неділя, 2 червня 2013 р.

Істинні засади націоналізму


Коли ми говоримо про націоналізм, можна почути багато дурощів, спекуляцій та іншої хуйні, яка нікому не потрібна. Яка може зацікавити лише нікчем, які виправдовують свою жалюгідну картину Всесвіту псевдонаучним знанням та авторитетами, які стали авторитетами безпідставно, просто так сталося. Жив Вася, щось там набздів про націоналізм, хтось там його покритикував, хтось зробив допис у Вікіпедію, ось вам тяп ляп і класика. Як же воно насправді?? Я розповім вам як.

Що таке нація?? Нація це рід. Це еволюційний ланцюжок (типу авраам народив ісака гиги )
Як вам відомо у кожного роду є своя Доля, Карна, історія минулого яка відбивається у майбутньому, щось на кшталт програми життя. Це як родове дерево, де груша це груша, а яблуня не виноград.
Націоналізм це не праці Гердера або Куліша, націоналізм це усвідомлення долі свого роду. Це як усвідомлення того що ти генетично яблуня.
Національне усвідомлення є важливою частиною самоусвідомлення. Хто ти є, нащадок пращурів, носій певних поглядів які були виплекані поколіннями твоїх родичів, чи ти чмо без роду та племені. Це принципове питання, тут або так, або ні, середнього нема.

Які інститути сьогодні баряться з націоналізмом?? За цим ганебним явищем однозначно нависає тінь Хризтоза. Саме християнство внесло розбрід у розум та серця людей, намагаючись об'єднати своїх адептів навколо нового бога, відірвавши їх від кореня.
Сьогодні ми маємо дві супердержави які є східним за західним полюсом космополітизму - Росія та Америка. Обидва геополітичних утворення були з'явились штучно, на крові. Америка на захоплені земель корінного індіанського населення покидьками, сектантами Старої Європи. Та РоССія - псевдо Русь, яка за рахунок соціальних спекуляцій з христозом головного мозку, знищила саму суть слов'янства, руськості як такої, знищив нашу первинну, історичну демократію та утворивши тиранію, у крові якої досі приймає підмолоджуючі SPA процедурки.
Це все дуже сумно та вимагає безумовної люстрації.
Ця зараза відбита у словах апьоздола Павла, мовляв, вохрістє іісусє нєд нє іудєя ні елєна. Ось така зухвала брехня.

Давайте подивимось як воно на справді, трохи поміркуємо над цим на прикладах. Наприклад негри. Люди унікальної зовнішності, які мають непогані фізичні здібності та слабкі інтелектуальні. Це я кажу не тому що не люблю негрів, тому що це реальність. Ви багато знаєте негрів вчених?? Так, я теж не знаю. Зате є багато видатних спортсменів. Така особливість. Біла нація було значно розвиненіша, тому білі західні нації легко підкорили негрів, почали їх жорстко експлуатувати. Це зло, ми слов'яни такої хуйні ніколи не робили, воно нам не потрібно, але англійці, французи, іспанці, будь ласочка, за що боролися на те і напоролися. Так от, поки білі були у Африці, поки ті нещасні негри були у рабстві, все у них було гаразд, вони отримували освіту, мали культуру, медицину та інші страждання рабського життя, тільки білі пішли, все - постійна війна, голодівка, бандерлогі. Чому так сталося?? Бо це реальний, духовний стан цієї нації. І те що у Америці негри мають успішне життя, досягнення не їхньої нації а це все є тільки завдяки тому що вони адаптувались серед білих, перейняли їх культуру та соціальний устрій. Не зрозумійте мене правильно, я не кажу що негри тупіші, або якісь неповноцінні. Така у них карна нації. Наприклад те саме з монголами, поки совок їх дрючив, вони мали якусь цивілізацію, як білі пішли, монголи повернулись у первіснообщинний лад. *це ті монголи які начебто триста років нас завойовували ги ги*

Не можна просто так взяти та цивілізувати націю, цього не треба робити та навпаки, дуже шкідливо як для нації донора так і для нації експлуататора.  Розуміння цієї істини і є націоналізм у чистому вигляді.

Існує безліч аргументів проти націоналізму, мовляв нема тієї чистої крові, нема вже того лісу, давайте всі станемо гоміками, та будемо один одного любити. Будь яка маячня - це тінь померлого на хресті бога яка є нічим іншим як духовний, соціальний, політичний вірус, який наче грибок знищує родові дерева людства.

Також треба сказати, що ці казкові довбойоби, які кажуть що бути безрідним ізгоєм круто, також по блятьські стверджують що бути націоналістом це ненавидіти інші нації. Це також брехня. Повага та гармонічна взаємодія з іншими народами, починається там де є повага та розуміння того хто ти є насправді. Віддати свою доньку у славетний рід будь він хоч китайський чи гебрейський у слов'ян завжди вважалось за честь. Саме так і поріднювались нації, народи. Нема в цьому злочину чи чогось принизливого. Для євреїв це було ганьбою, їх хворий бог та хвора віра здатна тільки на те щоб плодити генетичних виродків, у нас арійців такого ніколи не було. Слава роду визначалось не кольором шкіри або волосся, довжиною хєра, визначалось славетністю, успіхом, якщо людина була достойна, порядна, її національність НІКОЛИ!! Не могла стати на заваді шлюбу або дружби. Ось саме це і є справжній націоналізм - повага до свого роду та адекватне ставлення до інших.

Подумайте над цим.

Немає коментарів:

Дописати коментар