середа, 14 серпня 2013 р.

Тіло як храм



Це такий мем, який можна почути у місцинах, де торгують духовність, або серед нарцисів як ця схиблена "паняночка на фото, що окрім того тіла нічого не бачать. Наприклад християни стверджують що наші тіла є живий храм бо в серцях вірян живе бог. Це досить цікаво насправді.
З одного боку це начебто храм бога, але поруч пишуть що це "греховнайа плоть наполненая страстямі і пахатямі" Хоча я б краще звернув увагу та спитав чи усвідомлюють вони що якась істота, глист, паразитує у їх духовному тілі, виправдовуючись лише тим що воно начебто бог..
 Але повернемось до справи.

Людина має три тіла і це напряму пов'язане до трьох станів часу. Фізичне=минуле, Душевне=наш час, Духовне=майбутнє. Навіть така проста арифметика вже багато чого нам розповість, а я ще тільки почав)) Іншими словами, твоє духовне Я живе у вимірі який є майбутнім. Психічне тіло перетравлює реальність, а фізичне живе в наслідках всього того травлення. Саме тому, так звані, передбачення завжди будуть категорією духовною. Самий легкий приклад - ти подумав про людину, і вона в цей час зателефонувала. Цей факт твоєї триєдності, заперечити не можна, навпаки, шляхом нескладних тренувань це можна значно посилити. Але нам заважає брехня. Брехня інтерпретацій:

Це випадковий збіг
Це ти подумав та людина тебе набрала бо думка матеріальна.
Тобі так здається бо ти певним чином сприймаєш інформацію
Не кажи дурниць, на краще скушай курочку, не думай, не зважай, ти мене лякаєш, ти перетворюєшся на божевільну.

Ну щось таке ви всі чули неодноразово, коли хтось намагався приспати вашу свідомість. А що насправді?? А насправді, твоє духовне тіло, яке існує у майбутньому переживає факт дзвінка, потім відбувається дзвінок та вмикається твоя душа - психічна реакція, а потім вже рука тягнеться до телефону, щоб отримати дзвінок, який вже відбувся, який вже є минулим. Це лише один ракурс.

Йдемо далі.  Що таке храм?? Це місце, організоване таким чином, щоб у ньому відбувалось якесь таємниче дійство. Саме тому, у будь якому храмі, будь якої релігії по замовчуванню поводяться чемно, з острахом, знов також - бібліотека, храм знання, теж ніхто дабстеп не лабає.  Так само і з фізичним тілом, нащо воно?? Жерти, серти, піхвеця потерти??))
Виходить що ні, якщо це храм твого духу,  то твоє тіло призначене для чогось більшого. Якщо це справді храм, а не конюшня.
Йдемо від зворотнього, твій дух без душі не здатен контактувати з реальністю, тією що відбувається зараз, він взагалі занадто тонкий, щоб жити у реальному часі (це звичайна фізика, що твій бозон Гіґґса ) Йому потрібен обрій, чогось більш важкого, більш щільного, щоб його тримало.  Так це душа. Якщо душа, нехай для прикладу буде брудна, який буде дух?? Не кльовий, яких духів він буде підтягувати до себе?? Правильно, подібне до подібного. Яким ті духи зроблять твоє тіло?? Піди до бомжів та подивись. Вони одержимі тими брунатними духами, саме тому тебе так воротить від них, а не тільки через стійкі парфуми сечі та перегару, перша відраза виникає саме на рівні духу, коли ти тільки-но з ним законектився у тому просторі. Все ясно??
Повірте мені на слово, якщо людина здатна бачити духовний світ, то видно що "букет, паразитів буває не тільки у бомжів але і у людей зовні нормальних.

Духовне навантажування.

Твоє духовне тіло повинно працювати. Бо воно буде витончуватись та ослаблюватись. Так саме і душа. Про що я?? Не про те що треба читати більше книжок або слухати джазу та робити вумний писок, ні!! Я саме про цю взаємодію, коли крутиться твій дух, захоплює душу та вмикає тіло. Лише тоді твоє тіло можна назвати храмом Духу, храмом в якому є живий бог твоєї галактики - ти сам. У всіх інших випадках ти порожнє місце, порожнє приміщення нежитлового фонду.  

Будьмо!!

2 коментарі: