понеділок, 4 лютого 2013 р.

Рожаниці


Всі ви чули ці сумні байани про ілюмінатів, жахливих масонів, таємне правителів які начебто рулять цим занедбаним світом, загубленим у теренах космосу. Точать ці байани зранку до ночи, як не набридне.. А я вас запитаю,
нахуя?? Нахуя це комусь впало, тролити цей ваш світ, який у цьому всьому сенс та користь?? Нема там ніякого сенсу. Була б там якась цінність в тих таємних орденах та медальках, я б вже давно був там. А я де?? Правильно я не тама а тута.

Одним з найпотужніших інсайтів які у мене були за все життя, було одкровення про культ Рожаниць. Тут я втрапив по повній. Що таке Жінка?? Це та хто дарує життя та смерть. Це справді круто. Проблема була дуже гострою, бо я усвідомлював що мене у цей втаємничений світ ніхто просто так не пустить, бо маю серйозну ваду - на яйцях сиджу, тільки ноги звисають. І це не головна проблема. Жінки мають не тільки фізичні відмінності, вони принципово духовно відрізняються від чоловіків.
Хлопці, ви колись помічали що дівчата ЗАВЖДИ дивляться оцінюючи?? Сама найтупіша, з тупих тупа пизда, яких у базарний день продають по три гривні за відро, як побачить тебе, зразу оцінює.. Це завжди звисока, наче думає дати тобі життя чи не дати. І це так, бо ти помреш у будь якому випадку, бо(г) саме від неї залежить буде жити твій рід чи він загине разом з тобою.
Це страшні речі насправді.
Чим сильніший маг ти менше ви про нього знаєте, такі правила гри. Ви багато знаєте про звичайне вуличне дівоче відьомство?? Правильно, ніхєра ви не знаєте. А про цих жидомасонськихілюминатів?? На кожній розі вулиць трандять. Так що по трохи будемо виправляти це, тим більше що Сам вам пообіцяв.

Тиц

Структура культу:
А. Рожаниці - богині Лада та Леля. Символ породілля та народжуваної. Чоловіків там нема бо толку з них як з козла молока. Саме ця пара є базовим символом безкінечного життя, його нарізним каменем.
В. Відьми повитухи - намесниці богинь на землі.
С. Мати - конкретна тьотя, містично, соціально, фізіологічно, в яку тебе вприснули кіфірчіком та з вагіни якої ти вилупився личинкою у цей світ.

Культ двох з часів матріархату перетворився на культ трьох, потім ще, а потім на три дев'ять (27). Бо наші пращури рахували трійцями: три, два три, три три і т.д. Потім цей культ очолила Макош, яка за часів христосікофф мутувала у Матір Божу або Діву. Чому вона на тому місяці досі топчеться, ви і самі знаєте.

Що треба сказати про тих Рожаниць, того що не знає ніхто. Суть їхнього вчення, яке походить з першокульту полягає у тому, що кожна жінка має дві душі. Душу Мать яка народжує Душу Доньку. Яка в свою чергу стає Матусею та народжує туди назад душу Доньку яка стає з часом Матусею. Таким чином Жінка є істотою безсмертною на відміну від чоловіків, яких як бруду, як тих 1 700 000 переляканих сперматозоїдів на одну красуню яйцеклітину, хто встигнув той і застрибнув.

Оце шо ви прочитали вище, це таємниця страшенна, цього вам ніде не скажуть та і я не казав би якби не кришування Сірості, бо за таке вікілікі таких піздюлів отримують, що за декілька поколінь не розгрести. Бачите який ми добрий??))

Яка біда від того чи користь?? Взнають цю таємницю лише відьми 80го лейвела. А як взнають то дороги назад вже нема, бо якщо не почати цю таємницю опрацьовувати  - піхвець тим двом душам буде. Тому їх і вчать, що та як ро-бити.

Отакі млинці та капці, як каже один мій знайомий Анархист. Наснаги дівчата та хлопчики))

3 коментарі:

  1. не, это я смотрю на этих дочерей Евы и оцениваю, достойна ли она моего интереса (хотя бы интереса).. не говоря уже о высшей чести стать моей скво)

    ВідповістиВидалити
  2. ПРИЄДНАННЯ ДО ІЛЮМІНАЦІВ ПРИВЕДЕ ВАС ДО СВІТЛА СВІТУ, В ЯКОМУ ВИ ЖИВЕТЕ СЬОГОДНІ, І ПРИЄДНУЙТЕСЯ БЕЗКОШТОВНО. ВАШІ ФІНАНСОВІ ТРУДНОщі ЗАКІНЧЕНО. МИ ПІДТРИМУЄМО ВАС І ФІНАНСОВО, І МАТЕРІАЛЬНО, ЩОБ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ВАМ КОМФОРТНЕ ЖИТТЯ. МОМЕНТНА ГОТІВКА 2 000 000 00 ПРИМІТКА НЕ ПРОДАВАЙТЕ КРОВ АБО ЛЮДСЬКИХ ЖЕРТВ. ЯКЩО ВИ ЦІКАВИЛИ, НАПИШІТЬ НАС WHATSAPP +1 (832) 721-6709 АБО НА e-mail: johnsondamien0147666@gmail.com

    ВідповістиВидалити