вівторок, 9 квітня 2013 р.

Управління бажаннями



Псевдоезотерика дуже любить цю тему, мовляв думка матеріальна "наколдуй мені тепле ліжко"©  Іноді це навіть спрацьовує, але давайте називати речі своїми іменами, якщо духовність людини це лише мрія про мерседес-бенц)), це не духовність а дешевка. *ахочєшжигулі!!*
Тому спробуємо розібрати це питання комплексно.

Преамбула - всесвіт це енергія і будь які твої дії, слова, думки, вчинки - є енергетичним впливом який викликає реакції всесвіту. Причина та наслідки.

Ядро особистості
Уяви що всередині у тебе є своєрідний центр який пов'язаний з твоїми виборами та бажаннями. Хтось бажає бути банкиром і він стає ним, когось влаштовує бути бомжом.

Як це працює?? Виділимо два механізми.

Посилення
Стримування
Ти можеш посилювати енергію, ще раз прочитай це слово - силу своєї думки, а можеш пригнічувати. Зараз дуже легко досягти мети. Суспільство дуже потужне, воно зіткане з людських бажань, забов'язань, соціальних зв'язків та умовностей. В лісі важко досягти своєї мети, бо там інші правила гри, у суспільстві дуже легко. Якщо ти з цим не згоден, це не має ніякого значення, просто ти не згоден ось і все. Насправді стримування є значно цікавішою темою ніж ці всі меркантильні мрії. Уяви, в тобі є сила яка може багато чого, але ти себе стримуєш. Як це відбувається?? Зазвичай ти просто кажеш собі "ні" Ти не здатен, це не для тебе. Цього не може бути тому що бути не може. Особливо до цього духовного обрізання схильні матеріалісти. Хоча сам матеріалізм, навпаки, доводить що немає нічого не можливого, ще вчора лиса абізяна гоняла в калюжі жаб, а сьогодні ми вже штурмуємо Марс. Хіба таке можливо?? Звісно ні))
Одним з найпрогресивніших напрямків у цьому підро-з-ділі магії якраз є позбавлення самостримування  Звісно до того ти повинен навчитись казати "ні" тим хто тобі каже ні, а якщо по народному - посилати красиво в хуй тих хто намагається тебе обламати, пригнітити твоє творче Я. Додай ні на ні - два мінуси дадуть джірнийплус)) *жартую*
Що до посилення, існує безліч практик в цьому напрямку, але є єдине правило - почни з того що у тебе виходить, та поширюй цей досвіт роботи з енергією на інші сфери свого життя.

Усвідомлення.
Другий важливий момент. Людина (біологічна машина) побудована таким чином що має два типи свідомості - оперативне та глибинне. Мені не дуже подобається термін "несвідомо, бо воно насправді більш свідоміше за розум людини. Якщо ти інтуіт, ти розумієш про що я. Так от, треба працювати не тільки зі своїм розумом, але і з несвідомим теж. Твоя душа важливіша за розум. Спочатку душа, інтуїція, потім розуміння. Іншого варіанту нема. Все інше - просто звичайне духовне боягузтво.

Самоаналіз.
Тільки тоді коли душа стає реальністю для тебе, ти починаєш взаємодіяти з нею, розуміти її, саме тоді тобі можна вдаватися до самоаналізу, який буде об'єднувати ці два - душу і розум, посилювати їх взаємодію, синхронізацію. Як у нас взагалі?? Начитався хтось каста-недо, і давай компенсувати свої психологічні травми дитинства. Так діла не буде.
Почни хоча б зі своїх снів. Зрозумій, що недопрацьоване вдень, переноситься в нічне Я і там знов і знов обробляється психікою, поки не досягне більш менш гармонічної форми. Навчись запам'ятовувати свої сни та аналізувати їх.
Наступним кроком є аналіз своїх бажань, прагнень. Передивись, те що ти транслюєш, воно справді твоє?? Воно тобі потрібно?? Вкладай свою енергію лише в ті напрямки які цікаві саме тобі. Це до речі одна з головних умов успіху. Зауваж всі хто досяг чогось у цьому житті трохи фрикі, вони сфокусували свою енергію певним чином, все інше їх не цікавить. Це не треба наслідувати, краще бути гармонійною людиною, але цього достатньо щоб зрозуміти в чому секрет великих людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар