пʼятниця, 31 травня 2013 р.

Ксеноглосія - мова духа.


Мова у звичайному вигляді, об'єднує два тіла людини - фізичне та душевне. Це явище більш менш вивчене, тому малоцікаве сьогодні. Є інше мовне явище - ксеноглосія, майже невивчене, на ньому і зупинимось.

Ксеноглосія або інші мови (библ.) проявляються у людей у декількох випадках:
1. Стан Зміненої Свідомості (СЗС)
2. Релігійний екстаз.
3. Під гіпнозом
4. Травми головного мозку.
5. Під впливом наркотичних речовин.
6. Божевілля
7.Одержимість.
Інші мови - це здатність людини балакати на мові яку вона не знає, на древніх мовах, або невідомій суміші мов. Також ці мови можуть мати нелюдське походження, бути однією з мов духів, янголів тощо.  Я можу наводити безліч прикладів проявів ксеноглосії із особистого життя, та життя знайомих. Сам особисто у деяких випадках практикую ксеноглосії, коли моєму духу треба виговоритись. У якихось переломних, доленосних періодах. Також існує здібність тлумачення інших мов, коли наприклад одна людина каже а інша у надприродний спосіб розуміє що кажуть. Такі собі духовні перекладачі. З цим я теж стикався неодноразово. 
Як це працює. З точки зору психології та нейрофізіології звичайна мова утворюється Цензурою, областю психіки,  головного мозку, де несвідомі почуття та бажання людини конвертуються у мову. З ксеноглосією справа інша. Потік йде повз Цензуру, саме тому людина говорить але не розуміє що. Іншими словами та частина мозку яка відповідає за процес мовоутворення у цьому випадку не задіяна. Хто тоді говорить, спитаєте ви мене якщо людина не задіяна?? 
Говорить її дух, третя особистість людини яка має свою духовну свідомість.

Чому чотири з семи причин мають негативний характер?? Все дуже просто, ксеноголосія це аномалія з точки зору норми. Аномалії за правило виникають під впливом негативних подій. Але це не значить що немає іншого способу, і всі хто володіє ксеноглосіями - психи. Не зважаючи на те що офіційна психіатрія вважає ксеноголосії розладом, вона нам "нєуказ" бо ми знаємо що то за психіатрія.

Як відкрити в собі дар ксеноглосії?? Це дуже просто насправді, але складно для розуміння.
Треба виконати дві умови.

1. Досягти СЗС
2. Почати говорити.

Все, як тільки ти виконаєш ці дві умови, у тебе відкриється канал духа. Що то за дух?? Це твій людський дух, він є домінуючим в твоїй душі та тілі. Це дуже важливо усвідомлювати. БО коли відкривається ця здібність, у декого їде дах. Причин для цього декілька. По перше це щось типу реального чуда, а атеїсти таке не люблять вони звикли все контролювати, а тут лажа, виявляється ти кволий лошара, а не володар перснів свого жалюгідного життя. Ти розумієш що твій дух це реальність і він може балакати. Атеїсти від цього божеволіють.
Другий момент. Всі духовні немовлята нівчому не впевнені, це нормально, будь яка нова сфера нашого життя позбавляє нас впевненості на період адаптації. Тому тут головне правило - не роби дурощів, живи так як жив завжди, поки не звикнеш до цієї здібності. Починай вивчати та експериментувати не раніше як через місяць. Весь цей місяць просто практикуй та зберігай спокій. Краще мати поруч досвідченого тренера, це дефіцит, тому будуть питання пишіть у коменти підкажу що до чого.

Бонуси.
1. Світ духів стане значно ближчим для тебе, він стане реальним, бо ти зможеш його вербалізувати, хоч і не зрозумієш що воно, але це не важливо. В духовному світі розуміння не важливе, важливим є факт події.
2. Здібність розмовляти з духами надає владу над ними, це хоч і шамонізьма, але скіл корисний, може стати у нагоді якщо треба якогось духа заспокоїти або вигнати.
3 Здібність твого людського духа виговоритись так саме важлива як і бажання твоєї душі розповісти комусь про свої почуття. Звісно що тваринам той дух не потрібен, жратьсратьржать, але ж ти наче не тварина, тому піклуватись про своє духовне тіло треба так саме як і про фізичне та психічне.
Багато чого там.. добре, до нових зустрічей у ефірі))

ага дописав - чимось ксеноглосія схожа на Внутрішній Діалог (ВД), тому це також можна спробувати для "підключення. От було таке на днях.. я іспанську ніколи не вчив, ну можу там відрізнити, мучос граціас, всетаке. А тут щось медитував, так пробило, щось полилась наче вода чиста іспанська, наскільки я можу стверджувати, ну побалакав я, посміхнувся, але як би був поруч перекладач то легко міг би перекласти, що я там наксеноглосив.. таке життя. 

Немає коментарів:

Дописати коментар