понеділок, 11 лютого 2013 р.

Натхнення - рушійна сила



Якщо ти читаєш мій блог та потрохи позбавляєшся "треба, починай активно співпрацювати зі своїм натхненням.

Натхнення як дар.
Певною мірою натхнення є подарунком долі, бо ми не взялися з капусти або впали з неба. Кожен з нас народився від своїх батьків, був ними вихований. Тому якщо тобі не пригнічували твої творчі здібності, вважай пощастило. Елементарно, є люди генетично пристосовані до насильства або занудства. Добра новина у тому що ти сам власник своєї долі, тому дар або його відсутність це пів діла. Багато що залежить від тебе. У цьому контексті кожен день твого життя є даром, який ти можеш використовувати на користь для себе. Привчай себе до натхненних вчинків та відмовся від того що тебе не надихає. Таким чином у тебе сформується звичка робити щось гарне, приємне замість кволого гівна та шлаку.
Воля людини напряму пов'язана з натхненням і навпаки, якщо ти живеш у неволі ти завжди матимеш блідий вигляд. Сама думка про те що ти звільнившись від міської марноти поїдеш десь на природу - надихає. Працюй над собою і тоді твій дар значно посилиться.

Натхнення як ресурс.
Якщо подивитись на натхнення з відьмацької точки зору то це тонкоматеріальна енергія яка впливає на певні ділянки твоєї душі. Енергія певної частоти збуджує ті творчі ділянки і таким чином спонукає тебе до дії. Як це збудження закінчилось, одразу зникає бажання щось робити. Тому це ресурс, або якщо хочеш, своєрідні гроші. Як там.. лаве нене - життя нене)) Бережи та помножуй свій ресурс. Особливо це має значення у езотеричних практиках. Для відьмака взаємодія з натхненням дуже важлива. Під час натхнення ти відчуваєш себе всемогутнім богом, під час скрути - бездарною твариною, нездатною навіть на те щоб вилікувати нежить. Багато хто на цьому спотикається бо не здатен це засвоїти. Особливо дівчата, бо їх психіка не така стабільна.

Сила натхнення.
Є сили які протидіють силі твого натхнення. Це закон всесвіту, розкажи комусь про свою мрію і тебе одразу почнуть обламувати - ти не зможеш, ти не здатен, бляблябля. Це звичайна фізика. Будь яка дія народжує протидію. Саме тому ці невдахи сидять на своїх дупі і тільки но здатні що обмазувати активістів своїм пес-имістським лайном. Як кажуть у нас на подолі - "собака лаяла на дядю фраєра))" Ніколи не зважай на це, прислухайся до дружніх порад та йди вперед, от побачиш, як тільки ти досягнеш успіху всі ті подорви прибіжать до тебе клянчити подачку з панського столу. Головне!! Аналізуй себе, вивчай та знищуй перепони у своїй душі, на шляху сили натхнення. Це головне, бо ніщо так не стримує людину, як вона сама себе стримує.
Зробиш все, як каже бармушавождь - побачиш, завтра будеш жити зовсім в іншому світі.
Гамен!!))

Немає коментарів:

Дописати коментар