вівторок, 21 травня 2013 р.

З Всесвітом "на ти"



Не будь фраг-ментиком. 

Будь яка людина має фрагментарне мислення, яке обмежено її вподобаннями, поглядами, культурою. Чим примітивніше погляди
тим з більшою силою, агресією носій їх відстоює. Це дуже просто пояснюється. Енергія людини у всіх майже однакова, якщо цю енергію розподілити на вузьке бачення, воно буде більш енергетичне, тому носій буде гостріше сприймати іншу думку. Це ясно??
Твоє завдання інше, сприймай все, раз воно живе значить у тому є якийсь сенс, якщо воно мертве, воно саме зав'яне не треба на це витрачати свій час та сили. Краще застосуй свій ресурс на те щоб передивитись те в що ти віриш, чи дійсно воно твоє?? Чи якась хитросрака вишукано тобі ті погляди інсталювала та кинула в бій. Це дуже важливо.

Не будь жертвою.

За всю історію людства, було вигадано безліч порожніх міфів,  це пастка для тебе.
Як це працює?? Спробуй подивитись на це збоку. Уяви що твої погляди це не ти, а це певний механізм. Воно дійсно так, ти маєш якийсь нахил, хочеш бачити світ під певним кутом, і до тебе притягуються певні книжки, ідеї, співрозмовники. Механізм такий самий, як гравітація або магнетизм. Просто людство ще не доросло до "фізики тонкоматериального шару, тому не розуміє як ті думки живуть. Тому сам цей процес не є чимсь дивним, хоча таким здається. Принципово не те що ти рухаєшся  або куди ти рухаєшся  принциповим є як-кість. Якість твого руху є вирішальною. Наприклад, ти колись слухав попсу, вона вібрувала в одному ритмі з твоїми гормонами  ти виріс, і тобі вже те нецікаве, треба щось наповнене сенсом. Ти розвинувся, а хтось досі слухає попсу. Все воно рухається, ворушиться, а спитай, нахуя?? Який сенс у тому русі?? Який кінцевий продукт?? Я тобі відкрию таємницю.

Внутрішній та зовнішній космос.

Кінцевий продукт це ти.  Твоя душа, вона як міст між світами, центр який об'єднує всі процеси які відбуваються навколо тебе. Давай поділимо умовно все те що тебе оточує на зовнішнє та внутрішнє. Візьмемо лише маленьку частку для прикладу. Твоє почуття та соціум. Внутрішнє та зовнішнє. Воно взаємодіє, постійно, на рівні атомів, бозонів Гиґґса та ще тонше, воно хоч і єдине, але наче поділене тобою. І ти як людина - вершина еволюції, можеш якось на всі ці процеси впливати, діяти. Це захоплює. Є безліч варіантів всесвіту але деякі з них залежать від твого вибору, це дуже магічна річ, чарівна. Ти можеш звісно заперечити, сказати: ні, я маленька людина, від мене нічого не залежить. Це брехня. Правда у том що ти Космос!! А точніше два космоси, які поєднані твоєю волею. Подумай над цим.

Наснаги.

3 коментарі:

  1. Однажды Барма сказал "Каждого психа надо изучать...
    мы везде,мы в каждом.
    Новые вибраторы рулят)),ну и попса до сих пор нравится.

    ВідповістиВидалити
  2. Ми собою структуруємо простір, але тільки коли це свідомо. Здається так ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ні, свідомо чи ні, все одно структуруємо, але коли свідомо, це наче як вітрила та кермо. Можна рухатись значно швидше, туди куди хочеш, а можна і на камені наскочити.

      Видалити