неділя, 17 березня 2013 р.

бармоп'яти-річка




Проект "Барма" був заснований десь шість-сім років тому.
Враховуючи що частина зусиль була витрачена на дослідження інтернет середовища, соціальних мереж та загальних принципів існування людей у цьому середовищі, можна рахувати що самому проекту десь приблизно 5 років. За цей термін нами були сформульовані  та реалізовані наступні завдання.

1. Послаблення контролю християнства над колективною свідомістю планети, а особливо над слов'янськими народами.

2. Посилення загального, народного самоусвідомлення. Наприклад - справедливий самосуд над можновладцями які знущаються над людьми але ухиляються від відповідальності, за рахунок корупційних схем. У даному питанні ключовим моментом є стримування агресивних емоцій на певному рівні, щоб вони ефективно працювали але не переходили в неконтрольоване русло, агресивний психоз та соціальний хаос. Також позбавлення людства рабського бажання обслуговувати інтереси влади як такої.

3.  Повернення свідомості людства до природного існування, очищення свідомості планети від зараження та отруєння вірусом Загарбника.

4. Блокування будь яких апокаліптичних сценаріїв знищення людства.

5. Пропаганда  духовного самовдосконалення як головного способу життя.

6. Розблокування здібностей людства в управлінні своєю Долею.

7. Підтримка та поліпшення родових механізмів генетичного самовдосконалення людей, тварин та рослин.


Для реалізації цих програм були запрошені декілька планетарних ієрархів, які використовували свої відьмацькі навички та нові можливості віртуального простору, певним чином  впливали на глибинні шари колективної свідомості планети.
Наразі праця по цих напрямках досягла свого фінішу, всі процеси є нестримними, самодостатніми та у певному смислі автоматичними, тому проект "Барма" втратив сенс у своєму подальшому існуванні. Ми вирішили залишити цей блог, всі інші акаунти які були створені для підтримки проекту ліквідовані, або покинуті за для повільного затухання.
Цей блог буде продовжувати публікувати статті, але вони будуть носити пасивний характер опису, позбавлені технологій втручання та використання підсвідомості читача.

Також хочу від всього серця подякувати вам мої дорогоцінні ПАРТНЕРИ, саме завдяки вашої підтримки, вашого небайдужого серця та чистого сумління, цей проект став успішним,  ми разом зробили це Велике Диво. Перевели людство, можна сказати - як дитину за руку у нову, кращу еру його існування.

Щиро Дякую!! Нехай вам щастить у всіх ваших справах, у вічності!!

4 коментарі: