субота, 23 березня 2013 р.

Дурням щастить?? Таак!!))



Чому дурням та новачкам посміхається Доля. Чи можна її посмішку зберегти, стати щасливчиком з доброю вдачею?? На ці питання ми спробуємо зараз знайти відповіді.

Ми всі любимо надійних друзів, такі що роблять те що кажуть, вчасно приходять на зустрічі, на яких можна покластися, статиків коротше. Але ця надійність вимагає зусиль. Не можна просто так взяти і бути надійним. Я це знаю, бо сам такий - пацансказавхтосьзробив)) Це дуже складно, насправді, підкорити всесвіт своїм словом. Саме тому виникає абсолютно не біла заздрість коли бачиш поруч дурника, якому все дається легко, без напрягу.
Ось, ти орав поле свого життя як лошак, досяг невеличкого успіху, а тут поруч пробігав полудурень і без зусиль отримав те саме. Як це мамо, як це??!!

А ось як. Уявіть що всесвіт це така густа як кисіль енергія яка пронизана наче срібними струнами. Але струни ті вони різної товщини та наче живі, як павутиння.  Там де сценарій подій не сформований, ці струни не стабільні. Можуть причепитись до тебе, можуть відчепитись  Коли вже все чікі-пікі, тоді вже да)) все воно таке надійне статичне, язичницьке.
Але!! Чим ти статичніше сам тим важче тим струнам до тебе пристьобуватись  Бо у тебе своя свадьба у них своя. Чим вища твоя особиста статичність тим нижча твоя адаптивність.

Інше діло дурник, в нього взагалі нуль статики, суцільна динаміка, він сам як той кисіль. От його ті струни і прошивають на раз, хлоп і є. Те саме з новачками. Вони відкриті, незаангажовані саме тому їм "щастить бо у них нема свого архіважливої думки з приводу. Хоч там нема ніякого щастя, взагалі нічого нема, є тіко фізика та хімія  але виглядає як диво дивне. Також у дурнів низька статичність, тому кажуть - легко отримав, легко втратив. Насправді - не зміг втримати, бо ума нема і ті струни тихесенько повідстібувались  *какпісоксквозьпальци*

Як треба. Спробуй ускладнити свою істоту. На нижніх частотах досягай щільного рівня кристалізації, на високих будь максимально рідким, легеньким. Таким чином ти матимеш два. З одного боку збережеш статичність та здоровий глузд, з іншого зможеш швидесенько адаптувати нові можливості, які відкриваються кожну хвилину.

Будь ласка. 

2 коментарі:

  1. неплохо, особенно в творчестве так и есть.... приходит расписяй и утирает нос классикам, потому что пиплу нужно постоянно что то новенькое, в силу их зашлакованности сознания

    ВідповістиВидалити