неділя, 18 серпня 2013 р.

Звільни своє бажання




Сьогодні ми повернемось до теми потрійності людини, та поєднаємо цей аспект з гармонізацією своїх бажань.
Зразу бика за роги. Ти йдеш по вулиці, тобі сподобалась тьолочка, ти хапаєш її за волосся, тягнеш у кущі та робиш свою нескладну, але від того не менш приємну справу.  Є таке?? У цьому, в принципі, нема нічого поганого. Може, теоретично, та дівчина саме так і хотіла, шаленого, дикого, брутального сексу з незнайомцем. Але у більшості подібний випадків, ти отримаєш не того піхвеця що хотів а тюремний термін за зґвалтування у вигляді бонусу. Чому Всесвіт такий несправедливий?? Ти ж не хотів нічого поганого, вааааай!! хоспадя!! і все таке.

Насправді все дуже просто бо все складно. Всесвіт взагалі не знає що таке справедливість, ця штучна хуєта народжена гівноелітами щоб стримувати бидломаси, вона взагалі у Всесвіті відсутня. Ти десь бачив щоб якась зірка вчинила справедливо з іншою зіркою чи планетою??
Всесвіт прагне гармонії, а не якоїсь там смішної справедливості, і тут ти матимеш переваги якщо будеш знайомий з правилами гри.

Дивись на малюнок, Падла Пікасо. Внизу, на нижніх сваргах людини знаходяться її потужні, природні бажання. Якщо подивитись у мєлкоскоп, ти такий собі біоробат, який сформований з тих потужних поведінкових програм. Наприклад ти лайкаєш тьолочку в інстограмі, думаючи що ти такий афігезно крутий хіпстер 21 сторіччі, а на справді ти лиса абізяна, яка виконує примітивну, але потужну програму розмноження. Ти думаєш що шарися інтернетами або бутіками у пошуках своїх улюблених конверсів бо це круто, на справді це дуже тупо, бо ти той самий "павлін-шмавлін" який намагається справити враження на самицю яка зробить тобі оральний одобрямс. Можеш надувати губи, спорити до всрачки, але ти не зміниш цим суті та істини яка стоїть за твоїми виєбонами.  Таке воно життя, дике та прекрасне.
Так от, природні бажання соціально заперечуються і це відбулося задовго до того як з'явилась людинка. Ще у тварин заперечення сексуального бажання, ритуалізація агресії перетворилась на шлюбні ігри та поєдинки. Тому ми, люди, отримали цей спадок ще на рівні антропоїдів і у нас це називається соціалізація.
У чому прикол. Прикол у складній системі заборон та дозволів, яка динамічно змінюється. У цій системі цінностей йде своя паралельна еволюція яка диктує тобі що робити а що ніззя. Ця система не є ефективною, та вонат і не потрібна тобі насправді, але якщо ти не хочеш стати ізгоєм, тобі треба з нею рахуватися. Тут прихований один хід конем. Ти можеш грати у ту систему, але тобі не потрібно нею бути. Це ключ.

Давайте введемо якийсь модний термін, нехай це буде резистенція бажання (РБ). Саме ця РБ відповідає за процес. У нас психологів це називається Цензура, область твоєї пси-хі-ки яка відповідає за перетворення думок та бажань у мову. Британські вчені стверджують що 90% енергії мозку витрачається саме на РБ, це дуже не ефективно, але так є. Це стосується всього. Заробітків, здоров'я, способу життя, принцип є загальним для всіх процесів. Ти хочеш, але ти собі заперечуєш, бо несвідомо вмикається РБ. Чи треба позбавлятись від цієї РБ??
І так і ні. Якщо ти позбавишся її повністю ти перетворишся на хаосита і система тебе швиденько запиляє. Якщо не будеш позбавлятись - будеш занедбаним лохом який завжди буде жити за правилами які хтось вигадав для тебе. Що робити?? Ось тут тобі стане у нагоді, ноухау яке розробив Вождь, для таких як ти. Маєш прекрасну можливість досягти потужної еволюції у гармонізації своїх бажань. Нагадаю що людство давно б'ється над цією проблемкою як риба об лід, та так і не знайшло відповіді. Всі ці закони, релігії, моди - все це інфантильні спроби приборкати ті бажання, дати їм якогось ладу. Спроби які не досягли успіху. Але не для тебе, бо тобі пощастило читати ці рядки.

Як воно працює??.

Суть у тому що треба перенести енергію бажання на наступний рівень, повз РБ, не дати тій енергії згаснути, треба зберегти потенціал трохи зкорегувавши цю силу відносно наступного лейвела.  Ноухаю полягає у тому, що ти розподіляєш цю енергію зразу у трьох тілах. Ясно?? Звісно ні)) тому на прикладі. Ще раз нагадаю, це стосується всього, хоч приклад йде про сєкас.

Та сама ситуація, ти побачив дівчину яка запала тобі у серце. Що робити. Головне це не ввімкнути РБ, заборонити їй вмикатися: "Та ні, вона їде не лексусі, а я студент, стою на маршрутку, вона мене не захоче". Це все хуйня. РБ спалить твою силу і нічого не буде. Ти просто завжди будеш лузером.

Перший крок: Заблокуй РБ. Дай енергії пройти на соціальний рівень, наприклад для початку посміхнися цій дівчині. Чому важливе блокування, а не повна відмова від РБ. Якщо бажання буде не приборкане, воно не пройде соціалізацію. Ти знов таки станеш соціопатом, гвалтівником. Або. Ти хочеш бути заможним, це прекрасне бажання. Але якщо воно не соціалізується, не проникне на наступний рівень та не кристализується там у адекватну поведінку у суспільстві, ти просто візьмеш залізну трубу, дійдеш до першого рендж ровера, з номерами АН, разхуяриш макитру "данєцкаму та забереш його майно. Це може спрацювати одноразово, але систематично ти не будеш заможним, зовсім навпаки, будеш слухати шансон у місцях "нєстольатдальоних" Це ясно??
Ще раз: не дай РБ заблокувати енергію та перетворити тебе на лузера, дай їй пройти на наступний рівень та там перетворитись у гармонічну Подію.

Другий крок: Не витрачай всю енергію бажання на другому рівні, тягни її на третій. Для цього потрібно мати активний дух, але якщо ти є читачем цього блогу, ти розумієш про що йдеться. Енергія бажання яка досягла третього рівня, є найціннішою, бо вона тобі повернеться у вигляді вдачі. Вона кристалізується у всесвіті, у майбутньому, та повернеться до тебе у вигляді сприятливих обставин та приємних людей які прийдуть у твоє життя. Для цього тобі треба стримати РБ другого рівня, яка чатує на тебе там де поєднуються психічне та духовне тіло. Не стримуй себе штучно, дозволь собі бути і все буде гаразд.

Третій крок: Чекай на сприятливу можливість. Це дуже важлива якість твоєї свідомості яка стане у нагоді, якщо вона у тебе є. Якщо ні, піздуй до підручника та вчи матчасть, бо якщо ти не вмієш вполювати можливість - тобі нема що робити у гармонічному всесвіті . Твоя доля - борсатись у лайні, змагатись за крихти які падають з панського столу.
Я заможна, успішна людина, яка може нагнути багато кого, змусити підкоритись моїй волі, але я цього не роблю. Не того що я такий весь біленький та пухнастенький, а тому що я знаходжусь на іншому рівні еволюції, де таке соромно робити, соромно бути агресивним лошарою. Якщо на моєму шляху виникає ідіот, мені нема сенсу витрачати свою енергію на його виховання, мені за це не платять, я йду далі, та чітко розумію що Всесвіт має таку будову, що той лошара сам себе покарає, це лише питання часу. Ти також можеш піти зі мною у світ можливостей, покинувши світ крові та гівна. Це твій вибір.

Шануймося.  

2 коментарі:

  1. а если девушка и теоретически не хотела,а енто только в мыслях незнакоца,что его все вокруг хотят?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. з природної точки зору тут вже хто вийде сильнішим. З соціальної(пси) - чи сподобається тьоті як він підкатив, з духовної чи є між ними "зв'язок"

      Видалити