четвер, 28 березня 2013 р.

для щастя..



Багато людині потрібно для щастя?? Трохи успіху, трохи любові, трохи здоров'я і все, щаслива людинка, йде посміхається сонечку, пише в твітер промені бобра. Чого ж воно таке не часто бува?? Відповідь дуже проста -
цей світ не був створений для людей, люди це побічний ефект. Урвав щастя шматочок - радій тихесенько. Як та собачка, спиздив кісточку цукрову, йди собі в куточок смокчи, урчи. Бо прийде час туги та печалі твоєї та і за тобою теж, коли склеїш ласти.
Це така банальшина типу мудрогель, мовляв кайфуй коли можеш, кеп, та плач коли треба, все таке. Це все хуйня. Бо пасив. Активісти не пливуть як та какуля по течії, вони активно гребуть та вигрібають  не тільки піхвеця але і кеш. Це стосується грубого світу, також цей принцип працює будь де. Тому розумним є відпочивати в зоні комфорту, та єбошить як папакарла в зонах дискомфорту, особливо в сліпих зонах, бо там кількість печива на квадратний дециметр вища в 100500 разів.  
Релігія тобі розкаже казки датського лісу про те що цей світ був створений полутвогцом, для тебе, але ти в адамі "согрєшил, тому аблом і бонус отримує Люцифєр. Звісно вірити в цю хуйню собі дорожче, тому не зважай, а греби далі. Як воно прийде до тебе те щастя??
Єдиний спосіб маємо - ти орав життя, у поті та крові, а з того що виорав маєш свою долю.
Наприклад Барма вам скаже - жити треба легко, правильно працюй з енергіями у тонкоматеріальному плані і буде не життя а пісня. Але спитаємо "паддонка, звідки він дістав цю істину?? Він оченята потупить та розкаже як срав та Харьков кров'ю.
Оце воно. Звісно що зі своєї піраміди маслоу дохуя, він може тепер розказувати та повчати. Тому арбайтн, арбайтн та ще раз арбайтн як завісчав маленький Лєнін.
Все ясно?? От ви молодці!!)) 

2 коментарі:

  1. здрасти гениальный, вот это мне не ясно.. єбошить як папакарла в зонах дискомфорту, особливо в сліпих зонах, бо там кількість печива на квадратний дециметр вища в 100500 разів. - почему тама так много?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. все дуже просто, чому люди ходять стадом?? Бо вони колективні тварини, тому там де ніхто не ходить - масладохуя. Плюс те що не дружні до людства ієрархії використовують тактику відлякування.

      Видалити