четвер, 27 червня 2013 р.

Ієрархи та автономи




Нагадувати що кожна істота у цьому всесвіту прагне трьох - жерти, трахатись та домінувати, я вже втомився, та і ці

http://animalworld.com.ua/news/Opyt-s-shimpanze-samoogranichenije-bloh-i-ijerarkhija-u-krys

байани про тваринні патерни у поведінці людей теж тиражувати нема сил.  Тому ми поговоримо про приємне)) про надбання досвіду колективною свідомістю будь якого виду, колективу, раси тощо.
Але на початку згадаємо про егрегор, (маятник у зеландізьмі), дух у шаманізьмі та інші варіанти того самого, що на тонкоматеріальному рівні об'єднує декілька, або декілька мільйонів осіб одного виду.

Про механіку створення егрегору чітко розповів Джузас: де двоє ілі тгоє, собгани ва імя майо - там йа сгєді нюх. І це правда, достатньо двох або більше осіб, далі йде наступне - їх спілкування починає пригнічувати їх самість, на користь кол-ективного, стихійного мислення. Я в свій час досліджував психологію натовпу, цікавився як воно у тварин працює, як у людей, тому вкурсі.
Є два моменти.
1. Чим примітивніше істота тем сильнішу владу має над ним егрегор.  Він бистро навчається та наділяє отриманим досвідом своїх носіїв. Зробить колись таке просте дослідження, знайдіть будь яких мошок, щоб іх було багацько, вбийте одну, потім другу. Ви побачете що егрегор буде навчатись через ті смерті і кожну наступну вбити буде значно складніше, бо їх хтось наче попереджає. так це працює.
2. Навіть у істот з високим рівнем самості велика кількість рою сильно пригнічує свідомість, чим більша товпа тим меньш розумною, більш стихійною є їх поведінка, тому я майже ніколи не ходжу на масові заходи, а якщо є потреба тримаюсь осторонь.

Розібрались з еграми?? далі й-демо.

Там де кілька осіб одного виду, одразу з'являється внутрівидова конкуренція та кристалізується Альфа, або як кажемо ми психолухи - наглядаюче Его.
Лідери на букву П, успішно намагаються експлуатувати рабів, котрі ЗАВЖДИ підкоряються, будь то стара влада чи нова, але будь яка влада вимагає покори. Раби працюють, влада жирує. лохів пиздять, автономи собі на умі. Все так шавеліццо, рухається біжить, а спитай - нахуйа??))

Так є, так буде і нема тому ради.

Що про все це невеселе кіно думає наша сірість.. Як вам відомо сірі не визнають ієрархів, для нас що презік всія ZOG, що останній бомж у струпаках однакові, ми їх вирізняємо для себе по складності "конструкції" чим складніша людина тим цікавіша. Тут теж все зрозуміло. У певному сенсі, нас можна порівняти з автономами, але це буде хибне припущення.

АвтоГноми,

хто це мама хтоце??!!))  Це людиськи які не здатні соціалізуватись, але і не вдаються до агресивних дій, як соціопати, просто їм похуй, якщо їх не чіпати вони абсолютно безневинні та безпечні. З точки зору соціології це десь кожна четверта людина. Автономи завжди одинаки, бо саме оце небажання створювати класичні соціальні зв'язки де треба або принижувати або принижуватись, стримує їх від вступу до лав будь якої спильноти, вони такі. Вся ця клоунада про об'єднання автономів не смішна, бо як тільки їх стає більше двох або трьох поруч, автономи, автоматично починають створювати класичні ієрархічні комбінації. А так вони по життю - самсобі режи-сер. Що з ними ро-бити або з чим їсти *хижошурує зубочисткою. Толку від тих автономів мало, бо вони дурні, не здатні працювати системно. Дууже добре що останнім часом система для них створила фриланс, бо раніше вибір професій для них був затісний. Користь від тих автогномів наступна - вони є носіями альтер-нативних ідей, які час від часу видають у систему, яка при певних сприятливих умовах може їх викори100вувати для будування себе красівої))

Систему лю-блять обісрати, ці самі автономи, робота у них така, вони засліплені і не розуміють що самі породжені та підтримуються системою, стоять на ній, бо вона є їх опора, та обсирають  її, буквально, не розуміючи що всі їх ідеї гівно, бо це ті самі ідеї системи, але навиворіт.

У чому проблема системи?? Покажіть мені, голубчики хто тут з вас крутий, та відмовиться від квартири у подарунок за вислугу, або штатного авта з водієм?? Багато панків, металістів??))
Погане у системі одне, так само як егри накопичують позитивний досвід, так саме вони накопичують і негативний, список ніззяя!! та ТАБУ!! Коли пітьма затьмарює розум і лемінги починають люто робити хуйню, бо бог тєр-пєл і нам вєлєл. Такий побічний ефект, але з цим можна працювати.

На цьому все, малята, питайте що неясно.



2 коментарі: