четвер, 6 червня 2013 р.

Кидай зубрьож, ставай на лижи



Сучасна система освіти є відзеркаленням безглуздя суспільства в цілому. Що роблять ті бідні діти у тих стрьомних закладах поки їх батьки вивалюють гроші тим вчителям, які безнадійно і на завжди відстали від життя?? Чому вони можуть навчити?? Поки ти діти курять, бухають та спарюються, вчителя намагаються тупо вижити, бо на цю неблагодатну посаду може піти тільки невдаха. Той який ніде більше у житті пристосуватись не зміг. Олдскульні Вчителя,
які йшли вчити дітлахів Життю, вимерли як динозаври, разом з тим як система знань основана на зубрьожці померла після народження інтернету.
Людина вже не є носієм знання - носій знання Матриця, а ти, лише - користувач інтернету. Натискаєш на кньопочку, і все що ти хотів у тебе на екрані. Мрія людства здійснилась. Але оці мастодонти, нікому не потрібні, ще сто років будуть переконувати наївних лохів у необхідності освіти, ну звісно ж, а хто їм ще просто так принесе гроші.
Начебто освіта це путівка у життя.. яка нахабна брехня. Я вам розкажу що треба людині для того щоб отримати путівку у життя.

1. Чітко усвідомити що тобі треба заробляти гроші. І чим більше ти їх заробиш, тим більш вільним ти будеш у цьому соціумі. Більше за всіх заробляють ті хто ставиться до заробітку як до гри, де гроші це просто твій рахунок, лейвел у цій грі. У мене там десь є пост про фінансові щаблі, погортайте сторінки.

2. Чітко усвідомити що люди бувають двох типів, ті хто виконує роботи - раби, і ті хто крутить тими хто виконує - менагери, вони ж гаспадахарошиї. Поки ти будеш рабом щастя тобі не буде, ти будеш єбошити як папакарла, зранку до ночі. І єдина можливість для тебе відпочити та поваляти хуйці - це перескочити на на верхні щаблі. Ще раз нагодаю п.1

3. Освіта тобі нахуй не впала, головне що тобі треба - наглість, вміння працювати ліктями. Це сумно і я б сам за таке вбивав, але це сувора правда, хочеш ти в неї вірити, чи тобі більше до вподоби заперечення, всім похуй. Добре володіти темою своєї справи, але це досягається досвідом та самоосвітою, а не блуканнями безглуздими коридорами альма-матері.

4. Для особливо просунутих: ти матимеш вдачу та будеш швидко просуватись по сходах, якщо навчися гармонічно взаємодіяти з Егрегором того діла, теми у якій заробляєш. Що то за звір, шукай знов таки в інтернетах, у мене теж є у бложику.

5. Ще раз нагадую п1, для особливо кмітливих. Не шукай цю кляту спеціальність, не будь ідіотом, шукай де заробити гроші, а це значно легше робити там де їх більше. І я не про банк, я про мейнстрим. Зрозумій, де б ти не був, там навколо повно грошей, просто навчись з ними гармонійно взаємодіяти, щоб вони від тебе не тікали а навпаки прилипали.
Для цього, для початку, позбався жидівської інсталяції що гроши це зло. Гроші це папір, у кращому випадку, а взагалі це фікція, видумані одиниці та нулі, а на справді - енергія, як будь яка її форма.

Все, будьте вумничками.

Немає коментарів:

Дописати коментар