понеділок, 25 лютого 2013 р.

Телескоп шамана, хе-хе



 Шаманізм - найстародавніша та найскладніша духовна система з тих що існує на цій вашій планеті. Цей факт, вже сам по собі заслуговує на повагу та викликає цікавість. Але не дивлячись на це Бармуша пішов "іншим шляхом" для цього є дві причини.
1. Шаманізм програв битву за душі, бо не урахував те, що людина не тварина і вона не задовольниться природним первісним існуванням.
2. Я чітко розумію що значить розчинитись у світі духів, це прикольно, перспективно та цікаво для багатьох, але, на жаль, не для мене.
Ще раз повторю - це одна з найпотужніших магічних систем і вправний шаман може отримати все що забажає, навіть фізичне безсмертя.

У чому суть?? Суть шаманізми у тому, що людина використовує вищу нервову діяльність та поєднує свою свідомість зі світом духів. Взаємодіє з ними та у такий спосіб досягає потаємного знання та надприродних можливостей. Алгоритм не дуже складний. (див. мал.)


1-3 шари всесвіту різної щільності, кожен з них населяє своя флора та фауна.

З духами високої щільності (1) може контактувати будь хто, достатньо ввести себе у транс або обдуплитись наркотою. Далі з духами складаються домовленості, (по між нами дівчатками  тих духів найобують та насправді підкорюють). Дух який підсів за годування енергією людини з того нар-котика вже злізти не здатен. Тому шаман починає використовувати духів у своїх цілях. Складніше з Духами тварин. Вони розумні і сильні, підкорити їх нереально але завжди можна домовитись, пам'ятаєте ці казочки про те як Альонушка йшла та гніздечко поправила, а пташка їй допомогла, це насправді інструкція. У шаманів та відьмаків іноді поруч є тварина тотем, ворон наприклад або вовк, це не приручена тваринка це компаньйон, завдяки якому шаман може багато чого, наприклад побачити місцевість через очі ворона. У мене особисто були у певний період близькі стосунки з духом Ведмедем та і досі ми приятелюємо. Людина є вищий дух на цій планеті, тому з часом шаман починає будувати свою фран-шизу, вчить своїх духів як підкорювати інших, Один дух не здатен вирішити всі проблеми, як би вам пояснити.. Візьмемо наприклад людину, у природному стані голяка нам комфортно при 25 градусах ми можемо перенести плюс мінус туди сюди 10 градусів потім до нас підкрадається піхвець якщо ми щось не вигадаємо. Так само і духи вони можуть існувати у певному спектрі енергій та вирішувати вузьке коло завдань. Ось тут і починається саме складне, назбиравши джентльменський набір духів, шаман стає на слизьку дорогу, як тих духів втримати, гармонізувати та при цьому не збожеволіти, бо ризики дууже великі. Тому будь який шаман це в першу чергу його духовний набір, все інше не важливе. Є наприклад шамани бродяжки які живуть за принципом - все своє ношу з собою, а є такі які дуже сильно прив'язані до духів місцини та на іншій території нездатні навіть нежить вилікувати.  Якщо будуть питання пишіть у коменти.

Ще далі пішли наші пращури, слов'яни обрали шлях максимальної прокачки скілу Людина (біг, від пробігти річне коло, Даждьбіг, Чорнобіг тощо)  при цьому зберегти максимально гармонічні стосунки з природою. Це імхо найперспективніший напрямок з тих що існує на сьогодні. На жаль, це також було просране через христюків, які вдарились в політику та маніпуляції з масами. Але як кажуть - ще не вечір.
Всі суч-асні релігії мають шаманське коріння, наприклад буддизм, майже монотеїсти, але вони пішли з Бону який у свою чергу від шаманізму.
Стосовно того що існують жахливі чорні або "коричневі, ги-ги шамани та інша хуєта. Є два типи шаманів - шамани і фуфлижники, які парять наївним ідіотам понти. Візьмемо наприклад відомого мольфара Нечая, який нечаяв не гадав як йому переріже горло добрий християнин сповнений любові христової. Це ще до того, що той поц ходив до нього кілька разів, залякувати. Як можна не розгледіти свою долю?? Що це?? Правильно - ідіотизм,  одне діло бабцям локшину на вуха вішати, зовсім інше вижити у цьому прекрасному світі. Я вже казав та ще 100 разів скажу про справжніх відьом та відьмаків ви ніколи не дізнаєтесь нічого бо вони шифруються і на цих спекуляціях не заробляють.
Але якщо зустрінете шамана, будьте з ним обережними, всі шамани - схиблені на всю голову, так само як схиблений маніяк може заподіяти шкоди так само і чокнутий шаман може нашкодити людині. Тому не треба нариватись, є золоте правило у духовному світі, якщо ти будеш ставитись до когось з повагою, ти собі не нашкодиш. Шамани не дуже люблять людей тому ведуть замкнутий спосіб життя, вони цікавляться духами, людські духи у цьому сенсі не цікаві абсолютно. Тому шаманізм як і відьомство путь одинака, якщо вам розкажуть про який "орден шаману 3го рейху", плюньте таким дурням в очі. Існують балачки про те що у нас і досі характерники зберігають Звичай, я наче одного такого і бачив, але як воно в них там все працює і гадки не маю, але маю натомість великі сумніви))

Шануймося.


7 коментарів:

  1. какие некрасивые груди, даже страшновато)


    по взгляду я ту людину магическую определяю, достаточно просто не спать на ходу и чужой вгляд все расскажет

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нібойсяястабой

      круто я по погляду можу тільки поверховий аналіз психічного стану зробити.

      Видалити
  2. обычный ходячий спящий смотрит обычно) а вот эти... как будто хотят в душе сцуки покапаться)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. аа.. сканери, таких і не тільки серед магів дофіга, твої менти, хто рангом повище ппсників, політики, кримінал, достатньо добродіїв.

      Видалити
  3. Барма скажи ,а оті сканери це люди які живуть чужим життям ,я так розумію, бо в мене є подібні родичі (взагалі зараз таких багато).Інколи мені здається,що вони мене обкрадають. Як від таких захиститись. Аня

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. найліпше це не спілкуватись взагалі, з людьми які тобі неприємні. Якщо такої можливості нема, зведи це спілкування до мінімуму. Захиститись не складно, створи навколо такої людини якийсь образ, уяви що це якийсь хробак, або жаба, якщо людина починає тебе атакувати, ментально почни те чудовисько пиздити, На рівні уяви. Завжди працює.

      Видалити