середа, 6 лютого 2013 р.

Відьомські кола або комерційна магія



Хто ходив по гриби, бачив як деякі види ростуть майже ідеальним колом. Звідки у той грибниці розуму щоб те коло намалювати?? От люди і кажуть що ті гриби ростуть там де відьми
водили хоровод. 


Навіть їстівні гриби з тих кіл їсти забороняли. Але це все балачки.

Що таке насправді відьомскі кола?? Як вам відомо, чоловіки є носії вісі а жінки горизонталі. У нашому 3.14здатому вимірі все рулить ця сама \pi тому вісь скручується у спіраль, а горизонталь у коло. Саме тому дівчатам дуже важко сконцентруватись на чомусь, зате дуже легко крутити мізки. Ця духовна особливість відбилась в першу чергу у відьмацькій традиції. 

Всі ви чули: піти до гадалки, ворожки, бабки. А де гадал, ворожбит, дід?? Такого нема, а якщо і є то поодинокі випадки, які на фоні бабського батальону навіть і не помітні. Чому так??
Все дуже просто. Відьмацтвом взагалі не можна торгувати. Якщо ви бачите духовну блядь яка торгує потаємним знанням, киньте їй у морду цеглину. 
Подумайте самі. Хто заказує музику??  Хто платить той і пан, так є, було і буде. Бо той хто платить - верхній, він віддає свою енергію нижньому, а нижній робить все щоб своєму пану догодити. Це закон. 
Тепер поясніть мені недолугому, як лиса абізяна у який тільки но хвіст відпав, може платити відьмаку, який обігнав її у еволюції на сто колін?? Ніяк, не може такого бути. Що то за відьмак, який не може себе забезпечити та змушений жити з протягнутою рукою?? Це не відьмак, це якийсь лох м'якенький. Чому ж тоді так??
Все дуже просто. Відьми не здатні побудувати силову вісь. 
Саме тому вони здійснюють свій духовний розвиток не за рахунок осьового переміщення як відьмаки, вони контактують з масою, коротше довго пояснювати та воно вам і не потрібно  Вважайте що відьми як та емблема ауді))
Відьми будують силові кола, або використовують чоловіків, яких у те коло засовують ;)) Більшість відьом не хочуть мати одного чоловіка, це їх сильно обмежує в першу чергу енергетично, звідти ті легенди про те що відьми - жінки легкої поведінки. Це дурня. Справжня відьма дуже небезпечна істота і з блядством немає нічого спільного. Вона завжди заздалегідь обирає жертву, потім її причаровує, а потім вже злягається. Бо їй, за правило, для якогось ритуалу потрібен конкретний чоловік, а точніше конкретний матеріал. 
Як заманити у своє коло якомога більше людей?? Правильно, надавати їм послуги, а щоб не за-підо-зрили  що відьма будує свою енергетичну піраміду, треба втюхати замануху - мовляв давай гроші. До речі відьмам взагалі нічого не можна давати, бо по речі яка належала людині дуже легко наврочити, там канал зберігається відкритий. Добре.. Всіх секретів вам все одно не розкажеш, блогера не вистачить. 
Так цей.. ітогіпадвідьом. 
Справжні відьми промишляють комерцією зовсім не ради паперців з портретами, у нас відьмаків інша валюта, справжня. А ті шо заради папірців - звичайні лохотроншики. 

Пильнуйте себе соколята. 

Немає коментарів:

Дописати коментар