четвер, 21 березня 2013 р.

Джек - підкорювач велетнів



Кіно така собі казочка, для відпочинку з непоганим акторським складом. Це все)) Тому поговоримо про
архетип самої казки яку вигадали брати наші менші англійці.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_and_the_Beanstalk

Як вам відомо - сказкалождавнєйнамьокдобріммолаццамурог.
Ми живемо у вигаданому світі, ми спочатку його вигадуємо а потім створюємо. Але мало хто приділяє уваги вигадуванню назад - в минуле. Назад вигадувати значно цікавіше. Наприклад кажуть - книга Велеса фейк. Окай, а що не фейк?? Казка про дуже сексуальну червону армію яка красиво перемогла фашистів?? Ще та казочка. І так все. А от коли ти погоджуєшся що все вигадка, саме тоді у тебе вмикається совість, так, саме вона допоможе тобі відокремити правду від брехні. Саме тому краще вигадувати назад бо твоя підсвідомість у будь якому випадку використає справжній матеріал, така вже в неї будова.

Реал
Це така штука від якої все хочуть втекти, у цього є декілька чинників, по перше заябує насиджене місце у віці младихнахтєй, це тому що гармони зводять тебе з розуму, тобі чухається роїтись, домінувати та трахатись. Подруге це найкращій час для тупих подвігів про які ти будеш шкодувати все наступне життя так само як їми вихвалятись, така вже вона программа твого життя, не ти її вигадав, але тобі в тому жити. Герой фільму хоче втекти з реалу і це його бажання синхронічне принцесі, яка так само хоче втекти з обридлого палацу. Так, саме воно - єбатьтаккаралєву. З цим все ясно?? Ай молодець, спробуй не тікати з реалу, а адаптувати його, будеш таким саме крутим як Бармуша)). 

Духовний світ (в слов'янській традиції Вирій) на небі де живуть велетні  які напиздили у людей скарби.  Та мріють пробитися у наш світ. Духовний світ це завжди - опортюніті, і це насправді так. Чому ваш покірний слуга не вилазить з того світу ні вдень не вночі?? Все дуже просто, жодний вимір не надасть тобі стіко можливостей як Вирій. Ти звісно як ідіот можеш вірити жидівському богу який запевняє що увєрьубейсяпапрасі - і він тобі на блюдєчкєзгалубойкайомачкай, а можеш брати відбійник та лізти туди в самісіньке пекло добувати скарби. Вибір твій і результат також, який до речі не важко передбачити.
Що то за велетні?? Це лохи яких твоя внутрішня дитина, бо більшість з вас є духовні немовля бачать як щось неймовірно круте та велике. Істоти цим активно користуються, а те що вони насправді таргани безпонтові, знають тіко відьмаки які мають досвід духовних битв. Саме тому з покоління в покоління через казки передається інфа про авантюристів які не засцяли вдертись на ту стеблину. 

Веганський телепорт - боби як замінник мняса *шутю* Чому саме боби?? Чому рослини. Рослини є посередники у мандруванні в потойбіччя  і я зараз не тільки про ганджюбаз та гриби. Я сам не вживаю розширювателі свідомості і вам не раджу. В нас все вже є що нам потрібне. Але саме вони - КРП, стоять між нами КТП та Вирієм. Саме завдяки ним - рослинам ми можемо спілкуватись з померлими та ще багато чого. Тому не соромтесь при нагоді пообнімакаться з березкою або молоденьким дубком.

Всьобудєпучком)) 

Немає коментарів:

Дописати коментар