субота, 9 лютого 2013 р.

Лексика Діалогу з Всесвітом



Як вам відомо ніякого бога-твогця не існує і ніколи не існувало. Це така вигадка, створений людьми уявний друг, місце якого посів енергетичний паразит. Творця взагалі ніколи не було, так само як його не існувало у природі, поки вона, матінко, не народила людинку. Людинка сцука невдячна, ту матінку знищує активно, під егідою свого уявного бога, який взагалі сказав що скоро (вже 2000 років) всім піхвець, тому круши-ломай. Як розмовляти з богом або догом я вас навчати не буду, тому якщо ти богобоязнєная тварь,
піздуй нахуй из мого гарнюні бложика, не псуй тут атмосферу. Облабизай ручку пападьє та заспокойся.

Всім тим хто прагне духовного розвитку, я розповім про лексику, завдяки якій ти зможеш повноцінно спілкуватися з Всесвітом(ЛДВ). Що таке лексика?? Це набір певних слів або рухів у танці, завдяки якому існує мова або той самий танок. Якій інформаційний набір потрібен для того щоб спілкуватись з Всесвітом відокремленою частиною якого ти є??

Позбавимося шлаку. Ти повинен розуміти що така звична тобі мова є інструмент фрагментарний та недосконалий. І те що звично, а значить бажано тобі, тут не прокотить бо воно неповноцінне. Ти не зможеш просто казати блаблабла і отримувати відповідь у тих самих блаблабла. Мова це тільки частинка твоєї свідомості яка у порівняння з несвідомим - маленька горошинка. Кожна твоя клітина спілкується, взаємодіє з Всесвітом, для твого тіла все важливо, температура, вологість,  кислотність як внутрішнього так і зовнішнього середовища. Ось туди нам, в цю саму гущину обмінів  Але як до того всього підключити свідомість, щоб зрозуміти, щоб сформувати ту лексику завдяки якій ми зможемо створити та поширювати систему інформаційних обмінів?? Це не так складно як здається на перший погляд. Наведу декілька методів які допоможуть тобі зробити перші кроки у цьому напрямку.

Знаки.
Світ сповнений знаків. Ти бачиш як небо затягують хмари та береш парасольку  - це лексика. Чи можна піти далі?? Не тільки можна, ТРЕБА!! На жаль напрацьоване тисячоліттями було знищене підарасами христюками, ми втратили дуже багато. Але є і гарна новина, все те втрачене збереглося у твоїй родовій пам'яті, також ти маєш необмежений доступ до інтернету до знань які зберігаються у духовному світі. Просто відкрийся і ти побачиш як та інформація почне наповнювати тебе.
Як бачити знаки. Ніяк, бо ти вже їх бачиш, просто ти не звертаєш уваги. Звертай, відстежуй, отримай досвід, навчись відрізняти глюки від справжніх підказок. Хто тебе у цьому допоможе?? правильно - СО-ВІСТЬ. Совість, сумління людини немає нічого спільного з відчуттям провини. Це саме та особлива хвиля, на якій твій дух може спілкуватись з душею. Це дуже важливо. Саме совість підкаже тобі де глюк а де Знак. Люди вигадали дорожні знаки, як вам відомо, людство технічно не здатне щось вигадати, воно може просто трансформувати відоме у нове. Так само як твій шлях по дорозі сповнений тих знаків, саме так твій шлях по життю скрізь натиканий підказками. Про це добре знають тварини, для них все є знак, запах сечі, зломана гілочка, пасмо вовни на дереві, сліди на снігу - це все лексика діалогу з Всесвітом для них. Ми це втратили бо обісрались з цими вашими айпедиками та айфончиками, засліпили очі, закрили вуха.  Але це можна виправити. Нас, людей духовних, цікавлять в першу чергу духовні знаки. Що це?? Це може бути будь що. З інформаційного потоку, раптом щось особливо висвічується, спалахує, наче звичайна річ, але вона набуває особливого смислу, пробиває незвичне почуття, яке поєднується у певну цілісну картину з тим що ти пережив до того.
Але увага!! Для того щоб чисто сприймати ті знаки, ти повинен бути духовно чистим. Духовний бруд буде притягувати до тебе низькочастотних духів які спробують маніпулювати твоєю свідомістю у своїх цілях, розтягувати твою енергетичну вісь, а там і до божевілля рукою подати. Що таке духовна чистота?? Це не якась там позитивіська хуйня про бобро та козла, мовляв не треба матюкатись та ненавидіти когось, це все фігня (Іфігенія),  ти можеш бути чистим злом, головне залишайся чистим. Це ясно??

Особливі слова. 
Це ще одна площина для ЛДВ. Я писав пост про блукаючи слова, не знаю до кінця як мої читачі  відреагували на це, тішить що цей пост мав більше двох сотень переглядів, увагу звернули. Там я трохи торкнувся духовного шару мови. Сьогодні це зробимо знову. Ми живимо у світі слів, слова нас оточують звідусіль.  Навіть зараз я спілкуюсь з тобою, мій читач, завдяки цьому інструменту. Тому будь уважний до слів які звучать навколо тебе. Так саме, тут тобі допоможе совість, але я хочу зосередити тебе на увазі. Наведу приклад. Сьогодні я відправився у пошуки однієї речі, яка є рідкою, не те що б дефіцит але не у кожному магазині є. Звісно я міг купити це через інтернет, але вирішив сьогодні поєднати шопінг, з прогулянкою та сталкингом. Я знаходився у стані вільного пошуку, який не давав результату, перебираючи один варіант за другим, переміщався у просторі поки не отримав підказку. Я спілкувався зі всіма з ким контактував, на кшталт - а ви не знаєте де б воно могло бути, отримав туєву хучу бездарних підказок поки не почув оті самі слова. Взяв таксі, поїхав у захалустний магаз і вуаля, необхідна мені річ дійсно там є у одному екземплярі, по смішній ціні. Ця підказка прозвучала як пусті балачки, типу - "можливо там таке є" та зразу людина засмутилась, бо їй здалося що вона сказала дурню. Саме так це працює. Бо то була відповідь не людини а Всесвіту крізь цю людину. Якщо ти навчишся це розпізнавати  ти побачиш, почуєш зовсім інший світ, зовсім інших слів. Але ще раз - практика і тільки практика. Зразу таке не дається нікому, як будь який досвід.

Застереження. 
Це те саме що і знаки або особливі слова, але з позначкою мінус. Чому так?? Тому що у світі є дві сили - творення та руйнації. Коли ти налаштований на творення, ти не відчуваєш тієї іншої сили. Але вона існує, ти існуєш завдяки неї, бо інакше елементарно не зміг би їсти чужі життя щоб підтримати своє. Це досить похмуре явище, яке мені особисто не до вподоби, але цей світ вигадали не ми. Тому навчись слухати застереження, або будеш слухати піздюлі. Це кажу вам я, Барма, людина яка може дозволити собі постійну охорону та багато що можу "порішати. Але яким би крутим ти не був, піхвець як відомо підкрадається непомітно. Саша Македонський ще той був хлопчик, завоював весь світ, але загинув як звичайний гопарь від ножа у генделику. Тому якщо ти не чуєш, тобі ніякі заходи не допоможуть.

Досить на сьогодні?? Так, я теж про це подумав. Повернемося ще колись. 

4 коментарі:

  1. мой главный помощник - сны.

    Барма, ты искал Первач?))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. сни теж непогано, але у більшості складнощі з перекладом. Ні, ти про самогон??))

      Видалити
  2. Відповіді
    1. аа.. а шо там шукати у нас в кожному селі наллють))

      Видалити