вівторок, 4 червня 2013 р.

Дозволь собі задоволення.


Всю діяльність будь якої живої істоти, людини у тому числі, можна поділити на чотири стадії, такий собі слов'янський хрест.


Збудження
Дія
Задоволення
Відпочинок

Такий собі коловорот енергії в природі.  Враховуючи фрактальну будову всесвіту ці чотири миті складаються у комплекси, які так само поділяються на чотири фази, візьміть ті самі пори року, розпишіть їх самі за цією схемою.

Сьогодні ми говоримо про задоволення, як з ним не перегнути палку. Як у будь якого шляху два узбіччя так і у задоволення є дві крайнощі.

Дефіцит і профіцит.

Коли у людини дефіцит задоволення, з ним відбуваються неприємні речі, він стає дратівливим не-в-ротиком, постійно всім НЕЗАДОВОЛЕНИЙ, конфліктний, коротше мудило. Бути поруч з такою людиною скучно, а тим більше бути нею.
Тут одна порада: люби себе та не позбавляй себе щастя. Мудило скаже - "жизньболь" де то щастя.. От це і є брехня, бо будь який цикл, будь чого, завжди включає в себе фазу задоволення, просто невдахи його проскочують, отруюють своїми штучними депресіями та воно накручується як снігова куля, поки не дійде до психічного зриву.

Коли у людини занадто багато задоволень, він починає жити заради нього, це також погано бо це перетворює людину на паразита. Лінь, пасивність, безцільне існування, безглузді вчинки - ось ознаки того хто живе заради задоволення і це теж дуже шкідливо бо зупиняється розвиток людини. Це призведе до того що Ева-люція просто викине ледаря на смітник. Лікується це дуже просто - чарівними копняками, якщо тобі його не випишуть близькі та рідні, рано чи пізно ти отримаєш болісного копняка від життя.

Тому тримайте себе у тонусі, балансі та крутить гармонічненько це чортове колесо))

Нехай щастить. 

Немає коментарів:

Дописати коментар