вівторок, 25 червня 2013 р.

Сварги стосунків


Чому між людьми виникає любов, ненависть, симпатія, потяг та інші цікавинки колективного співіснування?? Ніхто не може точно відповісти на ці питання, але ви у надійних руках.

Яйцеголові довели що первісне враження від іншої людини ти отримуєш за десяту долю секунди. У 75% воно ніколи не змінюється, що це мамо, хтоце??
Все дуже просто, коли ми говоримо про почуття ми говоримо про душу людини, її психіку. І так,  психологія є найважливішою наукою у суспільстві, але у книжках фройдоянга ти не знайдеш відповідей що до будови, структури цієї вашої психіки, бо психологія лише спостерігач, а не творець. Це як з Законом Ньютона, той закон існував задовго до того як пан Нью-тон вперше пискнув у спермо-тазоїді свого татусика, Ньютон нічого не створив, він тільки подумав що щось там зрозумів.  

Далі йдемо. Хто є бацка психіки?? Правильно, дух людини, він наче креслення, несуча конструкція, на яку нарощується душа. Також треба не забувати що три тіла людини фрактально подібні до трьох стихій - земля, вода, воздух. Таким чином, нижні сварги ближчі до землі, у прямому та переносному сенсі, середні до води, верхні до воздуха. 

Як воно осьото працює. Щось на кшталт радіва або твого мобільнику з вайфаєм.

Все це дуже швидко єбошить, тому "топтуни© не розуміють що воно таке. Зазначимо декілька етапів конекта між сваргами людей.

1. Контакт (є чи ні) можете називати це миттєвою симпатією або антипатією, як вам завгодно. 
2. Швидкий обмін даними, за цей етап, йде обмін інформацією яка стосується породи незнайомця (днк, рід, доля, загальна енергетика тощо)
3.  Резюме. Робиться миттєвий висновок, який потім коригується але за правило не змінюється, цікавим моментом є те що у цей період один компьютер, під назвою лиса абізяна намагається класифікувати нового колегу згідно існуючого внутрях класифікатора типів та видів порід цих ваших лисих абізян, з якими ти мав справи з дитинства. Саме звідти це невловиме намагання впізнати "на кого ж він/вона схожі"

Все це відбувається як я вже казав за долі секунди, створюється своєрідна матриця, яка потім крутиться в тобі та накручує на себе, всяку хуєту яку ти називаєш дружбою, стосунками, "саматиолястранная"

На картині видатного художника Падлопікасо все намальовано доступно та зрозуміло, єдине ще підкажу, що зав'язка починається з верхніх сварг і суне до нижніх. З більш тонких до більш щільних. Наприклад вібрації Гирла (зелене) яке відповідає за вибори людини, вирішує чи погодишся ти з друзякою чи ні. Якщо вібра співпадає, ти погодишся і не має значення яку нісенітницю буде нести твій колега, це більше залежить від твого настрою, ніж одягу слів в який пхають свої думки ,та почуття. 

Невимовне, чули таке?? Оце саме воно.  

В старі добрі часи я награвся з тими сваргами, модифікував їх вібрації у такий чин, що всі мене любили, а тьолочкі миттєво зволожувались, а я тіль-кино посміхався як красивий Елвіс, потім воно набридло і я повернувся від цієї вашої ейфорії до нудної наукової праці, єдино що пофастаюсь, можу той прилад що сварги вимірює та фотографує, дурити як хочу, а це вам не детектор брехні, це апарат серйозний. 

Бажаю вам, любчики успіху, зберігайте спокій та слухайтесь татуся. 


1 коментар:

  1. Добрый день,
    Очень нужна информация про некроплан, не могли бы вы пост написать об этом?

    ВідповістиВидалити