неділя, 5 травня 2013 р.

Вся правда про Пайсох




"Ото вам Юрій Павловіч і пасочка" ©
Ця епічна фраза належить моєму однокласнику хулігану. Він сказав її після того як Юрій Палич вдарив його на своєму уроці. Щире привітання з християнськими святами, мало на вчителя єврея не аби якій вплив і він зненацька поставив круглому двієчнику четвірку)) Що ж такого магічного "длясєрцарускава, у цьому дні?? Багато чого.. ось зараз і розберемось.
  Христося був розп'ятий та кагбе воскрес на іудейське свята Пайсох та Мімуна. В цьому році це випало на 26  березня. Чому ж ПГМнуті знов розпинають та воскрешають Сина божого, але вже у травні?? Який у цьому сакральний сенс??
Давайте по порядку. Свято це іудейське, воно має сільсько-господарське походження, яке пов'язують з революцією Мозеса, коли той будучи позашлюбним єгипетським принцом, запевнив іудеїв що краще сорок років блукати пустелею ніж жити у рабстві. З тих кого він переконав, майже всі у тій пустелі разом з Мозесом і загинули. Такий собі ненав'язливий туристичний сервіс)) Також семантично, головна фішка свята - ритуальне приношення у жертву невинного ягня пов'язана з іншою цікавинкою, коли Абрам почув "голос божий" який начебто сказав йому зарізати свого сина. В останню мить Абрам таки вбив барана, бо на справді божинька його тролив. Кров'ю того ягня, на Пайсох, треба було обмазати свої двері, це начебто повинно захистити від Бабая - доброго ангела винищувача, який запиздить діточок "поганців а щоб він не сплутав з євреями, бо контора ненадійна, треба було залишити на дверях криваву мітку. Багато там всього, якщо цікавлять деталі почитайте Тору. 
Християни використали цю іудейську магію для того щоб доказати що саме Джизас є справжній месія, а всі інші ребе - ні. Мовляв, ті всі дикі звичаї були пророцтвом і ось бог сам вбив свого сина - невинне ягня, тому тепер нікого вбивати не треба, бо божинька вже отримав свій збочений оргазм, тому можна просто співати псалми та кайфувати)). 
Яке це має відношення до нас арійців?? Ми споконвіку мали свою міфологему без крові, людських жертвопринесень та іншого іудо-християнського маразму, задовго до того як той Абрам втік з Уру Халдейського..
Все дуже просто. Був такий ровний пацанчег - Володінька, той що Хреститель. Він мав деякі риси схожі з Мозесом, також був євреїм та позашлюбним принцом, також був революціонером, махав кепкою на броневіку. 
Для того щоб узурпувати всю владу, Вова вирішив впровадити свою релігію, переконати всіх що саме він - влада від бога. Пішов по стопах Мозеса, так би мовити)) Воно якось все так не пішло, людей повбивали багацько, понаписували те все на бідних монголо-татар, але все одно не допомогло. Бо навіть залякані та пригнічені, люди зберігають традиції. Тоді "демократично" обрана влада тих часів, вирішила попричіпляти на язичницькі свята християнські наліпки, щоб у такий чин задурити голову наївному електорату. Так наприклад Івана Купайла став раптом Іваном Хрестителем, а Великдень Пайсохом.

Нащо я оце все вам пишу?? Висновок дуже простий, не може нація існувати в умовах сфальшованої, штучної духовності. Діла не буде, як не крути. Не дарма той Вовачка є іконою всіх брехунців та "демократично" обраних фальсифікаторів. 

Подумайте про це. 

З Великоднем вас, родичі, смачних кулічів з яйцями)). 



4 коментарі: