пʼятниця, 15 лютого 2013 р.

Стародавні дужче



Людство падке на нове, ось якась хуйня, про яку забудуть через три дні, а про неї всі галдять - вау, нічогособі, така новина. Афчомсілабрад??
Сила у стародавньому. Їли люди від самого свого народження, це найстаріший прикол, трахались та домінували - і досі те саме, нічого не змінюється. Або візьмемо найдавнішу істоту на землі - плісняву, хоч що їй роби, цвіте у Чорнобилі  в крові у людини, куди не плюнь там міцелій, ще і використає енергію твого плювка для себе. У 60% коли діагностують рак у людини - це все мікоз. Ти думаєш твоя голова твоя?? А гриби думають інакше, спокійно проростають  більше 100 видів, так!! у тебе на голові. І поки що ми у них вчимося а не вони  у нас. Чому?? Бо вони стародавні.
Як би люди мене питали що робити ми давно би жили у іншому, прекрасному світі. Так я вам скажу по секрету, треба рухатись не вперед а назад. Це принциповий момент. Коли ти рухаєшся назад у стародавнє, що ти робиш?? Правильно, ти відкриваєш своє минуле та виправляєш його помилки. Що відбувається далі?? А далі йде ланцюгова реакція, твоє минуле є фундамент твого майбутнього, ти нічого не робиш а майбутнє само автоматично покращується. На цьому принципі оснований психоаналіз, ти виліковуєш травми дитинства і твоя психіка автоматично оновлюється. Ти тільки дивишся на себе та кайфуєш. А все того що жидок Фрейд прийшов до мене одного разу і спитав: Бармуша!! Сили моєї нема, як далі жити??!! Ну я йому і підказав.
Також відповім вам на ваші запитання у коментах як зробити своє минуле своєю силою.  

6 коментарів:

  1. ..вот я когда была мелкая была всегда по маминому мнению виноватая в разных мелких пакостях.. например что-то теряли -считалася я спрятала.. в вещах бардак - значит я рылася.. и теперь у меня привычка доказывать по мелочам, что я *не верблюд.. и в то же время когда в чем-то серьезном надо себя оправдать мне становится на столько противно оправдываться, что предпочитаю отмолчаться..
    ..вот

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вотка)) Як використати таке минуле собі на користь. 1. спочатку треба прийняти що матуся-ідіотка нав'язала дитині девіантну поведінку. Посилила неправильні риси та послабила привильні. Уяви це у вигляді сінусоїди, як тут

      http://graph.power.nstu.ru/wolchin/umm/gp/geom/001/geometr_04/geom_02.htm

      Посилене виправдовування на дрибницях та послаблений захист у справжніх траблах. Потім намалюй дзеркальну синусоїду, де буде послаблений захист на дрібницях, та сильний на важливих моментах. Попрактикуй таке. Якщо вдасться тобі те що кажу, отримаєш подвійну синусоїду, тобто знак безкінечності. Матимеш суперзахист на всі випадки життя. Це один з прикладів як зробити минуле силою

      Видалити
  2. ..т.е я в важных вопросах смогу сказать что и как,а на мелкие не бууд тратить энерджи,а презрительно фыркать и дальше своими делами заниматься.. ясно..пасибо))

    ВідповістиВидалити
  3. ...у меня болезненная реакция на мужчин проявляется временами. Имело место в детстве( да и после того, как детство закончилось)) разного рода оскорбления, унижения со стороны отца. И сейчас получается. что могу неадекватно среагировать на абсолютно нормальное поведение мужчины, какую-то фразу и.т п..
    убить себя иной раз хочется , а это словно непроизвольно срабатывает.. и в основном к тем, кто вызывает большую симпатию. Такое вот противоречие(
    Может, есть какой-то ключ к преодолению, чтоб эту реакцию убрать?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ключ у тому що нічого убирати не треба, про це написано в пості та на прикладі коментарів ті що вище. Треба увійти в той стан, вилікувати його, нормалізувати стосунки з "фігурою отця" Отримаєш зразу два - зможеш потужно реагувати на хамство з боку чоловіків та лагідно реагувати на дружнє ставлення.

      Видалити
  4. Мені здається, що ще цікавий момент сьогодення (настоящее), воно як крапка сили, наші усвідомлені і неусвідомлені вибори воднораз стають минулим, але вже в майбутньому формуються в реалізацію. Та по собі знаю, що складно концентруватися на сьогоденні, бо минулі помилки ні куди не діваються, поки не виправиш. Дякую Барма за інструмент.

    ВідповістиВидалити