДИНСТВО. А не местечковая безопасность.

    ВідповістиВидалити