четвер, 15 серпня 2013 р.

Безкарність - головний чинник соціального розпаду.



В(і)сім вам відомо що стосунки між людьми регулюються соціальним договором. Ми приймаємо певні правила
та намагаємося них дотримуватись щоб не почався соціальний калапс, хаос, якого ніхто не хоче, бо яким би розпіздяєм, анархістом-хой ти не був, ніхто не хоче копати картоплю в спеку у полі, всі хочуть прийти у красивий супермаркет з кандьором, та обрати з декількох видів картоплі, а ще можна почищену. Такі ми є, риба шукає де глибше, людина де краще.

Виникають певні питання. Хто вигадує ті правила?? Ця обісрана демократія, яка ніде і ніколи не працює, чи може вона задовольнити когось?? Демократія може мабуть анально задовольнити гоміків, яким нудно чпокати один одного у дупу, тому вони хочуть гей-парад, щоб веселково розповісти про цю свою цікавинку всім "відсталим, а потім забрати та розбестити їх дітей. Демократія потрібна українському автомобільному лоббі, для того щоб змусити українців платити за авто нереальні гроші, щоб у такий спосіб захистити свого гавновиробника набити кишені олігархам, бо вони не достатньо туго набиті. Демократія, а якщо сказати так як воно є - Політична Брехня (далі ПБ) існує лише для одного - найобувати людей.

Чи можна зробити якусь правду яка виправити цю кривду?? У сучасних умовах майже неможливо. Цією ПБ люди просякли настільки, що навіть у звичайнісінькій компанії на 10 людей, вже починаються ці процеси, таємниці, брехня, інтриги та маніпуляції. Тому наразі ми можемо тільки займатись теорією, як би воно могло бути аби було.
Я пропоную вам йти від поверхневих процесів до глибинних, щоб зрозуміти де той битий фрактал - основа деструктивного соціального процесу. Будемо знімати шар за шаром, разом з Кузькою Прутковим милуватись корінням.
Тож маємо ПБ демократії, яку створили еліти для тупої біомаси, щоб мати з неї свій нахес. Політики брешуть та обкрадають людей, їх захищають менти, а платять за це веселе кіно звичайні люди - платники податків. Звідки воно таке?? Це ганебне явище походить з природного еволюційного принципу, коли Альфа за рахунок кращого геному, захоплює лідируючи позицію, отримує одобрямс від самочок у вигляді личинок.
Далі Альфа намагається втримати цю позицію, поки не прийде молодий лев який понакладає піхвеців Альфі та не захопить таку солодку місцинку на верхів'ї гори. Таке кволе гівно навколо, але людству того замало, з цього базису людство пішло далі, у темний бік - створило демократію, яка призвела до герантократії, та у кольоровий бік, створивши соціальний договір. Гра, яка дозволяє безкровну зміну лідера, коли альфа-людина розуміє що "параухадіть, бо створені такі умови, така гра. Ці схеми здебільше представлені у бізнесі, там більш менш працює, якщо не перетворювати бізнес у бандитизм або лихварство.
Але будь яка гра існує до тих пір поки існують правила. Якщо правила порушувати, то сенс гри зникає, грати вже не цікаво. От тут ми знов повертаємось до ПБ - головного чинника порушень. Якщо у грі є потужні Хранителі, носії ПБ будуть покарані та викинуті назовні. Так це працює, іншого способу зберегти гру, безкровний аналог природного відбору неможливо. Або можна створити нову гру, свою контру, якщо стара не влаштовує, може хтось у ту нову гру і захоче грати. Чому ПБ така падлюка живуча?? Все дуже просто, її щось підживлює. І це щось - безкарність. Є два типи істот - розумні, ті хто за рахунок рефлексії отримали досвід, та нерозумні - новачки які прийшли отримати "тумаков-тумакофф ©" Тобто їм новачкам не треба щось змінювати, або щось робити, молода кров корисна, але приходять вони за карою, їх мета - зробити помилку, отримати покарання, та у такий чин придбати досвід, рефлексію.

Також маємо третю групу, зло-зміст-ники. Люди які сховали у собі злий зміст. Коли людина погано харчується, (так, фізично/психічно/духовно) їй дуже важко вижити у несприятливих умовах. Такі люди або нації ламаються. Візьмемо наприклад німців, фашизм їх зламав, а росіян ні, вони і досі дрочать на Сталина, їм все пофіг - Путін маладєц. Бо росіяни краще харчувались, покрали у 30х їжу у хохлів. Маємо дві крайнощі, одна нація зламалась, інша неосудна.
Вам відомо що більшість маніаків у дитинстві були жертвами цькування, ровниє пацанчікі з району, стали такими бо самі були жертвами дворового або батьківського насилля. Тобто, що у дитину вклали, то воно там і є. Ці ідіоти технічно не здатні прийти у гру та грати за правилами. Вони соціопати, у кращому випадку їх можна вилікувати.
У цьому і полягає надзавдання Хранителів - карати новачків та захищати гру від зловмисників.
Хто це робить?? Копаємо далі. Гра не працює бо порушники безкарні, порушники безкарні бо не працює інститут Хра-нителів. Чому він не працює?? Причини дві.
1. Хранителі не повинні грати у ту гру, як тільки вони ро-блять стафф-ку, вони автоматично стають гравцями, а цього не можна, бо Хранителі мають незаперечні переваги.
2. Інститут Хранителів так само є грою, у якій повинні бути хранителі Хранителів.
Ось ми і замкнули коло, нижче можна не спускатись.

Все ясно?? Людству заважає у розвитку те що ми залипли *джинсипріліплімистабойвліплі*. Еволюцію замінили грою, але природній відбір не замінили чітко працюючим інститутом Хранителів, саме тому досі борсаємось у багні.

Салют блідолиці)) 

Немає коментарів:

Дописати коментар