неділя, 17 лютого 2013 р.

Сім головних сварг людини




Я не любитель писати по цій темі, бо дуже великої шкоди Звичаю завдало вірусне розповсюдження йоги, теренами СНД розповзлося падло, після краху красного псевдонаучного матеріалізму.  Про сварги вчили ще
козаки, ті хто практикував відьомство знали як їх прогуджувати. Як за їх допомогою входити у стани не тільки зміненої свідомості а і зміненої реальності. Брати наші менші індуси у порівняні зі слов'янами не тільки втратили знання, вони деградували у кастове суспільство і мені особисто дуже дивно коли різного роду тп видають комерційну йогу за потаємне знання, але що тут дивуватись, етожисть)).

Поїхали:
Чоло
Ця сварга пов'язана з розумовою діяльністю, будь яке інтелектуальне напруження віддається на ню. Цей процес не важко відчути у себе в області лоба. До негативних аспектів відноситься блокування сварги яке відчувається у мігрені або стягуючему відчутті в області потилиці. Інтелектуали мають посилену сваргу чола, при ослаблених нижчих сваргах вони перетворюються на задротів а іноді і божевільних, бо розумова діяльність є лише незначною частиною складного механізму під назвою людина. У людей з гармонізованою енергетикою чоло є вторинним етапом в обробці інформації. Чоло є верхньою сваргою у Хресті, тому вона найлегша в усвідомлюванні. Щільно взаємодіє з вибором, добрими та злими вчинками людини, її виборами та почуттями. Всі п'ять сварг Хреста знаходяться в постійній взаємодії. Взаємодія та її якість залежить від "формули людини, її картини світу, виховання, інстинктів тощо. У людей релігійних Хрест пригнічений, тому вони дууже тупі, можуть мислити тільки у напрямку який дозволяє їм релігійний егрегор. Як тільки в релігійному середовищі з'являється інок, стадо активно починає його тролити та випилювати.

Слов'янський Хрест сварг



Гирло
Відповідає за прийняття рішень, вибори яке робить людина. Всі ви чули вираз - ком у горлі, саме це відчуття є блокадою Гирла, коли людина знаходиться у повному розпачі і не здатна на прийняття будь якого рішення. Люди з потужною Гирлою - рішучі, власні, легко досягають домінування. Але якщо сварга працює негармонійно вони перетворюються на самодурів та тиранів. В горизонтальному векторі пов'язана з Ладою та Лелею, зв'язка "рішення - дія". У вертикалі з думками та почуттями - думаю, відчуваю = приймаю рішення, дію. Це знання не поширено в індуїстських традиціях бо вони тупі. Але саме Гирло є ключовою, центральною сваргою з т.з. верхніх сварг. Вона наче центр будь якої діяльності, емоційної, духовної соціальної. Треба прагнути до того щоб всі ці п'ять сварг працювали гармонійно, щоб це коло буття крутилось без перешкод. Якщо це так, людина приречена на успіх, вона харизматична та популярна. Всі аврамічні релігії спрямовані на пригнічення Хреста та ослаблення саме Гирла, у такому випадку людина не тільки не здатна зробити правильний вибір вона буде у будь який спосіб ухилятись від відповідальності за свої вибори, вчинки: це не йа це все бох, путіявонєіспавідімінафсьоволябожа, та інша хуєта від якої енергетично здорову людину вернить.
Саме індуїськаєресь  завдяки тому що гирло в них пригнічене, не здатні усвідомити істину про сварги, ці ідіоти навіть стверджують що під персями є ще одна сварга, якої і духу нема та бути не може, але то їх проблеми. Якщо що не ясно питайте у коменти.

Лада
Правиця, відповідає за будь яку діяльність повязану з творенням. Духовне творення - ритуальні жести. Психічне - жестикуляція. Фізична - творче рукоділля)) Енергія збирається у Ладі, потім рухається через енергетичні канали руки, будь то зцілення чи праця молотком. Правиця має принципове значення в слов'янській духовній традиції. Дати ладу, правити, виправити, Права, правда. Всі ці слова жорстко, семантично пов'язані зі сваргою Лади. Саме правицю слов'яни підіймали у привітанні або благословенні. Енергія творення, добра, закручується в правий бік, саме цей енергетичний вектор добра дає силу будь якій добрій дії.

Леля
Шуйця, відповідає за будь яку деструктивну діяльність людини. Шуйний шлях - дорога зла, руйнації та смерті. Нездатність лівої руки бути вправною, пояснювалась тим що шуйцею можна тільки щось зруйнувати, погіршити. Шульги завжди мали дурну славу, вважалось що людина яка вправно робить щось лівою рукою має чорний дар, несе на собі прокляття. Наразі важко сказати чому деякі народжуються шульгою, яка в тому причина. Можливо і справді є якесь родове "покращення. Але я особисто знаю декілька шульгів які дуже світлі добрі особи та і таких які дійсно прокляті. Як би там не було, будь якому відьмаку відомо що скидати негативну енергію або прокльони можна тільки лівою рукою.

Персі
Одна з найпотужніших сварг, пов'язана з емоціями та почуттями людини. Вона об'єднує Хрест з фундаментальними Джерелом та Животом. Його розумову діяльність з тваринною стародавньою природою. Тут таке діло, Персі або працюють у вас чітко або ви по вуха у лайні. Часто Персі пов'язують з любов'ю. Це така духовна гомосятина, любов важливе почуття але не головне. Це "жіноче почуття. Про відмінності чоловічих сварг від жиночих я трохи розповім нижче. Персі одна з найпотужніших з точки зору магії. У мистецтві, кіноіндустрії можна часто побачити як саме з персей б'є потужний струм енергії, і це так. Хто може бачити у духовному світі бачив як у стані емоційного збудження Персі починають сяяти. Причому якшо ту силу закрутити в Хресті, Персі можуть значно посилити будь яку сваргу. Але цим треба займатись та практикувати. У моїй практиці були випадки коли я демонстрував потужну силу у зціленнях, чудотворінні,  духовній брані. Тому я знаю на що здатні Персі якщо сварга активна.

Живіт
Сварга яка пов'язана з силою життя людини. Його фізичною складовою. Живіт дає основну силу яку витрачає наш організм  Люди з потужним Животом фізично здорові, вправні. Дають здорове потомство мають достаток у житті, коротше здорові у всіх напрямках свого життя.
Живіт перша так звана "нижня сварга, тому енергія в неї тече не зверху вниз а знизу вгору, приєднуючись в Персях з Верхнім потоком. Дуже важливо спускати будь яку подію до Живота. Якщо при активних Персях кажуть що людина вкладає у справу свою душу, то при активному Животі, кажуть що кладе своє життя. Такі люди абсолютно надійні, вірні і їх справа обов'язково буде успішною, бо підживлюється від сили життя.


Далі буде.
Джерело
Як активувати Сварги.
Чим відрізняється жіноча духовна будова від чоловічої.
Сварги та секс.

7 коментарів:

  1. Майже академічне викладання)) Щиро дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Бармий, а смысл креститься, это славянский обычай? ведь это некое очищение сварг?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. сам про це думав, але треба вияснити чи був такий звичай до христюків. Але як будь який ритуал просто так не працює, потрібно вкладатися, а не руками махати.

      Видалити
  3. Я накладаю Перуницю(чоло.праве.ліве плече.грудна клітина) Барма дуже чекаю пост як активуються Сварги. Дякую за науку! Аня

    ВідповістиВидалити