неділя, 31 березня 2013 р.

Фалометрія



Стійке, неконтрольоване бажання помірятись піпіськами, притаманне істотам з примітивними формами свідомості. Це знають всі, але це їм не заважає бігати з лінійками)), як казала одна
- це прилад який викриває всі чоловічі таємниці. У чому суть та прикладна цінність цього явища??
Цінності багацько. Наприклад, спитаємо який сенс у фалометрії якщо не було еволюції?? Правильно, ніякого, бо суть цього явища - бажання мірятись та домінувати, має сенс тіко у селекції, яку нам робить Матінко При. Коли самці та самиці, намагаються у різні способи отримати найкращого, з генетичної точки зору, партнера. Тому не треба доказувати, була та еволюція чи ні, вона просто є, і ті психічно хворі хто її заперечує - також еволюція.
Але виникає запитання - зачємтакжить?? Ось тут мі підходимо до межі  за якою свідомість може вийти на новий, якісніший рівень існування. Коли ти усвідомлюєш що оцінюючи категорії вже не здатні тебе задовольнити, у тебе зникає бажання фарбувати все в білий чи чорний кольори. Ти раптом усвідомлюєш що розмір не має значення. І ось ця людина яку ти вважав за сміття - звичайна людина, зі своїми інтересами, принципами, своїм правом на життя.
Не намагайтесь цього стану досягти у штучний спосіб. Релігійні догми, філософськи викладки, все це не має користі, бо це все - ігри розуму. Вся ця штучність призведе до того що ти почнеш запевняти всіх та навіть себе, що ти не такий, а насправді не зможеш залишити свою улюблену потерту лінійку. Воно тру, коли само приходить до тебе, на рівні почуттів, виборів, розуму - усвідомлена, щира, духовна необхідність.
Що толку Ісусику який каже - не суди, але у якого всі тексти - суцільне судилище. Ні йому, ні його послідовникам, те "несуди" до лампочки. Але коли ти відмовляєшся від оцінювання, те "несуди" вмикається автоматично.
Наприклад, для мене наразі не існує доброго чи поганого, красивого, правдивого, справедливого та інші прикметники. Взагалі то дві категорії - живе та вигадане(тимчасово живе), і це не те щоб оцінювання, в ньому нема сенсу, скоріше спроба зрозуміти, відчути фізичний стан того чи іншого явища. Якось так. Зрозуміло??

Гендерний аспект фалометрії.

З чоловічим все зрозуміло, кількісний показний є найважлівішим. Наприклад у тебе може бути краще, дорожче авто, а у твого суперника кращий звук та дорожча аудіосистема, і все тобі вже не кльово. З цим все ясно і природа цього теж зрозуміла. В такий спосіб наші павліни намагаються отримати вологе схвалення самиць. Це глибинне переживання, яке вже перетворилось на ознаку людської культури.

А що з дівчатами?? Вони ще ті хитросраки, які спромоглися створити брехливий, корисний для себе соціальний міф. До того нас намагаються впевнити, що дівчата не міряються хуями, бо в них їх нема. Розповсюджена омана. Дівчата підкорені фалометрії в значно більшій мірі ніж чоловіки, скажу більше, ці самі чоловіки і є головним способом помірятись одна з одною, причому міряються жінки не для того щоб нам чоловікам сподобатись, цей дітсадок їм не потрібний, вони міряються просто так, заради любові до мистецтва.

явсьосказал))  

4 коментарі:

  1. только самки способны на такое зло как привороты, сучки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну так, самці більше по зґвалтуванням спеціалізуються, привороти їм не до чого.

      Видалити
  2. )) да есть в этом нечто похожее, но приворот, он же на всю жизнь,,? т.е. это все равно, что самку держать в подвале и юзать когда захочется....

    ВідповістиВидалити