середа, 13 березня 2013 р.

Поміж двох



Чи має дуалізм зебри під собою реальну платформу чи це лише вигадка людини?? Я вам скажу що має, але ви можете не вірити, тому підемо від противного - це вигадка. Як далі жити??
З одного боку треба цей дуалізм дулі не підживлювати своєю енергією = ігнорувати, а там де не можна ігнорувати використовувати собі на користь. Подивимося на базову соціальну тріаду яка допоможе нам визначитись.



Як ми бачимо на малюнку лох виглядає наче жертва, яку ебуть то герой, мовляв "давай_давай", то антигерой - зараз як дам боооольно!!

НА справді все навпаки, завжди рулить лох. Хто такий герой без маси яка йде за ним - неадекватний до обставин соціапат. Хто такий антигерой без маси обманутих ним фанатиків які до всрачки кричать Ленін/Сталін/Цой/Елвіс - жив?? Антигерой без маси - якійсь задрот готично-депресивного типу, якому батьки травмували психіку в дитинстві і цей нещасний досі не може знайти свою "точку збірки"
Та давайте будемо чесними, нема принципової різниці між героєм та злодієм, вони обидва намагаються підтримати своїх "друзів та знищити своїх ворогів, тому для його Високосте Лоха М'якого головне триматись в категорії друзів бо інакше отримає люлів у будь якому разі. Ось така, мої друзі, проста арифметика - два на два, буде три.

Що робити?? Спробуй поділити своє життя на особисте та загальне, в загальному для тебе головне вижити. Раю на землі не буде ніколи, повірте мені, навіть якщо ми побудуємо ідеальне суспільство без знущання та насилля, все одно ти напишеш у своєму твітері - "жизнь боль" Бо так влаштована людина, головний ворог якої - він сам. В яких би ідеальних, або навпаки, жахливих умовах ти не існував, завжди є чому радіти або чого засмучуватись, це не має стосунку до реалій, це така твоя психічна будова, будова істоти яка все пізнає в порівнянні, яка завжди обирає з двох ко-зло-фф чи бобрів
Я не одноразово експериментував з цим. Обирав когось та казав - ось на тобі зарплатню (2-3к$ на місяць) роби що хочеш, через рік прийдеш розкажеш чого досяг. Всі робили наступне, спочатку пускались в марнотратство, купували собі непотрібний мотлох, який не могли собі дозволити. Те що їм нав'язали маркетологи, запевнивши  що коли вони будуть володіти тими ознаками свого статусу вони будуть щасливі. Як співав Гребенщиков - та хоч ти Rolls-Rouse, все одно стоятимеш в заторі. Інші починали мандрувати, мандри це така штука.. коли тобі стає погано там де ти жреш/среш, тобі сильно хочеться кудись втекти. Втекти від себе, бо ти не здатен організувати свій простір в такий чин щоб тобі було комфортно, у тебе "розруха в клозетах" а ти терпиш. Потім цей терпець уривається і тобі хочеться біжати, послати всіх нахуй, хоч вони і не винні в тому що ти ідіот. Потім, як ти вештався десь, ти скучив за своїм болотом, за тобою скучили твої "кровосісі, тобі кортить повернутись, ти повертаєшся і те саме по колу. Саме тому і виник туристичній бізнес, завдяки цьому ідіотизму.
 І лише одиниці з тих хто брав участь у експерименті, почали власну справу. Коли я їх питав, чи зробили би вони так саме якби я їм не допоміг, вони кажуть - так, це просто їх підштовхнуло. Я питаю чи нашкодила їм ця допомога?? Кажуть: так, вони почували себе у безпеці, тому не були достатньо наполегливими, їм часто було лінь щось робити бо знали що у будь якому випадку з голоду не помруть. Отака халва малята. Навіть у абсолютно сприятливих умовах нічого не змінюється, ти просто переключаєшся з вирішення одних проблем на інші, але так само гостро відчуваєш те, що не все гаразд. Зовнішнє нікуди від тебе не подінеться, бо завжди залишається твоє внутрішнє. Ось найкраще місце в світі де ти можеш робити що завгодно!! Не тікай у книги, фантазії, кіно, - твори!! У тебе є кімната?? Зроби там свій не на що не схожий ремонт, створи динамічний простір в якому ти будеш відчувати себе абсолютно комфортно та творчо. Є якісь відкладені гроші?? Витрати їх на те щоб створити щось абсолютно нове, для себе коханого. Вигадай щось, не стримуй себе, не обмежуй тими клятими добром та злом, тими мавпячими повтореннями один за одним - Ви що досі не були в Єгіптє/Турції/Парижі/Венеції?? Фу.. які ви невдахи!!

ДАЄБІТЄСЬВИКАНЬОМ!! Зі своїми турціями та светриками!! СУЧАРА!! Душа твоя де?? Хочу побачити душу!!

Це я вам підказую, що казати в таких випадках))  Для чого це все потрібно, це все потрібно рЕволюції. Як тіко ти перестаєш вібрувати поміж тих двох, ти вимикаєш в собі програму лоха, причому!! Сама головна фішка, будете мені винні за підказку)). Зовні ти класичний лох і не викликаєш ніяких підозр у начальника/родичів/уркомилиції. А всередині у тебе квітне сад!! Цей внутрішній сад, хоч і прихований від чорнобілої маси, він не прихований від всесвіту, тому окрім того що він зробить твоє життя прекрасним, твій сад почне змінювати твоє зовнішнє буття. До тебе будуть притягуватись кращі люди та кращі пропозиції.

Я гарантую це)) Наснаги!!     

5 коментарів:

  1. Все фигня кроме приключений и путешествий.
    Море и есть Море. Есля ты его не видал хоть обосрись и книжек обчитайся и цигуном ебанись, и йогой заочно, но МОРЕ - это море. мне пофиг какой маг передо мной, если он не видал моря, гор, а тока жил в своем микрорайоне - он для маеня пустое место, потому что умничать я тоже научился, меня не поебешь своей инфой.

    Житт надо гармонично, и развернуто, без клише еп

    ВідповістиВидалити
  2. на тему зёбры, сейчас пользуюсь одной такой забавной штукой.

    На первых этапах бизнеса, особенно когда нет опыта и не хватает оборотных средств на рекламу, всё херово.

    А у каких-то там индейцев, не помню названия племени, есть такой обычай, когда всё херово, они улыбаются и говорят, мол да, настали голодные времена. А улыбаются, потому что знают, что за голодными временами всегда приходят сытые.
    С личным бюджетом такая же система. И просто констатировать эту синусоиду мне было не интересно. Интересно было на пике, когда всё удалось, настраивать себя, что да, сейчас голодные времена... и жаждать от вселенной большего.

    Работает, хоть и не так, чтоб сразу чудеса, но оборот поднимается.

    ну и да, личный бизнес - отражение тебя самого. Это безупречное зеркало души, отражение всего тебя в таком полувиртуальном образовании, полностью тобой управляемом.
    SJ

    ВідповістиВидалити