неділя, 28 квітня 2013 р.

Лабіринти свідомості 2

Ти одинак, у тебе є мета та однодумці. Що далі??

Наступним кроком тобі потрібно вивернути себе назовні. Стати з ніг на голову.
Навіщо?? Цей світ не пристосований для тебе і для мене, у нього своя мета, у нас своя. Він хоче використати нас, ми навпаки хочемо використати його для себе. Це конфлікт інтересів. Саме тому тобі потрібна якісна трансформація. Бо якщо ти будеш таким як вони, щоб ти не казав, щоб ти не робив, ти технічно не зможеш нічого змінити, бо по суті ти будеш такий самий матеріал - цеглина суспільства, а все інше -
самообман.
Що значить ця іно-кість?? В першу чергу це самоаналіз. 24 години на добу. У тебе повинна з'явитись в нутрощах чарівна призма, магічнана сфера, через яку ти будеш дивитись в першу чергу на себе, в другу на всесвіт, дзеркало правди, яке зірве з цього світу маску брехні. Бо все що навколо тебе - це брехня. Попа-хує божевіллям??)) Таак)) Це є своєрідне божевілля. Але скажи мені "благоразумний мій, хто вирішив що ти повинен жити в цьому світі, грати в ці ігри?? Ти?? *дужесмішно*

Причини та наслідки.

В цьому світі не буває випадковостей. Цей світ - єдина  хоча і різноманітно структурована енергія. Все що відбувається в ньому відбувається за жорсткими законами. Хоч це і називають ніжно - ефект метелика)) Ніжності в цьому мало, кожний народжений вже приречений на смерть. Якщо б щось мало змогу скластися по іншому воно б склалося. Тому так звана випадковість ніщо інше як відсутність розуміння того що відбулося або відбудеться.

Революція яка сталась в сучасній ньютонівській фізиці в останні два десятиріччя, (я про теорію Хаосу) стверд-жує що існує поки що не вивчений закон який може відмінити будь який інший закон фізики. Для яйцеголових це така новина)) Для містика це стара та нецікава істина. Не існує хаосу, просто це інший порядок який не зрозумілий спостерігачу. І тут треба зробити заяву - людство пішло хибним шляхом, воно намагається зрозуміти всесвіт за рахунок зовнішніх носіїв. Спочатку це були книги, зараз це комп'ютери і кому від того стало принципово краще??

Тобі нічого не потрібно, у тебе вже все є. Потужний аналітичний засіб - мозок. Тридев'ять почуттів. Все твоє унікальне тіло - інструмент. Ми маємо здібності голими переносити мороз, пирнати на дивовижну глибину, є навіть люди які стверджують що були свідками левітації. Без допоміжних засобів ми здатні створювати вогонь, обмінюватись думками з тваринами, передбачати майбутнє. Весь цей потенціал вже є в тобі, це своєрідний дарунок природи.
Людське тіло, яке включає в себе мізки (так їх багато, навіть звичайний лімфовузол має свій мозок), почуття, свідомість все це цілісний складний комплекс який взаємодіє з середовищем. Візьмемо наприклад таку здібність людини як цілительство. Для більшості, хто є жертвами брехні це видається чимось надзвичайним, якимось дивом ознакою, сраної "святості, в яке можна вірити або ні. Насправді це норма, бо навіть без "надприроднього" ефекту організм людини зцілюється сам, загоює рани. Це чудо?? Можна і так сказати. Для практикуючого цілителя який бачить не тільки фізичні, психічні причини захворювання, такий момент як духи хвороби є звичайною нормою світосприйняття і у багатьох випадках для зцілення достатньо примусити духа хвороби піти і людина поверне собі здоров'я навіть якщо ця хвороба була спадкова. Те що ти думаєш про будову всесвіту і те що там є насправді, це як кажуть в Одесі - дві великі різниці. Завжди є причини події,  яка по суті є наслідком тих причин.
Як з цим впоратись?? Не так вже і складно насправді, тобі треба розподілити свою свідомість таким чином щоб її частина була здатна спостерігати та аналізувати більш тонкий шар буття який є утворюючим для нашої "реальності.


Розподіл себе у просторі. 

Цьому тебе не навчать у жодній школі юного подована, а це до речі принциповий момент. Як ми розподіляємо себе, свою енергію, свої знання в просторі свого тіла, колі друзів, суспільстві?? Це дуже важливо. На жаль нащадки лисої абізяни не спромоглися вирватись з порочного кола домінування. Якщо я вже тут то я повинна панувати. Якщо я доміную я щаслива, якщо ні - сумно. Це кволе гівно. Істина зовсім в іншому - гармонія, ось твій камертон стосунків з всесвітом, ти можеш програвати, можеш вигравати, це не суттєво. Суттєво ось що - чи гармонійно ти як істота взаємодієш з оточуючим простором чи ти кал-хоз, вотвчьомвапрос. Кожного разу коли ти дієш як кал-хоз ти будеш відчувати сором, або ти отримаєш насолоду якщо твоя взаємодія буде мати характер гармонії, обираєш ти.
Цей світ тваринного домінування відбивається у всьому. В стосунках з рідними, в політиці, в рекламі, в маркетингу, це таке кволе гівно яке вхопило людство у  замкнене коло. Вони намагаються домінувати на своєму примітивному рівні, але люблять скаржитись на політиків крадіїв, на злочинців, на безлад. Любчики мої, все те зло яке ти бачиш і є ти, принцип той самий, хоч ти і будеш дурити себе та тих хто поруч - йанітакаяйаждутрамвая. Це також є частина брехні.
Як правильно?? Не звертай уваги на цю конкуренцію, вона тобі не потрібна, ти можеш дуже легко жити там де взагалі нікого нема, бо ці скарби ще не відкриті ніким, там нема черги бажаючих "рватьімєтать. Я кажу про це бо сам через це пройшов. Ця природа мавпування, штовхає людей у боротьбу "заметал. Хоча поруч безліч нових потужних можливостей. Як їх побачити?? Тут треба мати важливу пару - творчість та гармонія. Творчі здібності будуть тебе вести, відчуття гармонії адаптувати. Це універсальне правило, незалежно від того рухаєшся ти у фізичному, психічному або духовному полі. Розподіляй себе в просторі таким чином щоб була задіяна та задоволена вся твоя душа. Не біжи туди куди всі бежать,  там вже нічого нема, як каже класик - всьоукрадєнодонас. Саме тому що там вже нічого нема, за ті крихти вони перегризають один одному горлянки. Будь гнучкий, не принижуй себе, будь наполегливим в першу чергу до себе і ти побачиш як всесвіт починає працювати на тебе. У тебе є вибір, або творити та насолоджуватись або скиглити які всі поганці та негідники і ти серед них, бо ти такий самий. Навчись розуміти та правильно розподіляти в просторі свою енергію, свій час, та переходь на наступний рівень еволюції, від тупорилого звіра до людини РОЗУМНОЇ.


Немає коментарів:

Дописати коментар