середа, 26 червня 2013 р.

Сварги та батьківство




Прадалжаіммаска-рад. Сьогодні про сварги у контексті стосунків між дитиною та бацькай.

Що таке ритуальна магія?? Це кволе малювання ідіотських символів на підлозі в очікуванні злоєбучого демона?? Ноу.. демона легше отримати під кислотою ніж втикаючикудись ніж. Ритуальна магія це танці, це секс, це певні комбінації позицій сварг людини у просторі, які з часом перетворюються на певний ритуал. Добгєнько, ця стаття може вам здатися профанацією, але я вам не винна, це все ваш потішний атеїзм.

Дивись сюди.

1 фаза. Немовля, постійний контакт з жіночою енергією, бо вона є базовою щоб ти там не вийо. Сварги дитини розташовані поперек до сварг матері, під час годування, персі на персі, чоло позмінно то на ладу то на лелю, принципово годувати дитину груддю, інакше вийде хуйня а не людина.

2 фаза. Перші кроки, годування припиняється змінюється і підключення. Чоло дитини на родник батьків. Дитина постійно тягне з нижньої, найпотужнішої сварги енергію. Починаються перші взаємодії з чоловічою енергією.

3. підрос)) Дитина зростає, та переживає перше перепідключення по сваргах. "У пуп дмухає" чули про таке?? Це саме про воно. Ці всі перепідключення пов'язані зі змінами фаз сексуального розвитку.

4. Тюнейд-жер. Сварги майже співпадають, саме тому відбувається обезцінювання батьків, дитина переподключається своїми сваргами напряму до всесвіту, планети. В цей час батьки втрачають духовну владу на дитьом.

Все ясно?? Дууже важливо щоб всі ці процеси пройшли гармонічно, у повноцінних сім'ях. Це магія дєтка, і неіпьот!!

Немає коментарів:

Дописати коментар