понеділок, 1 квітня 2013 р.

А цю ложечку за бабусю!!



 Головним інстинктом людини є хавка. Не буду повторювати тисячу і одну банальність з приводу - або ти з'їв когось або помер, вибір невеликий. Звісно можна позаздрити рослинам які максимально етичні і живляться праною, але вони не здатні вижити в тіні та не можуть наростити собі мозок. А ми - ктп (клітини тваринного походження) не тільки можемо, ми вже той во. Але по великому рахунку ми паразити бо не здатні створювати поживні речовини, ми можемо тіко їсти тих хто здатен. Це така замальовачка для початку. Далі цікавинки.
Чого не знає біль-шість?? Більшість не знає таємниць *кеп*.

1. Що згори те і внизу, або принцип подібного. Він пояснює нам що всесвіт має фрактальну будову, тобто все повторюється.
2. Людина має три тіла, які під час фізичного існування пов'язане в одне. Тушка, душа та дух.
Так само як ми підживлюємо їжею фізику, так само душа та дух людини живляться, перетравлюють, пісяють та какають тонкоматеріальним гімнецем.

І не має значення, згоден ти з  цим чи ні, ти навіть уяви не маєш як працює твоє фізичне тіло, воно тебе рішає а не ти його. Сьогодні, на день дурника, поговоримо про те як їсти душевно та духовно.

Що таке душа?? Це твоє психічне тіло, коли кажуть - хліба та видовища, друге про душу. Саме її ти відчуваєш коли в тебе емоційний голод - нудьга. Саме тому ти прагнеш спілкування, нових вражень та іншого психічного печива, бо душу так само треба годувати. Так само як і тіло, душа яка з'їла щось не те, отримає розлад, так само людина зі слабким душевним імунітетом має схильність до душевних хвороб. Як тіло, душа ходить по маленькому та по великому і це ще та дурня, коли ви думаєте що срати в соціальні мережі, або на голови ближніх це є норма, це мамочко не норма, це страшенний несмак та пєзкультуршина, *хіба що ти капрофіл*.  Всіх секретів я вам звісно не відкрию, це не бармостайл, так натякну трохи, а далі сама, люба, сама.

Їжа духовна. Для того щоб взяти участь у цій частині дискусії тобі потрібно бути духовно пробудженим. Які є типи духовного пробудження??
За правило це ініціація, релігійна, відьмацька, родова.. багато їх, але так само як твоє тіло та душа народжуються та зростають, так само і твій дух має прокинутись та дати паросток. Складність в тому, що частоти духу лежать за межами мовлення. Чули таке - невимовне знання?? Оце саме про ню. Тому бути духовно активним значно важче ніж фізично або душевно. Окрім того ця діляночка, конкретно так заорана релігійними паразитами. І те що про них кажуть що вони розводять людей на бабки, то пів біди, вони розводять на душі та на Славу - духовну енергію. Оце справжній злочин. Тому будь обережний, не довіряй нікому, навіть бармуші. НЕ тому що я хочу тебе наєбати, ні, я сірий і нам це буде вдвічі дорожче, нема сенсу, просто не довіряй, так надійніше.
Як підживити свій дух.
Я тобі скажу головний секрет, а далі вже сам штурмуй. Тобі треба отримати один скіл - навчитись розрізняти межу де закінчується душевне та починається духовне. Одну підказку я тобі вже дав - воно невимовне (саме тому дуже зручно практикувати ксеноглосії). Друга підказка. Духовне буде формуюче для душевного, так само як душевне формує фізичне. Так само як душа водить твоє тіло, твій дух водить душу. Ти або це усвідомлюєш, або ти духовний труп, все просто. Дому якщо ти вирішив розвиватись духовно я підказав тебе шлях. Дух свій можна підживлювати тіко медитаціями. Найпростіший спосіб - взаємодія зі стихіями, почни з них, вони достатньо грубі, щоб ти спромігся хоч щось відчути. Потім переходь, до світу духів, будь з ними обережним, бо там легко збожеволіти. Але якщо не бздо та триматись здорового глузду, все буде чікіпікі, бо ми такі люди - досягаємо успіху якщо до чогось докладаємо руки.

Успіху і вам.  

2 коментарі:

  1. Тут у нагоді дуже станеця здатність відрізняти цукерку від лайна, бо, здається мені, чим тонкіш їжа, тим трудніше це зробити.. то ж чуйка у поміч) Дякую, Бармо!

    ВідповістиВидалити