вівторок, 18 червня 2013 р.

Лад чи безлад??


Коли нас, слов'ян надурили, наше життя перетворилось на шмат лайна, начебто і не дурні, наче   працелюбні, але все якось через сраку, не собі не людям. Виникає запитання - чому??

Відповідь дуже проста, ми втратили внутрішній настрій, ми наче оркестр в якому кожен грає сам собі.
У наших пращурів все було значно простіше. Є два стани душі - Лад та безлад. І це не щось таке аморфне де знов таки кожен сам собі режисер, ні.
Бегиня Лада, вона або є, або її "ушлі.
До речі, українською не тільки слово "людина" жіночого роду, лад, порядок, теж від жінки.
Чоловічій порядок якийсь кволий, сумно всім, а от жіночка ладна. М'якенька, гарненька, з випуклостями та округлостями. Все як треба. Саме жінка є тим прекрасним камертоном, музою яка ладнає навколишнє середовище. Де воно все?? Куди блять поділося?? Ясно куди, тепер у нас жидомасонський пархатий поцреархат..

І шо?? Ходять якісь сумні бики, машуть кадилами, кому від того на Русі жити стало краще?? Відомо кому. І буде воно так доти, доки Лада не повернеться. Не в сенсі там ідолів, капіща та іншого шернепотребу, ні, у вигляді внутрішнього стану душі. Бо саме це і є суть язичництва - містична, потаємна складова, а не політика з релігією - чергова брехня з викачуванням бабок з бабок.
Людина або ладна або у її житті безлад та ентропія - потьМАРЕння свідомості.

 Як всім відомо, ми українці краще всіх співаємо і маємо найгарніших у світі жінок. Це не просто збіг, або дарунок Долі. Це причини і наслідки. Так, наші дівчата самі ладні, бо вони є прямі нащадки Лади, по іншому і не могло бути. Саме тому українці і використовують музику та співи, щоб налаштувати себе на правильну частоту вібрації. Так робили і відьмаки і характерники, так працює всесвіт. Тому в нашій культурі роль Жінки, господині, важко переоцінити. Це вам не сєкас кріз простирадло або те простирадло на пику повісити щоб ніхто не бачив абізянку, бо вона ж страшна.. бррр.. брови ацкі, хтиво посміхається.. страашно *відволікся.

Часто густо можна почути, мовляв: от бліна, все сама, де ті хлопці, що зараз за чоловіки, на інше гендерний хохлосрач, а справи такі - або жінки в-лад-нають себе, або будуть б-ляд-увати. Ми чоловіки, свою справу знаємо та робимо, але без тої музи-ки воно все не те.

Подумайте над цим. 

4 коментарі:

  1. в Турции тоже многа красивых девушек...
    а вот израильтянки... это беда

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. як там про фломастери.. "на вкус и цвет"

      Єврейки теж гарнюні є, хоч та ж Наташка Портман

      Видалити
    2. она не чисто кровка, поэтому и красива)

      Видалити
  2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити