субота, 16 березня 2013 р.

Інструмент темного пригнічення.


Сьогодні я відкрию вам таємницю, як пітьма отримала владу у цьому світі та у який чин вона просуває свої інтереси.
Для початку нам треба зрозуміти, що відбулося зі свідомістю нашої планети коли вона народила людину. Матінко виплекала новий вид тварини яку нагородила свідомістю. Точніше можливістю самоусвідомлюватись. Таким чином, окрім інстинктивного розвитку ми маємо можливість розвиватись розумно.

Уявіть на хвилинку як це чудово!! Це абсолютно нова якість, яку до нас людей не мав ніхто із живих істот, це щось неймовірне!!

Чому ж тоді навколо нас стільки безглуздя, та дурощів?? Наприклад, немає жодного сенсу у тому щоб люди воювали, вбивали, мучили один одного. Яка від цього користь?? Значно корисніше об'єднати зусилля для досягнення мети. Мета у кожної людини та сама.
Я не хочу використовувати термін "Світло" бо він спаплюжений і різниця між світляками та темними полягає лише у тому що темні не приховують те що намагаються нашкодити людині у будь який спосіб. Тому я використаю поняття Біле та Чорне. По перше воно ближче до слов'янської миметики, по друге, поки що не спаплюжене брехнею. У нас Біле завжди пов'язане з правдою, чеснотою, життям. Чорне зі смертю, руйнацією. Слов'яни завжди пишались тим що вклоняються білим богам. Чорне, пітьма завжди пов'язане з великою кількістю. Ви мабуть чули вираз - "тьма темень" Воно означає велику кількість будь чого. Іншими словами, наші пращури вірили що щось добре, біле завжди знаходиться у меншої кількості по відношенню до пітьми. І пишалися саме тим що ми як нація спроможні утримати це прекрасне наперекір масі. Розумієте про що я?? Саме ця, генетична особливість слов'ян прагнути білого наперекір темряві і є основною ознакою білої раси, а не колір шкіри як вважають юні гітлерюгенди))

Як це працює. Наприклад ми з вами компанія, народились в одному районі і тут тусимо. У цій нашій тусовці, раптово, виникає біла думка - продукт нашого спілкування: "А давайте но зробимо те та се".
Звісно цього всім хочеться бо це у нас у крові. Але.. проти цієї білої думки завжди вилізе чорна рада - так влаштований всесвіт. Будь яка дія породжує протидію. І ця чорна рада у кількісному коефіцієнті ЗАВЖДИ!! буде більшою. Тому її і називають пітьмою, бо її завжди більше. Але ця якість долати темряву заради правди і є головною ознакою слов'янства. На рівні почуттів, нюхом розрізняти правду від брехні, своїх від чужинців - це все ознаки руської людини. Треба врахувати те що на цьому тлі дууже багато спекуляцій, бо саме створення великої кількості спекуляцій і є технологія темряви.

Ще раз. У спілкуванні виникає ідея, думка, біла та ніжна наче пролісок на весні. Спроможність відчути, побачити це диво яке притаманне лише людині здатна біла раса, також ми маємо здібності захищати це та ділитись цим з іншими народами відкритими для дружнього спілкування. Але проти цього виступає пітьма. Вона створює велику кількість брехні, паморочить маси, які шляхом простого голосування обирають лайно. Тупо закидають вас м'ясом. В цьому кількісному ідіотизмі гине все прекрасне, навіть як що хто і згадає що цей весь срач почався з прекрасної ідеї, то вже того не буде, бо не залишилось не сил не бажання. Так це працює. Саме для цього і потрібна темна демонократія, завдяки якої пітьма здійснює свою владу над світом, саме тому так всі і бояться Білу Русь. Бо ми інші. Саме тому були створені ці дешеві підробки з фошиками, з єбанутим Адольфіком та вусатим параноїком Джугашвєлє. Весь цей цирк, все це кількісне дійство робиться з однією метою, не дати тому проліску прокинутись навесні. Але він все одно лізе, мала зараза)) і все одно наші жінки народжують тих хто здатен сховати ту красу у своєму серці, щоб пронести її нащадкам. Що б ці виродки не робили, все в них не те бо вони і є невдахи по суті. Бо Вдача та Доля - це білі категорії.

Псю. Заради Прави треба сказати про сірих, нам то все як солов'ю, бо у нас "своясвадьба, але на даному етапі ми підтримуємо білих, бо чорних і так вже нема куди подіти з їх ганстарепомпажизнє.

2 коментарі: