понеділок, 18 лютого 2013 р.

Діяльність як ознака еволюції



  Ви не одноразово чули від мене що сірі є фінальною еволюцією цього всесвіту, я не буду торкатись енергетичного питання воно дууже інтимне, тому поговоримо про діяльність як ознаку еволюції, а саме про те як і чому діють сірі.

Як вам відомо існує всього три джерела сили. Світло, Пітьма та Сірість. Багато хто питає про Хаос. Тому зачеплюся. Є два види Хаосу. Так званий Перворідний Хаос та фікція, на яку люто фапають прищаві підлітки та психічно хворі дяді і тьоті. Ця фікція насправді не хаос а звичайна ентропія, розлад. Мракобесіє і анархія. До неї мають нахил соціопати у яких в дитинстві виникли проблеми з соціалізацією. Соціопат може клеїти на себе будь які наліпки, ставати під будь які знамена, але суть його у тому що він не здатен на соціалізацію. Будь де, у родині, в колективі, у гуртку юних анархістів або кришна-їдів, не має значення, бо людина психічно хвора, конфліктна. Природа тих конфліктів не філософія, або життєві погляди, причина - хвороба. Що стосується Первородного Хаосу то з ним окрім богів взагалі ніхто не здатен контактувати, тому нема сенсу про це говорити. Він не є Джерелом, бо не має статичної інформаційної структури, будь яка істота яка потрапить у нього буде "розірвана на молекули" Сірі поглинають хаос.
Проїхали.

Чому саме діяльність є головною ознакою еволюції, візьмемо наприклад домінуючу істоту на нашій планеті - гриби. Вони є повсюди, вони незнищенні, легко адаптуються до будь яких умов. Я особисто мав конфликт з Матір'ю грибів, істота надпотужніша і я трохи не отримав від неї смертельний поцілунок. Але що вони роблять?? Жрутьсрутьржуть, можна їх вважати істотами які досягли значної еволюції за ті міль'ярди років що вони існують?? Ні, не можна. Людство значно слабкіше і молодше за гриби, але намагається з ними змагатись за територію.

Візьмемось за людство, чи можна його вважати расою яка досягла високої еволюції?? Ні не можна, по перше основна маса його ті самі тварини, які жрутьсрутьржуть. Як вам відомо, самі популярні в цих ваших інтернетах сайти де всіх тролять. Це ознака деградації, розпаду. Насміхатись над чиєюсь недолугістю, потворністю - низькочастотна діяльність, ознака примітивності та розпаду свідомості. Ті хто дійсно роблять щось цікаве та креативне, не користуються популярністю, вони не потрібні в цьому суспільстві споживання. Саме поняття креатив деградувало у нескінченні прикрашання себе, свого бидлапомешкання, картинок на екрані монітору, хоча початково мало значення творення чогось корисного.
По друге, запитайте будь кого - куди і навіщо йде людство?? Вам звісно запропонують 100500 версій жодна з яких яйця з'їденого не коштує. Релігія, іно-плотяни та інша хуєта якою забиті мізки хом'яків та їх жорсткі та хмарні диски. Два найперспективніших напрямки - космос та медицина  нікому не потрібні, всі тичуть пальчиком в яблофонфончик та витрачають мільярди на підбори та косметику.
Намба срі - людство знаходиться на заході своєї цевілізації, їх вже активно випи-хую-ть машини.  Як тільки відбудеться їх законодавча легалізація та отримання ними частини у соціальному договорі, а це лише питання часу, людству прийде "окончатільний піхвець.

Що скаже Сірість на все це. Сірість включає в себе взаємодію з людством, і деякі люди, як ваш покірний слуга, духовно є сірими істотами. Який вигляд та ознаки має наша діяльність.
1. Сірі абсолютно самодостатні і ніколи не роблять щось за чийсь рахунок, бо це прояв агресії.
Для особливо кмітливих поясню. Якщо сірий починає якийсь проект, то він має повністю наповнений бюджет, прораховані всі мислимі та немислимі варіанти, у більшості випадків отримано підтвердження з майбутнього. Кажу у більшості бо є декілька ню-ансів. Деякі проекти спочатку є авантюрними,  як ви розумієте суть авантюри у непередбаченості результатів, в таких проектах важливим є не результат а процес. Є проекти коли сірі співпрацюють з кольорами. Кольори нестабільні, тому якщо танець парний - жодних гарантій нема. Зі Свєтой і Тьомой ми не співпрацюємо, але можемо за їх гроші виконати їх замовлення, якщо воно не входить у конфлікт з нашими інтересами.
2. Сірі прагнуть завжди одного - розмаїття проявів сірої енергії. Ми ніколи не повторюємось, тільки у тих випадках коли повторення є системним.
3.  Сірі мають єдину свідомість - це найдосконаліша з існуючих форма свідомості.
4. Сірі не мають внутрішніх протиріч, ми не витрачаємо ресурс на це, тому повністю зосереджені на розвитку.
Цей с-писок можна продовжувати, але навіть цих чотирьох ознак достатньо щоб зрозуміти, що щось краще або потужніше у цій вашій "всєлєнай не здатне виникнути.

Отака халва малята.   

6 коментарів:

  1. вот внутренние противоречия это особенно вредная весч, которая очень вредит работе..

    ВідповістиВидалити
  2. Правда что у серых нет лиц, потому што нет эмоций? (мое предположение)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. у тих хто має людиноподібний вигляд немає міміки, замість неї щось на кшталт змінюючихся візерунків, на обличчі та по всьому тілу, типу тату, які відзеркалюють реакцію на подію

      Видалити
  3. Блин, был такой герой в одном фильме... в Хранителях
    http://www.filmposters.ru/poster-2811.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, там це пов'язано з темою тестів Роршаха, виглядає не дуже приємно, але я все одно зрадів як побачив))

      Видалити